- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
darnellsmith
senior tag
válasz
kavicssli #4051 üzenetére
családommal mentem úgyhogy én csak magamnak vettem végülis cuccokat (poharak, korsók, ajándékok ilyesmi) erre 15 000 ft-t költöttem. többit anyuék fizették
amúgy sörfesztiválon amíg volt foglalt helyünk a "sátorba", délután 4-6ig, négyen 97 eurót ettünk-ittunk, borravalóval pont egy százas volt. de nem rendeztünk nagy berugást -
válasz
kavicssli #4044 üzenetére
hümm ahogy olvasgatom lehet émgsincs benne a korsó ára a sör árában. úgy viszont eléggé drága multaság Oktoberfesten sörözni
no mind1 jövőre kijutok én is addig meg vigasztalom magam pár belga sörrel.koxx: boltban nem láttam még asszem de ha nagy tételben akarsz vásárolni akkor itt: [link]
-
válasz
kavicssli #4036 üzenetére
sima ügy szerintem
én se angolul se németül nme beszéltem jól mégis simán kaptam sört németeknél. ott ez az egy dolog amit bárki el tud érni
egyébként németül megtanulni hogy egy korsó sört kérsz nem nagy művészet az atomfizikáról pedig remélhetőleg nem kell velük beszélgetnién ezt néztem ki: [link]
durván néz ki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Diablo IV
- Total Commander
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Formula-1
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged