Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Befutott a Wear OS 6 fejlesztői verziója
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Macrodroid
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
Sziasztok! Új vagyok ebben a topicban, annál régebben szeretem az általatok is favorizált kedvhozó nedűt. 14 évesen (21 évvel ezelőtt) ittam az első sörömet, azóta is hódolok e szenvedélynek, bár nem minden nap :-)
Fentebb kérdezett egy topictárs a házi főzésű sörökről. Nemrégiben futottam bele egy Petersbrau nevű igen kellemes italba; a kiszerelés ne aggasszon senkit, literes műanyag palackban adják, többek között a Hold utca-Vadász utca közti vásárcsarnokban. Ott 420 Ft, de 300-ért is kaptam már. A világos (feltehetőleg a fűszerezés! miatt) különösen finom, de a barna is nagyon kellemes. Alacsony szénsavtartalmúak, bár eleddig minden házisörnél ezt tapasztaltam. Érdemes keresni, mert egy élmény.
Nekem a 'kommersz' sörökből a Borostyán és a Soproni 1895 a kedvencem. Néhány napja sikerült megkóstolni a Borsodi Búzát, de valahogy nagyon nem sikerült :-(Szép napot!
Új hozzászólás Aktív témák
- Update 05.20 Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Asus Rog Strix G814J Gaming
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest