Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zorromoto
senior tag
Sziasztok!
most találtam rá topikra.
Érdekelne a véleményetek erről a modelről KDL40WE660BAEP SMART LED .
Most 127.000- ft-ért hozzá lehet jutni.Megéri az árát ?
Köszi !
-
krx21
nagyúr
válasz
PrinceHerceg
üzenetére
"kb 3-4x akkora mint a legjobb KS,"

Elképzelhető, hogy nem is tudja, mi az a natív kontraszt. Biztos vagyok benne, hogy a Samsung promóter oktatáson meg sem említik ezt a fogalmat.
-
blakey
titán
válasz
ArthurShelby
üzenetére

Őszintén? Még soha nem csináltam ilyet, nem szoktam sűrűn jeldiagnosztikát nézni ráadásul egyből kikapcsolni, szóval nem tudom. -
ArthurShelby
addikt
Azt vettem észre, hogy ha tv adás->help->jeldiagnosztika után kikapcsolom a tv-t (w75/80c), akkor kb fél perc-perc után vissza kapcsol. Ez másnál is így van?
-
PrinceHerceg
őstag
Múltkor bementem az Euronicsba, és épp egy SAMU-s srác próbálta fényezni az új TV-gent a QLED-et, h milyen OLED gyalu meg minden... Én finoman odaléptem és bekérdeztem, h mennyi is a natív kontrasztjuk...
Srác, vagy fél percig nem jutott levegőhöz, aztán kinyögte, h nem biztos, de kb 3-4x akkora mint a legjobb KS, tehát 32K:1, na mondom neki lassan plazmagyilkosok lesztek! xDDDDDDDD -
kets520
tag
Sziasztok W809 ki kapcsol kb 12óra műköés után pedig ki van a menübe kapcsolva az alvó mód miért lehet ez??
-
-
mexel
veterán
Ja és van egy MM-es bemutató darab, XD8305 180 ezerre leakciózva. Nagyon jó ár de nem nézhetem meg mennyi üzemóra van benne. Azt mondják kb 3/4 éve van a polcon. Ha napi 10 órát számolok akkor igen sok, nem szívesen venném meg sajnos
Pedig a típus jó lenne. -
mexel
veterán
Nagy a dilemma, 200e-ért lehet kapni új bontatlan 7005-ös tv-t. Van belőle XD és XE is. Az első 2016-os a második 2017-es modell. Annyi a különbség hogy a 2017-esekben már nincs droidos verzió. Van valami ami miatt esetleg mégis érdemesebb az újabbat venni? Én szeretném a droidos rendszert eléggé. Az biztos hogy az 55-ösben VA panel van, azt ma megtudtam-megnéztem, de hogy a 49-esben mi lehet azt nem tudom.
-
pzstm
titán
Sziasztok!
Kedden erkezik az 55XE8096B kicsikem. A jelenlegi 50W829B TV-m atkerulne a masik szobaba a falra. Azt mondtak a taloaval kell felraknom, de sajnos a talpan kivul az eredeti dobozaban mast nem talalok...lehet veletlen anno kidobtam volna? Van otlet/tipp a megoldasra esetleg? Elore is koszonom szepen!
-
radi8tor
MODERÁTOR
Srácok, hagyjátok abba a személyeskedő dolgokat. Maradjunk szakmai vonalon!

-
gyeniko
őstag
válasz
PrinceHerceg
üzenetére
"Kérlek ne adj tanácsot ha 1x nem kértem!
" = ne írd le a véleményedet a hozzászólásommal kapcsolatban!Valóban így gondolod - egy fórumban?
-
mexel
veterán
Hmm. Nézegettem egy két leírást. Lehet hogy a KD-49XD7005 az 2016-os modell, a KD-49X8005C pedig csak 2015-ös? Melyik lehet a jobb? Egy használt-olcsóbb 8005 vagy egy új 7005? kb 35000ft lenne a különbség, annyival olcsóbb a használt, de garis 8005.
Mindkettő IPS panel, a 7005-re az írják 10 bit (8bit + FRC) lehet hogy a 8005 nem az mert arra csak 8 bitet írnak? Egyáltalán számít valamit?
A kérdés: melyiket inkább?
Ja és a szervizmenübe hogyan tudok belépni a 8005-nél hogy megnézzem az óraszámot? Úgy ahogy itt feljebb valahogy le van írva másik sony-hoz? Holnap kellene döntenem sajnos. -
AXisBOLD
addikt
válasz
PrinceHerceg
üzenetére
az ilyen szvsz-t (ha már valaki megvette amit megvett) meg szvsz jobb ha magadban tartod, semmi értelme ezt leírni
-
blakey
titán
A monitorokat nem érdemes a TV-khez hasonlítani és fordítva, más "állatfaj", mások a szempontok, tökéletesen mást kell előtérbe helyezni. Egyiket sem utálam vagy imádom, de egy adott felhasználáshoz más-más eszköz szükséges, tervezni nem lehet egy csúcs OLED előtt sem ha nem tudja a tökéletes RGB-t, hiába jó a feketéje vagy a kontrasztja és ugyanez fordítva, ne akarjak mozizini egy csúcs monitorral, mert nem hozza a mozi feelinget, nem tudja azt a kontrasztot, mozgást, stb. A játék már más tészta, ott mások a szempontok de lényegében, megjelenítésben inkább a mozi feelinget kell hozza, hogy minél kontrasztosabb, jobb legyen az összkép.
-
deja vu
addikt
Professzionális monitort (EIZO, NEC) csak IPS panelre építenek, a kontrasztot leszámítva a VA sokkal gyengébb nagyon sok dologban. Mozizásra persze szerintem is jobb a VA, és csak azt vennék de másra.
Ez off nagyon itt, szóval a monitoros topikban kérdezősködj.Ilyen például a CX271-em, ehhez képest az összes VA egy kalap szar:

-
mexel
veterán
Hosszas mérlegelés után azt hiszem mégis egy olcsó sony lesz a befutó. 77 éves hölgynek lesz, tehát nem biztos hogy minden kis árnyalatot észrevesz amivel jobbak a drágább darabok. Azt hiszem még mielőtt elfogy ennyiért marad egy 7005-ös androidos darab, most kb200e-ért megvehetőek. Azért akinek van ilyen nyugtasson meg hogy nem rossz tv. ( ne a 400-e-es kategóriához mérjük, hanem a kb ennyibe kerülő samu-lg-pana tv-khez vagy egy kb 10-12 éves régi plazmához ami még csak hd ready volt, fekete szín nélkül

Ennyit megér egy ilyen tv? -
blakey
titán
Pedig ez kötözködés.

Az IPS panelt azért elterjettebb a monitoroknál, mert hamarabb kapott észbe az iparág, hogy a TN panel után kéne valami jobb és az IPS volt az amelyiket a legtöbb gyár abban a méretben gyártotta, és igen, nem az LG féle IPS-ek a legjobbak monitorok terén. A VA panelek később kerültek a monitorokba, ez kb olyan mint a Windows vs. macOS.
Nekem fontos a jól kalibrált monitor viszont nem fontos, hogy a fekete az fekete legyen mivel tervezésnél pontos értékekkel, színkódokkal dolgozom így nagyívben teszek rá, hogy az általam definiált fekete a kalibrált IPS panelen nem 100%-os vagy a kontraszt nem 100000:0-hez. A VA panelek színhűsége, színvisszaadása hibátlan, nincs velük gond és otthoni mozizásra jobb, mint az IPS, mindezt úgy írom, hogy van IPS-s és VA tv-m valamint monitorom is.
Játszani VA monitor előtt sokkal jobb, tervezni, szerkeszteni tökmindegy, ott kb. minden világít. -
TA68
őstag
válasz
deja vu
üzenetére
Nem kötöszködés képpen kérdezem, távol álljon tőlem.

Akkor az mivel magyarázható, hogy az általad említett monitorokban 1000 körüli kontrasztú IPS panelt használnak és nem a sokkal nagyobb kontrasztú VA-t, ha az egyébként minden paraméterében eléri vagy túl is szárnyalja az IPS-t ? -
Piftuka
veterán
válasz
PrinceHerceg
üzenetére
"Szvsz nem, ugyan is sokkal jobban járnál egy ugyanekkora XE9005-el, ha tényleg HDR-t akarsz! 500 vs 900cd/m2, nagyon nem ugyan az!"
Ezek az adatok a http://displayspecifications.com oldalon feltüntetett adatok, ám a gyakorlati tesztek mást mutatnak.

Nagyon klassz tévé a 90xx, de a 93xx fényerőben még a csúcsmodell Z9D-t és 94xx-et is lepipálta a gyakorlati tesztben, maximális fényerőben minden egyes mérési metódusnál.
Egyébként maximálisan egyetértek, hogy ha lehetőség van rá, akkor a vásárlás előtt alaposan le kell tesztelni a tévét, mert az alapján tudja eldönteni az ember, hogy tetszik-e neki a látvány, vagy sem.
Még egy sokkal olcsóbb tévé esetében sem engednék ebből, nemhogy az említett felső-középkategóriás modellek esetében.

-
Piftuka
veterán
válasz
mirai22
üzenetére
Az 55XE8505 mindjárt más!

Az a Samu pedig egy erős versenyző. Nagyjából egy "ligában játszanak", más-más előnyökkel, és hátrányokkal.
A Samsung oprendszere, kezelése barátibb, és valamelyest jobb kontraszttal és fényerővel is rendelkezik. A SONY viszont mozgásmegjelenítésben verhetetlen, és jobb színskála megjelenítésre képes.
A SONY tévézésre, házimozira igazán jó, a Samsung házimozira és játékra. Összességében nincsen számottevő különbség közöttük.
-
Tegla80
addikt
válasz
PrinceHerceg
üzenetére
Engem erdekelne,h 65"-ban 280e-bol mit is hoztal volna ki ami 2ev gyartoi garival rendelkezik.(es bovitheto +3ev szinten gyartio garival,igaz kulon penzert.)
-
-
avlisz80
tag
válasz
Tegla80
üzenetére
Keserű szájízzel gondolok azért erre az üzemórára azért!Ennyire nem számítottam!Nem 3 napra vettem a tv-t így a gari hosszabbítás elgondolkodtat pláne ezek után.Tovabb passzolni/vissza vinni egyenlőre nem akarom azért attól jobban tetszik,még ez a kicsinek nem mondható baki után is...
Ha még évekig gond nélkül üzemel majd elnézek mellette!Sajnos újonnan esélyem se lenne egy ilyen kategóriás tv-t megvenni 6-700 ezerért,így viszont jelen esetben marad egyfajta idegeskedés miatta,de remélem megéri...
-
TCr
veterán
válasz
Lovro Joe
üzenetére
9005: Direct LED, nagyobb fényerő, X1 képfeldolgozó proci
9305: Edge LED, minimálisan nagyobb kontraszt, X1 Extreme képfeldolgozó proci (a zászlóshajóból)
Ha van rá lehetőséged, nézd meg mindkettőt élőben, szerintem túl drága dolog ahhoz, hogy csak úgy neten megrendeld látatlanul.
(#35260) deja vu: így van.
-
deja vu
addikt
Az a probléma hagyják azt a pár megmondóembert garázdálkodni ott sajnos. Szerintem még életükben nem láttak jófajta EIZO ColorEdge, NEC SpectraView IPS-t, de nyomják a marhaságot. Azt sem tudják, hogy ezekben a monitorokban nem olyan gagyi elektronika van mint a tévékben, hanem sokkal de sokkal jobb. Szóval ezzel érvelni elég nagy marhaság. Azokban a monitorokban sokban olyan dolgok vannak amiket még hírből sem ismernek a tévék mint például a hőmérséklet vezérelt színelcsúszás és fényerő korrekció, homogenításkiegyenlítés, A-TW polarizer, 16 bites elektronika, beépített kalibráló műszer, sokkal több színteret tudnak mint a tévék( Adobe RGB, sRGB, REC709, EBU, SMPTE-C, DCI, REC2020), 278 billió színből keveri ki, stb. stb...
-
PrinceHerceg
őstag
-
Lovro Joe
tag
válasz
PrinceHerceg
üzenetére
Köszi a választ!
Ezt most annyira nem értem!

Mi a különbség a két modell között hogy majdnem 300.000.ft drágább? -
Lovro Joe
tag
köszi!

-
AXisBOLD
addikt
válasz
Piftuka
üzenetére
90-120k közé állítottam és tényleg nem túl acélos (belépő Philips-ek, 32 colos LG és Samsung, meg egy Sharp, de mondjuk van itt 43-49 colos LG és Samu is...ezek nem tudom mit tudhatnak, de designban elmaradnak) és ez alapján nem is fogják lejjebb vinni a Sony-t

többet járok arra, ha van új infó bedobom ide, de az üzemidőt mindenképpen megnézem 1 készüléknél.
Szerviz menü akkor ennél is --> Display + 5 + Vol up + Power On vagy Display + 5 + Power On?
meg annyiban segítsetek, hogy melyik szám mit jelöl, mert ez még nem volt meg

thx
-
Lovro Joe
tag
Sziasztok!
Tv vásárlás előtt állok, és hát ,nem könnyű !

65"ban gondolkodom és főleg monitorként illetve ps4pro-hoz használnám!
Egy ismerősöm ajánlotta a KD-65XE9305 típust.
Nektek mi a véleményetek erről?
Megéri azt a több mint 700e FT?Jelenleg 1 LG la 6500 ast használok nincs semmi bajom vele de hát a nagyobb felbontás és a hdr az nagyon tetszik!
Üdv.
U.I.:További modellek amiket ajánlottak ezekre a célokra:
Samsung UE-65MU7059
LG 65sj950v -
norrberth
addikt
válasz
headhunter
üzenetére
Ha naponta bekapcsolnám akkor igen, de csak szombat vasárnap nézem.

Hétköznap nem járja.
-
mirai22
csendes tag
válasz
Piftuka
üzenetére
Rosszul írtam a tipust. 2017-es modellt szeretnék, meg egy olyan tv-t amit remélhetőleg elmegy úgy 8 évig, h ne kelljen lecserélnem a technika miatt. Főleg filmeket/sorozatokat nézek rajta (HD) és sportot (TV, Horizon Go és Digi Appal Wifin keresztül). Többnyire esténként a nappaliban. Van ez a kínai boxom ezzel szoktam streamokat is néha, de az mindegy. Erős Wifi kell viszont és jó beépített médialejátszó (Pl: Kodi).
Ezt a modellt néztem ki: Sony Bravia KD-55XE8505 Most 380, de várok valami akcióra. 300 körül szeretnék vásárolni. Max. De ha program kell ahhoz, hogy programot tudjak futatni, meg gond az egér. (ezeket vettem most ki a szavaitokból egy Horizon Go futatásához) akkor nem fogok ragaszkodni az Androidos TV-hez. Egy samsung UE55MU8002 és ez a Sony között vacilálok.
-
norrberth
addikt
válasz
headhunter
üzenetére
Középső nem a bekapcsolást, hanem az újraindítást számolja.
Gyengék vagytok 1év 3 hónap [link]
-
TCr
veterán
válasz
headhunter
üzenetére
Kiállított példány esetén miért nem?
-
Peat76
őstag
Újabb probléma adódott! KD55X8509C, sorozatos ez leállt, az leállt, videó lejátszó, youtube, jelentés küldése nem megy... A legutóbbi frissítés után is volt gyári visszaállítás, most nyomjak még egyet neki? A Hdmi bemenet választás most jelenleg hasít! Bár tegnap volt egy kisebb megtorpanás!
-
norrberth
addikt
válasz
PrinceHerceg
üzenetére
Egyetértek

-
Tegla80
addikt
válasz
avlisz80
üzenetére
Morgen.
Mivel tudtad,h kiallitasi darab igy szamitani lehetett ra,h ment elotte.Az,h mennyi az annyi az sztem tokmind1 mert jo arban jutottal hozza.Plusz van 2ev hivatalos garid es ezt az elso evben bovitheted meg +3ev hivatalos Sony garival is ha nem bizol a technikaban.
En spec nem stresszelnek mar ezen hanem csak neznem a tv-m .(amibol hasonlot nem kaptal volna ennyi penzbol....max hasznaltan vagy esetleg outlet-bol kevesebb garival es akarmilyen eloelettel .)
Amugy sztem a beszerzesi aron siman tovabb tudod passzolni a hasznalt piacon ha nem tudsz tovabblendulni az uzemido felett. -
Piftuka
veterán
válasz
avlisz80
üzenetére
Az egyes diagnosztikai sorok mellett végig nullákat látsz?
Akkor nincsen ezzel semmi baj. Egy év intenzív televíziózásnak felel meg, amit eddig futott. Be lett járatva, és tényleg nem valószínű, hogy a jellemző gyári meghibásodás már ennyi idő után kijön. (Nem nagyobb az esélye mint bármikor, ha új terméket vettél volna.)
Ha vettél rá plusz jótállást, az nem rossz. Mondjuk én biztosan rászántam volna a pénzt, és 5 év "Garancia GOLD" szolgáltatást vásárolok. Nem azért, mert demo készülék volt. Hanem napjaink műszaki cikkeinek tervezett élettartama miatt. Egy ilyen műszaki cikknél tényleg megtérül az 5 év jótállás. 5 év használat után minden további nap "ajándék".
Nem jó ezt kimondani, de így van. Már régen nem a "tartós fogyasztási cikkek" világát éljük.
Egyébként - ahogyan a többiek is említik - még vásárolhatsz hozzá ilyen biztosítást.
-
Piftuka
veterán
válasz
gregskiii
üzenetére
"XE9005 és XE8505 néztem , elsősorban PS4 Prohoz szeretném vásárolni."
Ha mindenek felett játékhoz használnád, akkor szerintem nézd meg a Panasonic EX780-ast!
Input Lag-ban jelenleg a piacon a második legjobb tévé. (Az első helyen az EX700 van.) És még 3D filmeket is nézhetsz vele.
-
Piftuka
veterán
válasz
AXisBOLD
üzenetére
Köszi az info-t! Hát Győr nem a "világ vége", de nincs is a szomszédban... Alszom rá egyet.
Egyébként igen... nyilván lehetne várni, hogy még olcsóbb legyen, de a tapasztalatom az, hogy a monitorfalas cuccokat az akciós áron veszik az emberek, mint a cukrot.
Éppen egy ok miatt: a konkrét példánál maradva, mint említettem 90.000 forintért nem kapsz épkézláb új televíziót. Igaz, hogy ezek demóztak, de mégis újnak számít, hiszen teljes jótállást kapsz rá (és plusz garanciát is vehetsz, amit érdemes is megtenni.)
De nézd csak meg magad... szűrj rá a 100.000 forintos árra, és nézd meg milyen méretű, típusú, és kategóriájú tévéket dob fel a Media Markt webáruháza...

-
gregskiii
újonc
Sziasztok!
Tv-t szeretnék váltani előtte Sony volt most is azt szeretnék.
XE9005 és XE8505 néztem , elsősorban PS4 Prohoz szeretném vásárolni.
Tudna-e valaki véleményt mondani melyik lenne a jobb vagy más alternatívát gondolok. pl input lag. -
AXisBOLD
addikt
válasz
Piftuka
üzenetére
köszi, én is valahogy így képzeltem el.
ennél a TV-nél is elő lehet hozni a szerviz menüt?nem estem hanyatt a 90k ártól ilyen kondíciók mellet, de ~30k engedmény - ha tényleg hibátlan - azért rendben van.
MM Győr Árkád "~30 db van belőle, felső soron volt, senki se tapizta, csak ment, 2 év gari + 9k-ért 5 évre hosszabbítható, távirányító és bubis becsomagolás van hozzá" (eladó).
kicsit még kivárok, hátha a készlet fogyásával még egy kicsit esik az ára.(#35223) Gsx-rr: a 40" ami nekem kell, a 90k használtért (demózott) meg nem annyi bomba, de nem is rossz szerintem, mondjuk még mehetne 70k-ig

-
Piftuka
veterán
válasz
AXisBOLD
üzenetére
"Ilyen kondíciókkal merész TV-t venni vagy tekintsem teszt üzemnek?"
Ha visszaolvasol, láthatod, hogy éppen 4 hozzászólással feljebb erről írok.

Azok a tévék még egy évet sem demóztak, viszont legalább túljutottak a tévéknél kritikus első ~400-600 üzemórán. Legalább nem neked kell kitesztelned.
De...
A 90.000 forint szerintem nem annyira nagy engedmény ezért a típusért, hozzátéve, hogy már nem sok helyen kapsz ilyet újonnan, de akkor is ~120.000 forint körül van az ára.
Viszont az is igaz, hogy 40 colos méretben, újonnan, teljes gyári jótállással (vagy akár MM-os extra garanciával), 90.000 forintért ennél jobbat sem találsz sehol. Ennyiért 32 colos, no name, és Philips alapmodellek kaphatóak maximum.
Egyébként nem a világ legjobb tévéje, de legalább ennél a modellnél VA panel-t használt a SONY, még ha csak 60 hz-eset is.
A fekete szintje nem lesz rossz, bár a 2015-ös "W" sorozattól messze elmarad. (Mindenben; azokkal összehasonlítva nagy csalódás volt a SONY 2016-os palettája.)
Itt elolvashatod a PH! tesztjét.
Az input lagja alapján játékra is alkalmas. Nekem az a véleményem, hogy ha ennyi pénzed van tévére, akkor nyugodtan vedd meg.
Azért vásárlás előtt mindenképpen nézd meg alaposan működés közben azt, amit elhozol! Ne legyen hibás pixel, túlzott bevilágítás, felhősödés. Ha kellően homogén, akkor nyugodtan elhozhatod.
Én javaslom, hogy vásárolj hozzá extra jótállást, vagy akár biztosítást. Egy ilyen műszaki cikknél, ami egyrészt ennyibe kerül, másrészt feltehetőleg sok évig használod, megéri azt a kis plusz ráfordítást.
Melyik Media Markt-ban árulják egyébként? A cimborám is mostanában kért tanácsot egy olcsó, jó képminőségű tévéhez... ez simán jó lehet.
(Sőt, lehet, hogy veszek én is egyet monitornak.
) -
AXisBOLD
addikt
Sziasztok,
KDL-40WD650 PC (film, sorozat) + PS4 mellé megtenné?
Okos funkciók nem kellenek, csak a FHD + szép kép (jó fekete) + megbízható modell (ne induljon újra éjjel, ne fagyjon, stb.)
90.000 HUF-ért MM-ben kiszórják a demó sort, amiben benne van jó-pár óra üzemidő.
Ilyen kondíciókkal merész TV-t venni vagy tekintsem teszt üzemnek?
Milyen hátrányokkal lehet számolni?thx
-
Piftuka
veterán
válasz
avlisz80
üzenetére
Ezen a felvételen láthatod, hogyan hívhatod elő a szerviz menüt a távirányítód segítségével.
A 2. pontban ismertetett gombok lesznek jók nagy valószínűséggel. (Display, 5, Volume Up, Power).
Előtte kapcsold ki a tévét, és a gombokat viszonylag gyors egymásutánban nyomd le. Ha jól végezted el a folyamatot, akkor a szerviz menü boot-ol be.
Ilyen képet kell majd látnod:

Legalul mutatja az üzemidőt és a bekapcsolások számát.
-
Piftuka
veterán
válasz
mirai22
üzenetére
"A másik a tv választás kérdése (ez tudom, hogy neverending story, ezért leszükítettem két típusra az igényeimnek és a pénztárcámnak megfelelően a kínálatot: Sony Bravia KD-55XD8005
, Sony Bravia KD-55XE8096
Ti melyiket ajánljátok?"Én nyugodt szívvel egyiket sem. Mennyi pénzt vagy képes és hajlandó fizetni a tévé készülékért?
Milyen körülmények között használnád? Milyen gyakran? Milyen tartalommal? (Csak tévé? Digitális filmek? Lemezek?)
-
Piftuka
veterán
válasz
norrberth
üzenetére
Ne vedd el a kedvét, ha egyszer örül a tévéjének!
Én is bemutató darabot vettem (~3300-3400 órát futott; 2016. áprilisi gyártás, júliusban üzemelhették be, idén májusban vettem meg), és nem bántam meg.
Valószínűleg mindezekkel együtt avlisz80 készüléke is bőven 2016-os gyártás . Hogy demózott, az nem baj. Legalább alaposan "kifutotta" magát; már nem valószínű, hogy pixelhiba, vagy más "anomália" jelentkezik a panelen, minden egyéb tekintetben bőven messze van az elvileg garantált maximális üzemidejétől.
Annyi pénzért pedig kifejezetten jó vétel volt.

-
avlisz80
tag
Jobb szerettem volna egy bontatlant de így is jó!

Sehol egy ujjlenyomat rajta!A kiálitott tv-k nagyrésze doboz nélküli ami utolsó /MM srác szerint/
NON-STOP remélem nem ment mert nem 0-24es az üzlet és pár hónapja voltam ott akkor nem láttam félredobva a földön hogy itt van vigyétek... -
avlisz80
tag
Sziasztok!Pár napja sikerült egy 65w857-et 280ért elcsípni az MM-ban utolsó darab doboz nyista!/bár látom máshol 250ért is volt 😂 Mivel fő szempont a Ps4-es használat lett volna/mellette HD filmek/ a hamarosan aktuális tv projekt során,így igaz hogy a Black friday-os akciót vártam de ezt nem tudtam kihagyni!Régóta olvasgatok fórumokat TV ügyekben és sok helyen elvileg ajánlott volt ez a modell!Egy 65MU6102 volt mögötte 450ért és hát abszolút nem találtam rosszabbnak a képét a Sonynak!46f6500-at váltott le azt nagyon szerettem szerintem ezt is meg tudom szokni!Halvány függőleges csíkokat látni de csak nagy egyszínű felületen pl:foci...!Remélem ezen kívül más baja nem lesz egy darabig...

Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE65QN800b) 165CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- 27% LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
- SAMSUNG (QE75QN90D) 190CM 4K NEO Q-LED SMART UJ PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85Q60DAUXXN) 215CM Q-LED SMART UJ MODELL! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Srác, vagy fél percig nem jutott levegőhöz, aztán kinyögte, h nem biztos, de kb 3-4x akkora mint a legjobb KS, tehát 32K:1, na mondom neki lassan plazmagyilkosok lesztek! xDDDDDDDD

Pedig a típus jó lenne.

" = ne írd le a véleményedet a hozzászólásommal kapcsolatban!
Ez off nagyon itt, szóval a monitoros topikban kérdezősködj.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)