- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
potic
csendes tag
Sziaszok!
Én garanciában kaptam egy ilyen SBLive 24 bit-es hangkarit (SB0410) az egy éve sulinetre vásárolt SBLive 5.1 (SB0220) helyett. Nekem nem igazán tetszett. A szoftvercsomag nagyon állat, de maga a hangkártya szerimtem gagyi. A gondjaim vele.
1, Gameport hiánya: nekem még egy régi Joystikom van (Logitech Extreme) és semmi kedvem nem volt lecserélni, ugyan is nem sokat használom és még egész jó állapotban van.
2, Nincs rajta csak egy bemenet: arra az egy bemenetre kell kiválasztani, hogy Line-In, Mikrofon vagy Digitális ki-be legyen. Nekem ez gond, mert van TVtuner kártyám, aminek ugye kell egy bemenet, valamint szoktam netezni és játszani így kell egy mikrofon is. A kettö együtt megoldhatatlan.
3, A gép nem kapcsolt ki: startmenü/kikapcsolás/leállítás.....a gép kilépés közben lefagy, csak a Resett vagy a kikapcs gomb nyomvatartásával lehet kikapcsolni vagy ujraindítani a PC-t.
4, Gagyin szólt: a SBLive 5.1 és a SBLive 24 bit között volt egy hónapom, hogy ismét az alaplapi Realtek AC97 hangkarit használjam (ALC650). Egész hozzászoktam. Most meg ez a SBLive 24 bit....siralmas
5, Lefagy: volt sajnos rá példa, hogy a Winamp indításra a gép lefagyott. Hiba oka ismeretlen.
6, Messenger vagy bármi más hasonló progi használata közben a saját mikrofonba beszélt hangomat kirakta a hangszóróimra, vagy a fejhalgatómba. Eléggé zavaró úgy beszélgetni valakivel, hogy a saját hangodat hallod kierösítve.
A problémákat végülis úgy oldottam meg, hogy a hangkarit visszavittem. Megkértem az eladót, ha lehet akkor cseréljék be egy Audigy 2 Value modelre, persze az árkülömbözetet kifizetem, vagy szerezzenek nekem egy régi SBLive 5.1-et (SB0220)
A megoldás egy SBLive 5.1 lett.
Lehet, hogy csak én fogtam ki egy ilyen problémás egyedet. Isten igazából nem tudom mi volt a ''nem lekapcsolás'' a ''gagyin szól'' a ''lefagy'' meg a ''Messenger'' problémája. Sajnos nem volt idöm kisérletezgetni. Remélem nektek nem lesz ennyi problémátok vele.
Üdv. Potic -
muad_dib
tag
De van
Tennap vettem SB Live! 24bit 7.1 csodát, és tetszett.
Na, kezdem eletjéről: arra kell, hogy inputot real-time effekteljek és nyomjam ki jól - pl gitártorzítás. A Chaintech 7NJL1 drágám integrált cuccának ez határozottan nem megyen. Szóval kari be, xp rendszer feláll és boldog (mé nem használok linuxot? mert játék fanatikus vok, aztán az nem megy olyan klasszul se gentoon se debianon massal meg en nem szopok) felrakom okos gyári drivercsomag, szinte elcsöppenek oly gyönyörű, 1-2 effektnél teljesen jó, sok effektnél már azért belassul. Kollega mondja van direkt live-hez fejlesztve okos drivercsomag, valami fx nememléxem névre hallgat. Jól letölt, jól felrak. Azaz felrakna, mert enyém kártya nem support, azaz direktba chipset id nem lát listába (egyébként állítólag u.a. mint audigy(2 ?) valamelyik cucca, legalábbis azt olvstam valamerre) na mindegy volt sbxxxx jellegű driver, nyomom neki ok, csak lesz valami. Ja. Kék halál de izibe. Reboot után mindkét kártyám vidáman látszik, ámde méla csendben valának. Mondom jippi, ez nem az a driver volt. Sebaj, gyári vissza. Települ reboot, sokat szop, ma reggel ott tartok, hogy 122MB(!) a windows könyvtár mérete - kicsit törölgettem mérgemben, szal ma reinstall lesz. Megy a rendszer, vidáman ftpznek az emberek satöbbiszóval bocsi itt a szófosásért, jótanácsként: fx akármi tuningold driverrel óvatosan mert nincs az az isten hogy reinstall nélkül rendbehozd, nekem elhiheted
-
Scream007
őstag
-
bzoley
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- EAFC 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Gombászkönyvek egyben
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest