Új hozzászólás Aktív témák
-
muad_dib
tag
Apropó, nem tud nekem valaki segíteni hogy mi péló a karin az a fehér egysoros aljzat? remélem h mikorfon/fülhali kivezetés, mert azt kéne megoldanom...
[Szerkesztve] -
muad_dib
tag
De van
Tennap vettem SB Live! 24bit 7.1 csodát, és tetszett.
Na, kezdem eletjéről: arra kell, hogy inputot real-time effekteljek és nyomjam ki jól - pl gitártorzítás. A Chaintech 7NJL1 drágám integrált cuccának ez határozottan nem megyen. Szóval kari be, xp rendszer feláll és boldog (mé nem használok linuxot? mert játék fanatikus vok, aztán az nem megy olyan klasszul se gentoon se debianon massal meg en nem szopok) felrakom okos gyári drivercsomag, szinte elcsöppenek oly gyönyörű, 1-2 effektnél teljesen jó, sok effektnél már azért belassul. Kollega mondja van direkt live-hez fejlesztve okos drivercsomag, valami fx nememléxem névre hallgat. Jól letölt, jól felrak. Azaz felrakna, mert enyém kártya nem support, azaz direktba chipset id nem lát listába (egyébként állítólag u.a. mint audigy(2 ?) valamelyik cucca, legalábbis azt olvstam valamerre) na mindegy volt sbxxxx jellegű driver, nyomom neki ok, csak lesz valami. Ja. Kék halál de izibe. Reboot után mindkét kártyám vidáman látszik, ámde méla csendben valának. Mondom jippi, ez nem az a driver volt. Sebaj, gyári vissza. Települ reboot, sokat szop, ma reggel ott tartok, hogy 122MB(!) a windows könyvtár mérete - kicsit törölgettem mérgemben, szal ma reinstall lesz. Megy a rendszer, vidáman ftpznek az emberek satöbbiszóval bocsi itt a szófosásért, jótanácsként: fx akármi tuningold driverrel óvatosan mert nincs az az isten hogy reinstall nélkül rendbehozd, nekem elhiheted
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Cyberpunk 2077
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Bittorrent topik
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Légies iPhone halvány színei
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G8, I7-1185G7, 32 GB RAM, 512 SSD (MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET)
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest