- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sakal83
addikt
Kis kiegészítést tennék a Sony KD-49XE8005 készülékhez.
Sajnos a kezdeti csodálat teljes mértékben összeomlott. Szép kép, szép színek minden fasza volt addig, amíg mellé nem raktam a régi AS640-emet. Első blikkre ott is darabokra veri, azonban a következő történt:
Egyszerre elindítottam ugyanazt a filmet. Jelenet: sötét részről megy ki a kamera egy tábortűz felé. Sony gyönyörű színhatás meg minden. Azonban egy bökkenő volt, ami csak akkor észrevehető, ha van mellette egy másik készülék. Ez az volt, hogy a sötét rész egy bokor volt levelekkel és ágakkal, amit a Sony elfelejtett megjeleníteni, inkább korom sötétre változtatta. Ezt követően elkezdetem nézni további filmeket, és sajnos az árnyékban található tárgyakat/történéseket egyszerűen eltünteti a készülék... Kiábrándító.
Esetleg valami beállítással ezt lehet korrigálni vagy ez ilyen?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest