- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Netfone
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Macrodroid
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balage19
csendes tag
Ja és még szokott olyat is csinálni, hogy egy ideig szól normálisan aztán meg nem szól semmi. Pedig minden jel arra utal a gépen, hogy márpedig ő ontja magából a muzsikát miközben ülök a csendben és pislogok, hogy most mi van...
Ebben a két dologban kérnék segítséget.
Ha valaki tud segítsen plíz. -
Balage19
csendes tag
Helló mindenkinek!
Én egy olyan megoldást szerettem volna elérni a témában megnevezett hangkártyával, hogy mivel ugye elvileg 7.1-es ezért rákötöttem a kis 5.1-emet és még rá akartam kötni a stereo hangfalat (HIFIt). Ez eddig alaplapi hangkártyával tökéletesen üzemelt.
Viszont újítottam a gépet és az új lapomban csak 6ch-s hangkártya van integrálva (az meg kevés).
Ha valaki tudna segíteni, hogy hogy a francba lehet ezt rábírni, hogy 7.1-ben szóljon azt megköszönném.
Próbáltam már a hangkártya alapbeállításainál áttettem 7.1-re de meg sem szólal a +2 hangfal, csak az 5.1 szól.
Teszten szépen körbemegy az animáció, szól is az 5.1, de amikor elér a pluszban rákötött hangfalakhoz, akkor csak a nagy büdös csend van.
Én eddig jutottam. Lehet, hogy valahol máshol is kell átállítani valamit?
Tud valaki segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 3
- iPad topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nintendo Switch 2
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Renault, Dacia topik
- Netfone
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest