- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
Ha a Richard Burns Rally-val játszom a játék után ''elnémul'' a PC,újra kell indítani,hogy újra ''szóljon''.Vajon miért?(Audigy2 ZS)
-
pinnacle
nagyúr
http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/demos/audio_quality_demos.aspx?locale=40e&geoid=6d&version=10.0.0.3646&userlocale=40e
5.1 tesztelésére -
pinnacle
nagyúr
Vettem egy Audigy2 ZS-t,őszintén szólva én nem találtam nagy különbséget MP3-as lejátszásban az alplapi C-Média kártyámhoz képest.Akárhogy állítgatom a Winampot sehogy sem igazi a hangzás (nektek melyik beállítás a legjobb,nekem a Laptop)vagy pedig a Genius 5.1 HT mégsem annyira jó,most láttam a Mistralban Gembird 5.1-et jól néz ki csak az a gond,hogy nics távírányítója+master hangerő állítás sem.Egyszerű AIWA minitoronyon szebben szól a zene.Ami tényleg jobb az a EAX 4 a CMR2005-ben,a NFSU-ban nincs is csak stereo vagy mono,a MOPA-ban is jó az EAX 3,még az a jó,hogy nem terheli a procit,mert nekem néha belassúlt az Americas Army ha nagy lövöldözés volt.5.1-es fejhallgatója van valakinek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós kamerák
- Tőzsde és gazdaság
- Mit tud egy retró kézikonzol?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest