- iPhone topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
37lg5000
csendes tag
Hát ez az, hogy semmi. Legalábbis hardveresen nem. A RAMot cseréltem el egy totál ugyanolyan 1066Mhzesre (eredetileg 800-asom volt), de a mai napon azt is visszakértem, hogy hátha az lehet a probléma. Memtest is lefutott rendesen, azzal nincs baj. A konfig így tehát egy az egyben ugyanaz. Igazából nem emlékszem, hogy lett volna ilyen, hogy "na most ez elromlott", hanem kipróbáltam 1-2 játékot, és letudtam annyival hogy ezek nem futnak. Utána sokáig stagnált a dolog, mert igazából nem volt zavaró (filmek, programok ugyanúgy mentek/mennek), csak amikor a már kijátszott játékokkal próbálkoztam, akkor jött elő, hogy a VGA elromlott (akkor még ezt gondoltam). De a VGA is ki lett próbálva haver gépében és tök jól ment.
32-bitesre OS-re gondoltam én is (ugye az Xp is annyi volt), de az nem lát 3,25/3,51 Gb feletti memóriát. Mondjuk arról a fél gigáról szívesen lemondanék, ha ez megoldaná a dolgokat.
Végülis, ha redukáljuk a problémát arra jutunk, hogy a hang összeakad a valamivel. Csak ezt a valamit nem tudom. De úgy tűnik nem az egyes codecektől függ. Mert a HD-s filmeknél semmi gond (ugye ott is megy a kép+hang egyszerre), csak a játékoknál van a szaggatás-kifagyás...
Örület. -
-
37lg5000
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Nem biztos, hogy a legmegfelelőbb topicot választottam, előre is elnézést. A problémám a következő: a VGA (nVidia 8800gt-oc 1gb) és hangdriver csúnyán összeveszett. Ugyanezzel a konfiggal már 2x kijátszottam a Half-Life 2: Episode 2-t, mindenféle gond nélkül. Azonban most már csak akkor hajlandó futni rendesen, ha letiltom a hangdrivert. Ha nem teszem, akkor kerreg-kattog és erőteljesen laggol - néha teljesen kifagy. Először az alaplapi (Gigabyte P35 DS3L) integrált hangkártyára gyanakodtam, vettem is az helyett egy Creative Sound Blaster Audigy (SB 0570) 7.1-es kártyát, amit jelenleg használok, az alaplapit pedig a BIOSban letiltottam (Azalia codec). Reménykedtem, hogy így már jó lesz, de sajnos ezzel sem működik, bármilyen driverrel is próbálom. Csak a letiltás segít: ha letiltom egy szem lagg nélkül fut. IRQ problémát nem jelez az eszközkezelő.
Ha van valakinek valami jó ötlete, kérem segítsen.
Köszönöm előre is!
GIGABYTE GA-P35-DS3L
GEIL Ultra 4096Mb DDR2 800Mhz KIT
FSP BlueStorm II. 500W
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- iPhone topik
- 3D nyomtatás
- A HMD visszalép az USA piacáról
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Építő/felújító topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest