- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
potic
csendes tag
Sziaszok!
Én garanciában kaptam egy ilyen SBLive 24 bit-es hangkarit (SB0410) az egy éve sulinetre vásárolt SBLive 5.1 (SB0220) helyett. Nekem nem igazán tetszett. A szoftvercsomag nagyon állat, de maga a hangkártya szerimtem gagyi. A gondjaim vele.
1, Gameport hiánya: nekem még egy régi Joystikom van (Logitech Extreme) és semmi kedvem nem volt lecserélni, ugyan is nem sokat használom és még egész jó állapotban van.
2, Nincs rajta csak egy bemenet: arra az egy bemenetre kell kiválasztani, hogy Line-In, Mikrofon vagy Digitális ki-be legyen. Nekem ez gond, mert van TVtuner kártyám, aminek ugye kell egy bemenet, valamint szoktam netezni és játszani így kell egy mikrofon is. A kettö együtt megoldhatatlan.
3, A gép nem kapcsolt ki: startmenü/kikapcsolás/leállítás.....a gép kilépés közben lefagy, csak a Resett vagy a kikapcs gomb nyomvatartásával lehet kikapcsolni vagy ujraindítani a PC-t.
4, Gagyin szólt: a SBLive 5.1 és a SBLive 24 bit között volt egy hónapom, hogy ismét az alaplapi Realtek AC97 hangkarit használjam (ALC650). Egész hozzászoktam. Most meg ez a SBLive 24 bit....siralmas
5, Lefagy: volt sajnos rá példa, hogy a Winamp indításra a gép lefagyott. Hiba oka ismeretlen.
6, Messenger vagy bármi más hasonló progi használata közben a saját mikrofonba beszélt hangomat kirakta a hangszóróimra, vagy a fejhalgatómba. Eléggé zavaró úgy beszélgetni valakivel, hogy a saját hangodat hallod kierösítve.
A problémákat végülis úgy oldottam meg, hogy a hangkarit visszavittem. Megkértem az eladót, ha lehet akkor cseréljék be egy Audigy 2 Value modelre, persze az árkülömbözetet kifizetem, vagy szerezzenek nekem egy régi SBLive 5.1-et (SB0220)
A megoldás egy SBLive 5.1 lett.
Lehet, hogy csak én fogtam ki egy ilyen problémás egyedet. Isten igazából nem tudom mi volt a ''nem lekapcsolás'' a ''gagyin szól'' a ''lefagy'' meg a ''Messenger'' problémája. Sajnos nem volt idöm kisérletezgetni. Remélem nektek nem lesz ennyi problémátok vele.
Üdv. Potic
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Patriot legfürgébb konzumer SSD-je
- Nyaralás topik
- Diablo IV
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Goddess of Victory: Nikke
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest