- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
37lg5000
csendes tag
Hát ez az, hogy semmi. Legalábbis hardveresen nem. A RAMot cseréltem el egy totál ugyanolyan 1066Mhzesre (eredetileg 800-asom volt), de a mai napon azt is visszakértem, hogy hátha az lehet a probléma. Memtest is lefutott rendesen, azzal nincs baj. A konfig így tehát egy az egyben ugyanaz. Igazából nem emlékszem, hogy lett volna ilyen, hogy "na most ez elromlott", hanem kipróbáltam 1-2 játékot, és letudtam annyival hogy ezek nem futnak. Utána sokáig stagnált a dolog, mert igazából nem volt zavaró (filmek, programok ugyanúgy mentek/mennek), csak amikor a már kijátszott játékokkal próbálkoztam, akkor jött elő, hogy a VGA elromlott (akkor még ezt gondoltam). De a VGA is ki lett próbálva haver gépében és tök jól ment.
32-bitesre OS-re gondoltam én is (ugye az Xp is annyi volt), de az nem lát 3,25/3,51 Gb feletti memóriát. Mondjuk arról a fél gigáról szívesen lemondanék, ha ez megoldaná a dolgokat.
Végülis, ha redukáljuk a problémát arra jutunk, hogy a hang összeakad a valamivel. Csak ezt a valamit nem tudom. De úgy tűnik nem az egyes codecektől függ. Mert a HD-s filmeknél semmi gond (ugye ott is megy a kép+hang egyszerre), csak a játékoknál van a szaggatás-kifagyás...
Örület. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Jellyfin, Emby, Stream.io, Plesk Streaming platform
- Gitáros topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Futás, futópályák
- Kuponkunyeráló
- Goddess of Victory: Nikke
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest