Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz brownus #45991 üzenetére

    Ez egy ördögi kör:

    - emlékszem mikor egy egyetemi szociológia tanár nagy Píszí jegyében felszólalt a szegregált oktatással szemben miközben az ő gyereke valamilyen magániskolába vagy olyanba járt ahol nincs is szükség szegregált oktatásra mert nem is jut be olyan gyerek.

    - amikor a micubicsipádzsérós budai hegyoldalban lakó panaszkodik hogy télen rossz a levegő mert sokan szénnel vagy épp azzal tüzelnek amijük van, meg mikor az ilyen férgek a tévében nyilatkoznak, hogy büntetni kellene stb. Meg amikor valami tudós csávó nyilatkozik, hogy mivel nincs szél, légmozgás ezért inkább ne tüzeljen ilyen anyagokkal. Sajnos az ilyen embereknek sokszor nincs pénze arra hogy bevezesse a gázt vagy arra, hogy jó minőségű keményfával tüzeljen. (sokszor az otthonuk szigetelése is elégtelen, a kazánjuk is elavult.) úgyhogy feltettek maguknak egy kérdést: vigyázok a levegő tisztaságára és megfagyok vs. nem fagyok meg.
    Ők pedig döntöttek.

    Majd elfelejtettem: az nem jut az eszükbe, hogy valamilyen módon támogassák ezeket az embereket? Szigetelni az otthonaikat, valós mennyiségben (nem 1 hétre való) tüzelőt adni nekik.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák