- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- iPhone topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AeSDé Team
őstag
válasz
humphries #35174 üzenetére
A Tamron review-k alapján ennél a kettőnél élesebb, és inkább a Sony 16-55 f2.8-hoz hasonlítgatják. Túrázáshoz érdekes lehet még hogy a Tamron "weather sealed", bármit is jelentsen az.
A Sigma prime-okkal probléma lehet hogy sem az A6400, sem a Sigma obik nem stabilizáltak. Ha kézből is lőnél ad-hoc fotókat akkor talán megéri stabilizált vázzal vagy obival kezdeni.
Nekem egy 18-105-öm van és már agyalok egy jóideje azon hogy váltsak a Tamron-ra. Nem mindig vagyok megelégedve a képminőséggel, az F4 pedig szürkületben, vagy egy sűrűbb erdőben elég kevés tud lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest