- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
-
Mobilarena
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
-
Traxx
őstag
Nyíregyházán a Korzós Sparban is volt ugyanennyiért - de a Dózsa Delikáteszben emlékeim szerint olcsóbb. Bár ott már rég jártam, de aktuális lenne egy kis beszerzés (facebook-os képen láttam Gulden Draak-os rekeszt, és ha tőlük a 9000 kapható lenne, akkor már loholnék is
)
-
adster
tag
Köszönöm szépen, nagyon rendes tőled!
Sajnos ez így is van, viszont azt kell, hogy mondjam, ezen a héten valahogy nem nagyon éreztem semmiféle tünetet, pedig különösebben nem változtattam semmit az étkezésen.
Elkezdtem viszont végre ismételten dolgozni, ami talán egy kis terhet levett a vállamról, elképzelhető, hogy ez is közrejátszik benne.
A lényeg az, hogy sajnos ebben a karácsonyi időszakban elképzelhetetlennek tartom, hogy vízen és kenyéren éljek, így az utóbbi folyékony változatát valahogy nem nagyon tudom magamtól távol tartani...
Arra a kétes kompromisszumra jutottam magammal, hogy a korábban eltervezett, leginkább ünnepi darabokból álló sörszállítmányt még be kell szereznem - ha mást nem, a Mézízű Sörbet továbbélése miatt
- , aztán utána meglátjuk, hogy mi lesz.
Egy ideig legalábbis a kóla fogyasztásának hanyagolásával próbálom kiváltani a sörözés abbahagyását, az előzőtől kissé könnyebb is volt megválni. Persze azért olyan durva mértékben nem akarom, mint tavaly, amikor karácsony táján esténként 4-et is sikeresen teszteltem, csak úgy finoman teszek még egy elkeseredett kísérletet...
Ez talán még nem akkora vadorzás.Ha nagyon szar lesz, utána tényleg kezdeni kell valamit ezzel az egészségesebb életmóddal, de most - lekopogom - még a gyógyszert sem kezdtem el szedni, mert nem nagyon van semmi panaszom...
-
adster
tag
Köszi szépen, igyekszem feltölteni a többit is, aztán az újakat majd ott közzétenni, ha lesznek (márpedig miért ne lennének...
)
Bár olyan sok újítást nem tartalmaz az itteniekhez képest, de igazából nem is nagyon szeretném személyessé tenni, itt kizárólag a sörökről lesz szó, ugyanúgy ,mint eddig, semmi körítés.
Szóval a "blog" szó kicsit talán túlzás, de ha egyszer oda van regisztrálva... -
looser
addikt
Örülök, hogy rendelsz, biztosan nem fogsz csalódni.
Itt még körülnézhetsz, fentebb ajánlották, egész jó áraik vannak.Kíváncsi vagyok, mit szólsz majd a primátor Double 24-hez :-)
Lehet egyébként, hogy első sörként, megfelelő hőmérsékleten, lassan kortyolva egészen mást érez az ember; egy palackkal még áll a hűtőben, valamelyik napon ránézek :-)Ez a wikis táblázat egész jó.
-
Ezeket ajánlom, egyikben sem csalódtam.
Westmalle Dubbel
Rochefort 10 (6-os helyett)
La Trappe Quadrupel
Gulden Draak
Kasteel Rouge
Piraat -
looser
addikt
Köszönöm, nem túl gyakran ruházok be ennyit sörre, de olyan 3e körül volt, közel ennyi elmegy egy hétvégi napon a kiskocsmában :-)
Na jó, pálinka nélkül nem ennyi, én 6-8 sörnél többet nem szoktam inni, az 3-4 órára levetítve.
Ezt ugyan magam hoztam haza, de a tulaj jó fej, szerintem nyugodtan rendelj tőle! Apropó, a Boszorkányt és a Red Devilt felétek készítik s szerintem egész jó sörök, kóstoltad már? Tényleg könnyebb beszerezni Pesten, de nálatok sem lehetetlen. Volt egy ilyenetek, meg ilyenetek, szóval tessék csak figyelni az eseményeket, szerencsére(?!) nem egy kis faluban élsz. Hajrá :-)
Te, én úgy sörözök tizenéve, hogy egyszer-egyszer merült csak fel bennem, hogy a - kis túlzással - Dreher-Soproni-Borsodi 'Szentháromságon' kívül is van élet, s most nyáron kezdtem el csak alternatív sörök után kutatni. Sajnos a gyerekkori cimborák nem igazán vevők, nekik (s többnyire nekem is) elegendő a minden bolt polcán figyelő tizennéhány ismert sör (sőt, szinte kizárólag Sopronit iszik mindenki), de a munkahelyi közösség nyitott az eleddig nem ismert sörömökre, szóval velük megyek szívesen inkább.OFF, de azért megosztom: Ma találkoztam egy lánykával (kolléganő, érett, csinos, karcsú és nagyon tiszta lány, őrület, csodaszép...
) s elmondta, hosszú ideje már nem iszik, alkoholt, régen elhagyta a húst, nemrég a tejtermékeket is (ez a vegán módi, ugye?) s jógázik évek óta, munka után hetente többször sérült gyerekeket látogat. A lényeg: totál zavarbajöttem, nekem ez új volt és elmondtam, hogy én szeretek italozni, a sör és a pálinka nagy kedvencem és az alternatív életutak éppen pont mámorban jutnak eszembe, de ő annyira kedves és lenyűgöző, nem kioktató, egyáltalán, tényleg és szégyelltem magam azért, ahogy élek, de lehet, hogy mégis változtatni fogok valamennyit, de a sört azt nem akarom kihagyni az életemből, mert jó. Elég nagy hatással volt rám. Nincs köztünk semmi egyébként, bár az klassz lenne :-)
Jó éjt!
-
looser
addikt
Hé kolléga, rendeljen innen! Ha pedig Pesten jár, ne felejtsen el személyesen is bemenni! Hukk :-))
Ahova mi járunk - egy kispesti kocsmába - sajnos csak a népvonal kapható (Soproni, Arany Ászok, Dreher Classic és 24, Steffl, Stella, Miller, Amstel) de kértem Soproni 1895-öt, Démont és Borostyánt egynehány üveggel, talán az ivótársak is belemerészkednek egy-két komolyabb kommerszbe, bár lehet, hogy az a plusz 50-80 Forint riasztó lehet egyeseknek (270 a sima Soproni).
(ÉN)közPONT: a spanyolban csak az üveget néztem az pedig nagyon csinos :-)
Összeállítottam egy cseh listát a Csakajósörön, ezeket szerzem be most a Kertészben (barna, fekete, porter és egy szőke :-)
Pardubicky Porter
Bernard Cerné pivo
Primator Stout
Cerná Hora Granát
Cerny Kozel
Podkrkonossky special tmavy
Primátor Double
Primator WeizenbierYeppp :-)))
-
szumoo
senior tag
Sörismereti szegénységemből adódóan azt mondom, hogy ez teljesen más világ, mint amit eddig ismertem.
Ahhoz képest, hogy "csak" 6,6%-os nem gyengén vágott fejbe.
Lehet hülyén fog látszódni, de nekem első korty sima árpa sör érzés, de az utóíze viszont hajaz a búza sörökre, de vmi miatt mégsem olyan. Teljesen ismeretlen ez a terület, szóval lövésem sincs mit érzek utóíznek.Sz.
-
(ÉN)közPONT
őstag
-
(ÉN)közPONT
őstag
Becks........fincsi
Most asszem előveszek egy másik kedvencet...Calsberg
..már nem most per pill hanem ma valamikor
HB még maradt 149huf ért..legalábbis 2 napja még volt belőle
1700 póló? + kerékcsere ....nem volt kevés az a jutalom ?2 sörnél mi a jobb?.....a családi 6os csomag
-
(ÉN)közPONT
őstag
Nah igen.....tele is lett a málnás napozóm vele
Izéé közben elfogyott jósok HB,Kozel, Borsodi, stb stb kommerszebb márkák..csak ,hogy vmi sörcsaPHos téma is legyen
Közben bor is akadt azért,de az csak módjávalSRY az OFFért !!
Ha vkit érdekel van két eladó faszenes grill motyóm !
Egy Gömbgrill és egy kerek tálca formájú darab...nagyobbak és kerekes mintkettő !
(Bp-n lehet megvenni )
5-5K lenne az áruk ..napi használatból lenne eladó
Eladás oka ..kinéztem egy családi szupper szuprém modellt
És ,hogyan jön a sörcsaPHhoz mindez?Sörözéshez nagyon jól tud esni egy laza grillparty is
vagyis a grillpartyhoz az ideális ital...nah nem a bambi..hanem vmi jóféle pince vagy annál hidegebb SÖR
-
jegenye77
addikt
Várjuk a beszámolót!
Kb 50 kárászt fogtunk.De egy félig horgász barátom azt mondta a kárász az nem hal.Ha így nézzük akkor semmit.
Viszont sok dobozos Valentins-t meg egy két pálinkát,na azt fogtam.
Nekem is néznem kell valamit szombatra mert vendégeket hívtunk,és hát Ők is szeretik a jófajta búzát. -
(ÉN)közPONT
őstag
-
(ÉN)közPONT
őstag
Az is jóó
Én az elmúlt egy hónap alatt sokmindent ,de ami kiemelkedő az egy 5L nyi Thun und Taxis volt
..NA AZ SÖR ! igaz csak 700Km et kell érte elmenni
nem is én hoztam haza..."lábon" jött XD
(Pc építés miatt maradoztam el..meg a szokásos levegőben épp terjengó ragály végett :-/ )
-
jegenye77
addikt
Haverod borozásáról jut eszembe.
Mi meg a munkatársammal forralt borozni akartunk, és hát nem volt más csak egy tokaji aszú 6 puttonyos és azt forraltuk meg.
Más azt mondta hogy nem vagyunk normálisak.egy ilyen bort megforralni!
Én viszont egyáltalán nem vagyok boros,és nekem nem ért többet semmivel egy kannásnál,így hát forrt a nedű. -
(ÉN)közPONT
őstag
NOLF: jobbulást !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Egész jó kis söröcske !..vettem egy dobozzal..csak ,hogy legyen friss rálátásom erre a márkára is
Én nagy KV fan is vagyok..ezért nem gond a barna sör mint olyan...SÖT !
Ez is megvolt.........ismét ..kicsit Forrest Gumposra sikeredett sörivás volt....(És akkor elmentem a fehérházba..ismét...ahol vendégül láttak ismét)
-
(ÉN)közPONT
őstag
Hát nem egy sexuális élmény a Borsodi....épp az iható kategória ez is
Tegnap Doc nem épp favorit Magyar versenyzője volt a vendégem meg a klónja
Háát ..szomjas voltam így egy dobozt egy húzásra letoltam belöle...a másikat nagyon aprádonként ...semmi különös sör meg lehet inni !Miért jobb a sör az urológusnál? :
1. mert nem feltétlen kell kórházba menni érte hacsak nem vagy mazohista?
2. ugye a söröd nem nyúkál vissza..
3. a sört a jóbarátaiddal is megoszthatod....az urulógust max az ellenségeiddel
4. nem kell jattolni neki !
5. sokszor akcíós és ált nagyobb helyeken azonnal elérhető !
6. többfle sör létezik és más élményt nyújt míg ugyan többféle urulógus is létezik de ugyanazt a szar élményt kapja az ember
7. 1 nap több sörrel is elbírsz!...több urulógussal? khm
8. a sört az esti filmnézés közben is fogyaszthatod sőt kifejezetten "kelléke" is lehet az esti filmnézésnek
9. ha a barátnőd ,feleséged is szereti a sört abból nemigen támad botrány
10. a sörre a nejed ált nem lesz féltékeny ................van nő nemű urulógus is!
(néhány )11 a sört ruhában is fogyaszthatod
12 term gatya nélkül is autentikus módón
13 bárhol is jársz a világban(lakott helyen
) sört 1 órán belül kapni fogsz!
14 ha sok rekesz sörösüveged van még pénzt is kapsz érte!
15 a sör kellemesebb módja a "tudat" "módósításnak" mint az urulógus !
-
(ÉN)közPONT
őstag
Érdemes egy ilyen tesztet """""""lefuttatni a rendszeren
"""""""""""
Tuborg...jóféle..nagy hagyományokkal bíró márka
Én Érdre vetődtem barátokhoz és ott sikerült venni 2 doboz noname sört a helyi C.A ban ..NOLF erre mondaná ,hogy ipari hulladék esetleg általános zsíroldó.....a dobozt kidobtam ezért a márka pássz vmi Németes hangzású név ..származás made in EU..3.5%
ha pontozni kéne ezeket a söröket akkor :
1 minimum
5 maximumSör jelleg 1 pont (világos és hasonló a színe)
habzás kézség 17 ( mint vmi mosópor)
Íz világ 1 (van neki olyan?)
alkohol fok 3 (valami azért legyen benne) -
(ÉN)közPONT
őstag
ÉS annyi hónap halgatás után beindult a SörcsaPH
Kb olyan érzés mintha Robinson Crusoe-t kérdezed nos milyen volt letolni egy szigeten bő 15 évet singli üzemmódban? XDON:
Az is jóféle...nekem is volt néhány próbára szerencsém hozzá..bár ha összeveted a Valentinsel...érdemes 1x ebből is egyet venni meg abból is
...akkor a 60huf +ért a Valentins egy kategóriával jobb sör..viszont ár érték arányban búzában a Valentins jobb..megkockáztatom ,hogy labdába tud rúgni a 400 hufos árkategóriában is ?! Mondjuk izlések és pofonok dolog ez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest