- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
ilyen hangkártyát hogy állitsam be hogy a lehető legjobban szóljon filmeknél,zenénél?
24 bitre vagy 16 bitre?
44 vagy 48 khz-re? -
37lg5000
csendes tag
Hát ez az, hogy semmi. Legalábbis hardveresen nem. A RAMot cseréltem el egy totál ugyanolyan 1066Mhzesre (eredetileg 800-asom volt), de a mai napon azt is visszakértem, hogy hátha az lehet a probléma. Memtest is lefutott rendesen, azzal nincs baj. A konfig így tehát egy az egyben ugyanaz. Igazából nem emlékszem, hogy lett volna ilyen, hogy "na most ez elromlott", hanem kipróbáltam 1-2 játékot, és letudtam annyival hogy ezek nem futnak. Utána sokáig stagnált a dolog, mert igazából nem volt zavaró (filmek, programok ugyanúgy mentek/mennek), csak amikor a már kijátszott játékokkal próbálkoztam, akkor jött elő, hogy a VGA elromlott (akkor még ezt gondoltam). De a VGA is ki lett próbálva haver gépében és tök jól ment.
32-bitesre OS-re gondoltam én is (ugye az Xp is annyi volt), de az nem lát 3,25/3,51 Gb feletti memóriát. Mondjuk arról a fél gigáról szívesen lemondanék, ha ez megoldaná a dolgokat.
Végülis, ha redukáljuk a problémát arra jutunk, hogy a hang összeakad a valamivel. Csak ezt a valamit nem tudom. De úgy tűnik nem az egyes codecektől függ. Mert a HD-s filmeknél semmi gond (ugye ott is megy a kép+hang egyszerre), csak a játékoknál van a szaggatás-kifagyás...
Örület. -
-
37lg5000
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Nem biztos, hogy a legmegfelelőbb topicot választottam, előre is elnézést. A problémám a következő: a VGA (nVidia 8800gt-oc 1gb) és hangdriver csúnyán összeveszett. Ugyanezzel a konfiggal már 2x kijátszottam a Half-Life 2: Episode 2-t, mindenféle gond nélkül. Azonban most már csak akkor hajlandó futni rendesen, ha letiltom a hangdrivert. Ha nem teszem, akkor kerreg-kattog és erőteljesen laggol - néha teljesen kifagy. Először az alaplapi (Gigabyte P35 DS3L) integrált hangkártyára gyanakodtam, vettem is az helyett egy Creative Sound Blaster Audigy (SB 0570) 7.1-es kártyát, amit jelenleg használok, az alaplapit pedig a BIOSban letiltottam (Azalia codec). Reménykedtem, hogy így már jó lesz, de sajnos ezzel sem működik, bármilyen driverrel is próbálom. Csak a letiltás segít: ha letiltom egy szem lagg nélkül fut. IRQ problémát nem jelez az eszközkezelő.
Ha van valakinek valami jó ötlete, kérem segítsen.
Köszönöm előre is!
GIGABYTE GA-P35-DS3L
GEIL Ultra 4096Mb DDR2 800Mhz KIT
FSP BlueStorm II. 500W -
bmwm3
tag
Sziasztok!
Jó pár napja szenvedek a hangkártyámmal (ontopik kártya) az 5.1-emmel és windows7-el. Sikerült azt elérnem, hogy szóljanak a hangszórók, sikerült elérnem, hogy a vezérlőpultos tesztelésnél megszólal az összes hangszóró és a mélyláda is, de sajna a semmikor máskor nem hajlandó szólni a sub.
próbáltam mindent, egy csomó driver, support pack-et, mindent, de mégsem akarja.
Hogy másképp vázoljam a problémámat: hiányzik az xp alatt megszokott 'Bass redirect' pipa, ami megszólaltatta a mélyet.
Ha tudtok, segítsetek légyszi, mert én már tanácstalan vagyok!
Előre is köszönöm!
-
Balage19
csendes tag
Ja és még szokott olyat is csinálni, hogy egy ideig szól normálisan aztán meg nem szól semmi. Pedig minden jel arra utal a gépen, hogy márpedig ő ontja magából a muzsikát miközben ülök a csendben és pislogok, hogy most mi van...
Ebben a két dologban kérnék segítséget.
Ha valaki tud segítsen plíz. -
Balage19
csendes tag
Helló mindenkinek!
Én egy olyan megoldást szerettem volna elérni a témában megnevezett hangkártyával, hogy mivel ugye elvileg 7.1-es ezért rákötöttem a kis 5.1-emet és még rá akartam kötni a stereo hangfalat (HIFIt). Ez eddig alaplapi hangkártyával tökéletesen üzemelt.
Viszont újítottam a gépet és az új lapomban csak 6ch-s hangkártya van integrálva (az meg kevés).
Ha valaki tudna segíteni, hogy hogy a francba lehet ezt rábírni, hogy 7.1-ben szóljon azt megköszönném.
Próbáltam már a hangkártya alapbeállításainál áttettem 7.1-re de meg sem szólal a +2 hangfal, csak az 5.1 szól.
Teszten szépen körbemegy az animáció, szól is az 5.1, de amikor elér a pluszban rákötött hangfalakhoz, akkor csak a nagy büdös csend van.
Én eddig jutottam. Lehet, hogy valahol máshol is kell átállítani valamit?
Tud valaki segíteni? -
Red_Bull
aktív tag
üdv
Van nekem egy ilyen hangkártyám itthon elfekvőben. Szerintetek érdemes lenne berakni a gépbe, szebben szólna mint az alaplapi integrált? (mert most azzal nyomom) Ilyen lapom van:[link]
Vagy a mai int. hangkártyák már jobbak mint ez a hangkari? (itt hangminőségre gondolok) -
pigatt
őstag
Hello Mindenkinek!
Az lenne a problémám, hogy van egy SB Live Value kártyám és sehol nem találok hozá Vista drivert, valakinek nincs véletlenül?
-
Topa00
tag
sziasztok
most vettem egy ilyen hangkarit vagyis Audigy 4-et
a Logitech G51-emhez. ezen jobban kellene hogy szoljon, mint az integrált hangkarin nem? van valamilyen progi vagy valami ami kimutatja hogy mennyire tudja megszolaltatni a hangcuccot? küszi előre is a válaszokat -
iday
aktív tag
Hali.
Hogy a fenébe lehet megszolaltatni a mély hangszorot vista alatt?
Tesztnél remekül müködik de winamp vagy bármi másnál csak qussol. -
ArGab
őstag
Aki Vista alatt használja a kártyát tud valahogy Auxiliary-ról rögzíteni?
-
@kos
tag
Sziasztok! Ha telepítem a kártya driverét felrakja rendesen, de utólag az újraindításnál már keresi a hangkártyát, holott fel van telepítve és szól is. Ha megnyitom a hangkártya vezérlőét azt írja ki, hogy a ctsysvol.exe hibát észlel, ezért leáll. Minden működik tovább viszont az ikon a tálcáról eltűnik. Segítséget kérnék!
-
cettlee
őstag
hali most szereztem egy ilyen kártyát, betoltam pci-ba, mellette még van egy integrált ac 97 amit koaxal erösitövel egy 5.1 es füleshez használok.szoval a mikrofon, és a stereo hifi miatt szereztem be uj hangkártyát a másik mellé.
a mikrofont a legfelsö dugeszba dugtam, de probáltama többit is és sehogy sem szolal meg, (a mikinek nincs baja, az integráltba müködött)
A hifi-t az alá dugtam, az müködik is rendesen, mondjuk azt csak a winamp hoz akarom használni néha, winamp beálitásoknál át is állitottam hogy a SB-t használja és müködik is frankon egy ideig, de utánna behal az egyik hangfal, utána a másik is késöbb, néha beis fagy pár másodpercre minden.mindez akkor van ha a hangtulajdonságoknál az alapértelmezett az integrált hankártyán van(mert ugye fülesen jáccok meg mittomén)ha a SB az alapértelmezett a vezérlöpultnál akkor minden szol faszán a hifiröl(játékok+zene) és nem hal be egyik hangfal se. arra gondoltam lehet valami winamp beálitás vagy nemtom.
megköszönném ha tudnátok segiteni, föleg mikrofon ügyben -
memphis_19
tag
Szevasztok!!!!!!!!
Nemrég vettem egy Soundblaster 7.1-et 24 Bit és valami probléma van vele.
Feltelepítem a gyári drivert, és játékokban szinte mindig, néha a winampban elszáll a hang.
Folyamatos lefagyott hangott, kattogást hallani.
Nem tudom mi lehet a probléma, már probálkoztam a driver reinstallal, oprendszer újratelepítéssel, nem oldotta meg a problémát.
Arra gondoltam hátha az alaplapom nem kedveli ezt a hangkártyát(ABIT KD7 VIA KT400).
Az integrált kártya is le van tiltva.
Ha valaki tud válaaszt segítsen légyszi.......!
Vagy itt a forumban vagy e-mailt küldjön erre a címre: memphis_1986@citromail.hu
Ha esetleges driver probléma lehet akkor a letöltés link-et küldje el.
Köszi.
Hello. -
dantej
tag
Sziasztok!Már bocs ,hogy ide írok de sehol sem hallgatnak meg és nem válaszolnak!szóval az lenne a kérdésem ,hogy van egy Audigy 2 ZS-em meg van egy Creative Inspire T5500-am!De leakarom cserélni egy Terratec Home Arena 5.1-re ami itt is van nálam kipróbáláson!Első kérdésem az ,hogy megéri-e lecserélni a másik meg az ,hogy miért van az ,hogy akárhogyan is kötöm rá a kis hangfalakat a CENTERRE meg a JOBB HÁTSÓ satelitekre mély jelet ad le és recseg mikor basszus van!Akárhogyan is kötöm ez van!A hangfalaknak nincsen baja mert cserélgettem őket a kábelek is jók!Akitől pedig hoztam annál jó azt mondta!SEgítsetek lécccccccccccci! -
krystman
őstag
Helló!Szerintetek mennyire terheli a procit,ha bekapcsolom az EAX-ot?Live! vagy Audigy-ben?Vagy ezek a karik már hardveresen használják már?Thx.
-
kalapos
tag
A SB Live 24bit digitális kimenetén nem adja ki a 5.1-es hangot??? Mert hozzákötöttem a digitális erősítőmhöz és csak sztereoba szól. Van megoldás, hogy a digitális kimeneten adjon 5.1-es hangot?
-
Zsadi
őstag
Van egyáltalán ehhez a kártyához Creative Surround Mixer?
Leszedtem 2 változatot, egyik sem működött.
Verziószámot tudna valaki adni? -
Illidan
tag
Nincs a kártyához CD ? Ha onnan feltelepíted a drivert, akkor ott sok egyéb mellett ezt is fel lehet tenni. Ezután ez lesz a hangerőszabályzó - ezért nem tudtam elsőnek, hogy hol van az amit kérdeztél.
Úgy néz ki tényleg nincs a Creative honlapján, mert a Creative Basic Audio Suite for Creative Sound Blaster audio devices (35.59 MB) alatt is csak Creative Device Control/Creative EAX Console/Creative Speaker Settings van feltüntetve.
Ha az ottani drivert feltennéd,akkor lehet, hogy lenne surround mixer is, de elég kicsinek tűnik a mérete ahhoz (11.91 MB)
Én még nem próbáltam csak a kártyához adott drivert, mert olvastam, hogy a winxp hun problémákat okozhat. -
Zsadi
őstag
Sziasztok!
Speciális vezérlés > Magas, Mély hangszínszabályozás csúszkáját Ti tudjátok használni?
Nálam nem engedi.
[Szerkesztve] -
Illidan
tag
A 3537-es kx driver sem támogatja a kártyát
(vagy lehet, hogy én nem jól csinálok valamit?)
Senkinek sincs ötlete a problémára? -
Illidan
tag
-
Illidan
tag
up
-
Illidan
tag
Hello!
A címben szereplő hangkártyám van egy Genius 5.1-el. Ahhoz szeretnék segítséget kérni, hogy hogyan tudnám szoftveresen megoldani a front és rear hangszórók cseréjét ? A kx driverrel meg lehetne, csak az még nem támogatja a kártyát (vagy lehet már van új verzió)
Azért kellene ez a csere, mert a géppel épp szemben van a tv és jó lenne ahhoz is az 5.1-es hangzás. Megcserélhetném a hangkártyán a kimeneteket is, de akkor meg a bal és jobb hang cserélődne meg. -
Raymond
titán
Linux meghajokat es telepitesi utmutatot itt talalhatsz:
Bővebben: link -
Desp
tag
Tudna segiteni valaki? Szep jo kiraly kartya ez.... de Linux alatt hogytom beuzemelni? drivert nemnagyon talaltam hozza es alapbol sem tamogatja se debian se fedora.... valakinek van valami otlete?
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Ma vettem egy ilyen karit Mistralban (azaz mást cseréltettem vissza, és nem tudtam értelmesebbet venni helyette
)
Nekem tetszik, főleg az intergált nForce2 után! A hangok egész máshogy szólnak, a zenéimben új hangszereket hallok meg (pedig eddig is a Sennheiser fülesem volt). Igazából a CPU használatát kicsit nagynak tartom, azaz kisebbre számítottam (3DMark03 Sound Test-ek alapján mondom). Szóval én elégedett vagyok vele, bruttó 6240-ért igazi ''best-buy'' -
Afe
csendes tag
sziasztok!
ma kaptam egy ilyen hangkártyát. szépen össze is dugtam a hm erősítő digital coax bemenetét a kártya digital out-jával(sötétkék), aztán beléptem a speaker settins-be, ahhol beállítottam hogy 5.1-es speaker legyen és bepipáltam a digital outpot only-t.
a problémám az, hogy mikor rányomok a speaker tesztre, az animácio szépen körbe megy minden hangszorón, de hang csak a front left és a front right hsz-ból jön, a többi 4 tök süket.
ha vki tudja, hogy mit kell beállítanom ahhoz hogy 5.1-es hangot haljak, Az legyen oly szives és homályosítson fel. elöre is kösz. -
Janeee
csendes tag
Hali mindenkinek.. Minap beszereztem egy creative Sb Live! 24bites 7.1-s hangkarit.
Ám a driverek felinstalálása után, újrainditottam a az Xp-t, majd töltés közbe teljesen kifagy.. kipróváltam más PCI slutba áttenni a kártyát, az sem segitett.. Ha véletlenül elindul a gép, akkor max 1/2 óra után teljesen lefagy.. (még az egér sem reagál..)
Jólenne, ha valami tanácsot tudna valaki adni, vagy legalább jelentkezzen valaki , aki igy járt..
hjancsi@freemail.hu
Előre is THX! -
superboci
csendes tag
Sziasztok! Én most vennék hangkártyát, eddig nem volt rá szükségem, de kezdek rájönni hogy az eddigi AC97et most már jó lenne leváltani.
A topic címében említett kártyára esne a választásom.
Azt olvastam hogy Win 2000, Win XP SP2-vel kompatibilis - és hogy akkor más rendszerrel akkor nem is??! Én XP SP1et használok pl.
Esetleg ha még akad valakinek tapasztalata a kátyával kapcsolatban, akkor szívesen veszem. Igazság szerint azért vennék, mert digitalizáni szeretnék, és hát a integrált nem a legjobb.... -
Kösz, kipróbáltam (ez a .dll van egyébként a játék könyvtárában is), de semmi nem változott... azért utána nézek majd, sajnos nem nagyon tudom most más játékkal tesztelni.
