Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Louro

őstag

válasz paatrick #85118 üzenetére

Én ezt csináltam, mondván kezdődik a befejezés. Kali sidestory nagyon semmitmondó. A végére beadtak neki egy döntési pontot, de amúgy súlytalan az ő szála. (Pont az utolsó előtti részben, amikor a bázisra visszamennek, simán láttathatott volna a katonákkal bármit, de ehelyett lövöldözni kellett.). A barlangi sztorinál a bőröndnek szerintem még lesz szerepe. De az orosz szál is úgy eltűnt, mint szürke szamár a ködben. Oké, hogy kémkedtek, loptak, kísérleteztek, de ahogy lezárult az az évad, úgy halt el az a sidestory.

Voltak csapongások, de a fő történet még mindig keszekusza. Vecna sztorija. Miért lett ő olyan kivételes. (Aztán miért "klónozták". Persze tudósok már akkor is imádtak kísérletezni..) Will elrablása is mondhatni el lett hintve. De engem nem győzött meg. A mindflayer vonal is jött, majdnem győzött, aztán az is elhalt. Az, hogy egy város alatt megnyílik a föld, kah, csak lezárják a várost és ilyen szerencsétlen katonákat rendelnek oda. Na de mindegy is. Bízok benne, hogy kikerekedik.

Új hozzászólás Aktív témák