SS + ALC650 : Bővebben: link
Live 24bit : Bővebben: link -
bzoley
veterán
Így hirtelen, nézz szét valamelyik San Andreas oldalon. Erre a problémára gyógyír(állítólag) egy másik eax.dll. több oldalon is találkoztam vele. Szerencsére nekem nincs bajom vele. Bocs, most fejből egy oldalt sem tudok. gta.lap.hu
Hehe, megvan nekem is. Feldobom ide:Bővebben: link
Asszem a system32-be kell másolni.(nem próbáltam)
[Szerkesztve] -
Oooo, fsck. :\
Nem tudja valahol hol lehet kitépni az EAXot ebből a jószágból? San Andreasban próbálgatom a kártyát, de teljesen el vannak mászva az effektek, kattog mint a rettenet amikor a menüben húzom az egeret a szöveg fölött, stb.... ehh. Legalább MP3 nem rosszabb mint MCP-T & ALC650 alatt (mondjuk nem is feltűnően jobb...). -
Farlow
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy SB Live 7.1 24bit hangkártyát, és olyan problémám van, hogy nem akar megszólalni a mélynyomóm, de a centerem viszont szól. Ha valaki tudna ez ügyben segíteni, azt nagyon megköszönném.( Jazz J9902 5.1 hangfal) -
mcs
veterán
Seeyasztok!
Már múltkor írtam, hogy ugrálnak az mp3ak a hangkarimon.Más fórumon azt javasolták, hogy kapcsoljam ki az apic mode-ot(főleg gépelés, egerezés közben ugrott), és tegyem újra a windózt.Meg is tettem, csak az a nagy baj lépett fel, hogy nem bírom telepíteni a hangkarit.Először érvénytelen adatokkal állt elő, most meg olyan fájlokat keres a cd-n, amik valójában nincsenek is rajta.Mit tegyek? -
Florida
tag
az nf7-s integrált hangkártyájánál ez mennyivel jobb?
annyi van ezzel az integrált csodával,hogy van alapzaja,nem is kevés..
fél hangerőre letekerve még mindig leordítja a fejem,és úgy már nem zajong.. -
mcs
veterán
Sziasztok!
Ma vettem egy 7.1 sb live 24 bit hangkarit.Gyönyörűen szól, meg minden, csak éppen az mp3ak időnként megugranak.Oem, és ezért gondolom, hogy a gyári driver rossz...szerintetek? -
Darla
tag
Sziasztok!
Tud valaki segíteni nekem abban, hogy a Rightmark audio analyser progit hogy kell használni? Valami problémát ír ki amikor tesztet indítanék. Valami input level low, vagy mi. Hogy állítsam be jóra? -
Fercsa
senior tag
válasz
Anthony001 #132 üzenetére
Szia
szerintem mindenkeppen erdemes lecserelned az alaplapi hangkareszt 7.1-es Live-ra egyreszt nagyon olcso es nem zajos ezt foleg fulessel veszed eszre
es ha kesobbiekben bovitesz egy 7.1-es hangfal szetre (egyre olcsobbak mar) akkor jol fog jonni hidd eles az elmeny karpotol
-
Anthony001
senior tag
De én arra vagyok kiváncsi
Hogy 2.0-ás hangfalam van, és hogy akkor érdemes e egy 5.1-es hangkari, ki lehet e használni. -
Raymond
titán
válasz
Anthony001 #130 üzenetére
Mert akkor meg sem kerdezted volna
-
Raymond
titán
válasz
Anthony001 #128 üzenetére
1. Persze hogy sokkal jobb
2. Topic-et elolvastad ? -
Anthony001
senior tag
UP!
-
Anthony001
senior tag
Sziasztok!
Egy ilyen hangarit akarok venni.
Kérdésem a következő lenne, mennyivel jobb az alaplapimnál?
AMi most egy VIA-s lap, Soundmax integrál szar.
Megérné e vennem egy ilyet??
Előre is kösz a segítséget -
vampire17
addikt
hi nekem is az a problémám mint az egyik elöttem szolonak. nem aktiv a bass meg a magas szabalyzo a beallítasoknal. hogy lehet ezt elohozni?? sztm tuti tamogatja mert keresztapamnak sb live 5.1 van és az is tudja siman. + még azt is kérdezném hogy irtatok hogy az audigy2 zs driverével jobb. na én megprobaltam felrakni de nem engedte mivel nem audigy 2 a kartya..... ezt hogy kell megcsinalni?
-
zsigiface
tag
Helló!
sound blaster live! 24bit-es(7.1) creative / SB0410-es chip/ hangkártyához keresek drivert xp-alá nem 64 bites windows alá!
Valakinek van ötlete honnan lehetne letölteni ilyet? 64 bites alá van csak sima alá nem lehet találni sehol. Még a gyártó honlapján sincs.
Köszi a segítséget!
[Szerkesztve] -
muad_dib
tag
Apropó, nem tud nekem valaki segíteni hogy mi péló a karin az a fehér egysoros aljzat? remélem h mikorfon/fülhali kivezetés, mert azt kéne megoldanom...
[Szerkesztve] -
Thom!
veterán
ma volt időm tesztelni, a via1616 integált cuccal vetekszik a minősége szóval eladom..
Sony hangfalakkal maxon
[Szerkesztve] -
potic
csendes tag
Sziaszok!
Én garanciában kaptam egy ilyen SBLive 24 bit-es hangkarit (SB0410) az egy éve sulinetre vásárolt SBLive 5.1 (SB0220) helyett. Nekem nem igazán tetszett. A szoftvercsomag nagyon állat, de maga a hangkártya szerimtem gagyi. A gondjaim vele.
1, Gameport hiánya: nekem még egy régi Joystikom van (Logitech Extreme) és semmi kedvem nem volt lecserélni, ugyan is nem sokat használom és még egész jó állapotban van.
2, Nincs rajta csak egy bemenet: arra az egy bemenetre kell kiválasztani, hogy Line-In, Mikrofon vagy Digitális ki-be legyen. Nekem ez gond, mert van TVtuner kártyám, aminek ugye kell egy bemenet, valamint szoktam netezni és játszani így kell egy mikrofon is. A kettö együtt megoldhatatlan.
3, A gép nem kapcsolt ki: startmenü/kikapcsolás/leállítás.....a gép kilépés közben lefagy, csak a Resett vagy a kikapcs gomb nyomvatartásával lehet kikapcsolni vagy ujraindítani a PC-t.
4, Gagyin szólt: a SBLive 5.1 és a SBLive 24 bit között volt egy hónapom, hogy ismét az alaplapi Realtek AC97 hangkarit használjam (ALC650). Egész hozzászoktam. Most meg ez a SBLive 24 bit....siralmas
5, Lefagy: volt sajnos rá példa, hogy a Winamp indításra a gép lefagyott. Hiba oka ismeretlen.
6, Messenger vagy bármi más hasonló progi használata közben a saját mikrofonba beszélt hangomat kirakta a hangszóróimra, vagy a fejhalgatómba. Eléggé zavaró úgy beszélgetni valakivel, hogy a saját hangodat hallod kierösítve.
A problémákat végülis úgy oldottam meg, hogy a hangkarit visszavittem. Megkértem az eladót, ha lehet akkor cseréljék be egy Audigy 2 Value modelre, persze az árkülömbözetet kifizetem, vagy szerezzenek nekem egy régi SBLive 5.1-et (SB0220)
A megoldás egy SBLive 5.1 lett.
Lehet, hogy csak én fogtam ki egy ilyen problémás egyedet. Isten igazából nem tudom mi volt a ''nem lekapcsolás'' a ''gagyin szól'' a ''lefagy'' meg a ''Messenger'' problémája. Sajnos nem volt idöm kisérletezgetni. Remélem nektek nem lesz ennyi problémátok vele.
Üdv. Potic -
muad_dib
tag
De van
Tennap vettem SB Live! 24bit 7.1 csodát, és tetszett.
Na, kezdem eletjéről: arra kell, hogy inputot real-time effekteljek és nyomjam ki jól - pl gitártorzítás. A Chaintech 7NJL1 drágám integrált cuccának ez határozottan nem megyen. Szóval kari be, xp rendszer feláll és boldog (mé nem használok linuxot? mert játék fanatikus vok, aztán az nem megy olyan klasszul se gentoon se debianon massal meg en nem szopok) felrakom okos gyári drivercsomag, szinte elcsöppenek oly gyönyörű, 1-2 effektnél teljesen jó, sok effektnél már azért belassul. Kollega mondja van direkt live-hez fejlesztve okos drivercsomag, valami fx nememléxem névre hallgat. Jól letölt, jól felrak. Azaz felrakna, mert enyém kártya nem support, azaz direktba chipset id nem lát listába (egyébként állítólag u.a. mint audigy(2 ?) valamelyik cucca, legalábbis azt olvstam valamerre) na mindegy volt sbxxxx jellegű driver, nyomom neki ok, csak lesz valami. Ja. Kék halál de izibe. Reboot után mindkét kártyám vidáman látszik, ámde méla csendben valának. Mondom jippi, ez nem az a driver volt. Sebaj, gyári vissza. Települ reboot, sokat szop, ma reggel ott tartok, hogy 122MB(!) a windows könyvtár mérete - kicsit törölgettem mérgemben, szal ma reinstall lesz. Megy a rendszer, vidáman ftpznek az emberek satöbbiszóval bocsi itt a szófosásért, jótanácsként: fx akármi tuningold driverrel óvatosan mert nincs az az isten hogy reinstall nélkül rendbehozd, nekem elhiheted
-
pinnacle
nagyúr
Ha a Richard Burns Rally-val játszom a játék után ''elnémul'' a PC,újra kell indítani,hogy újra ''szóljon''.Vajon miért?(Audigy2 ZS)
-
smc_
tag
UP!
(vagy itt senkinek nincs ilyen kártyája?)
[Szerkesztve] -
ALMÁS
csendes tag
-
smc_
tag
Sziasztok!
Nekem is ilyen hangkarim van, de a mixerben le van tiltva a mély és a magas hangok kiemelésére szolgáló két db csúszka.Mivel havernak a régi 5.1-es live-ja tudja ezt a funkciót felteszem, hogy ennek is kellene.
Ha valakinek van valami ötlete, hogy ezt hogy lehet elérni, ordítson és írja le ide -
Raymond
titán
Mivel ez a kartya nem dekodol DD vagy DTS jelet es ahogy elnezem a PowerDVD is az a valtozat amelyik csak 2 Speaker modban mukodik, akkor ket lehetoseged van:
1) PowerDVD fullos valtozata ami 7.1-ig engedi a beallitasokat
2) ac3filter telepitese, ott beallitod a megfelelo konfigot es a PowerDVD-ben pedig SPDIF-re allitod a kimenetet. -
ALMÁS
csendes tag
Sziasztok!
Ilyen SB live kártyám van, és a kérdésem az, hogy mit kell tenni ahhoz, hogy DVD filmeket 6.1-ben tudjam hallgatni.
A lejátszón (POWER DVD) nem tudok csak 2 hangfalat kiválasztani.
Válaszotokat előre is köszönöm. -
North
csendes tag
Van egyébként benne connector sensing, de nem érzékel semmit egyik dugóban sem.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
North
csendes tag
Helló!
Van egy Chanintech VNF4 ultra alaplappal szerelt gép és a hang nem akar szólni rajta. Fel van installálva minden, beállításoknál sincs mute sehol, próbáltam mindegyik dugóba bedugni, egyik se szól. Ez egy fejhallgató egyébként. Próbáltam egy hangfallal is az se megy. Valakinek esetleg lenne valami tippje?
Előre is kösz -
guba
csendes tag
Csatlakoztattam egy DENON 1404 5.1 erősítőt a SB Live 7.1 24bit-es hangkártyámhoz digitálisan(Digital I/O), de meg sem nyikkan.
Mit kellene beállítanom vagy mit nézzek meg, ami miatt esetleg nem működik a dolog? -
voison
tag
olyan problémám van hogy vettem egy sb live 24bitet
és csak alapórajelen indul el a rendszer. ha húzom akkor
nem, szirénázik. nf7em van ahol fix a pci órajel.
eddig nem volt pcis karesz a gépben.
találkozott már valaki ilyennel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook Pro 15" 2015 Mid - 2.2 GHz i7, 16 GB RAM, 256 GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 2 - 8GB
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB SSD / 650W
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest