- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz
kets520 #39717 üzenetére
Akkor így jártál. Egyébként erre való ez a kütyü, az ezzel felvett állományokat tudod szabadon másolni. Nekem van, de még nem használtam.
-
dancsuri
veterán
-
petya2012
őstag
válasz
kets520 #31745 üzenetére
viszont van USB leválasztási lehetőség
most olyan van a discover gomb megnyomása után,hogy kiírja mik mennek az adott csatornákon-erre gondolsz??rákattolsz és odaugrik
lehet volt már ilyen,de nekem ez új
ilyen film ikon van ahol film megy
érem ahol sport
gitár ahol zene(#31748) kets520
igen
-
renatto
őstag
válasz
kets520 #28455 üzenetére
Most néztem rá én is és ha felhozom a menüt, hogy a 3D-t rákapcsoljam kilép a filmből.
Azt akartam megpróbálni, hogy vajon 3D filmet meg tudok-e nézni 2D-ben, de nem úgy hogy mindkét kép látható a TV-n, hanem csak az egyik... Vlc-vel viszi a Sidebyside/TopBottom filmet.
-
marlboromen
aktív tag
válasz
kets520 #27133 üzenetére
hát nagyon remélem ezen az android rendszeren reszelnek még egy keveset mert elég gáz. Ha újraindítom akkor látja szomszéd wifijét egy darabig aztán azt sem. Az enyémet egyáltalán nem. A csatorna rendezéshez lehet hogy én vagyok túl süti, de nem találtam csak egyesével kurva lassan rendezhető menüt. kb holnap délre leszek készen. Maga a tévé egyébként jó, a képe szép, sd adások is egészen szépek. Meglepően jó a feketéje, lcd-ben ennyire jót még nem is láttam. És viccesen keveset fogyaszt, most éppen 58 wattot. Szóval a tévé hibátlan, a rendszert meg remélem javítgatják majd
-
dh66e
veterán
válasz
kets520 #26916 üzenetére
Szia!
Kérlek óvatosabban / figyelmesebben fogalmazz legközelebb mert amiket olvastam tőled abból az jön le mekkora szahar a sony és milyen szemetek a sony szervizben hogy húzzák halasztják.
A gond nem az hogy én olvasom és a tapasztaltabb userek hanem az hogy esetleg olyanok is akiket eltántorít a dühből megírt és fals infókat tartalmazó történeted ráadásul még egy két trollt is magaddal ránthatsz.
Remélem mielőbb megoldódik a problémád. -
Joshi
titán
válasz
kets520 #26918 üzenetére
Ne tőlem kérj elnézést hanem a Sony szerviztől, ők eddig korrektek voltak. Egyébként meg a hetet 5 munkanapban számold, mert a szombat-vasárnap nem játszik. De írták, hogy az átvétel is több munkanapot vesz igénybe ha futár viszi el tőled a készüléket.
Ettől függetlenül megértem hogy hiányzik a TV, de sajnos ez egy hercehurca. -
válasz
kets520 #26911 üzenetére
23-an meg kapcsolgattad be a tv-t otthon, hagyjuk ezt hallod amit muvelsz.
23-an hivtad a szervizt, hetfon jon a gls, az 26-a, 27-en kerult hozzajuk legkorabban a tv, 4-en mar hivtak mi a baja, 11-en pedig mar szoba kerult a csereutalvany. A szervizben ket hete van a tv-d ossz-vissz.
Ez egy szimpla lejaratokampany amit csinalsz.
-
válasz
kets520 #26888 üzenetére
Van egy sorrend. Kijavítás, kicserélés, árleszállítás, elállás. Az elállás elvileg a legvégső lehetőséged, abban az esetben ha a kötelezett nem akar vagy nem javítani, cserélni,illetve ha javításhoz vagy a cseréhez fűződő érdeked megszűnt. A kérdés az érdekmúlás megfelelő indokolása, és az hogy a szerviz/forgalmazó mit szólna ahhoz ha értesítenéd őket, hogy elállsz, és kéred vissza a pénzed.
Meg persze kérdés még az is, hogy mennyiben egyedi eset az hogy egy viszonylag új tv elromlik, és ennyi ideig tart az alkatrész beszerzése ennél, vagy akár bármilyen másik márkánál. -
blakey
titán
-
válasz
kets520 #26810 üzenetére
Pedig ez nem vicces, inkább szomorú.
Mind a régi Ptk alapján kiadott rendelet, mind a mostani alapján kiadott rendelet alapján a vállalkozásnak törekednie kell arra, hogy 15 napon belül javítson vagy cseréljen a jótállási igény érvényesítése során.
Az nem a szerviz hibája, hogy 8 hétig tart alkatrészt szerezni, de ilyenkor a forgalmazónak tényleg elegáns lenne cserét felajánlania.
Különösen mert már belép a gyártói felelősség is, azaz itt a cserét erre hivatkozva is lehetne kérni, amennyiben a vásárlás már az új Ptk. alapján történt, mert szerintem a 8 hét a 15 naphoz viszonyítva nem minősül megfelelő határidőnek. -
Nestor16
senior tag
válasz
kets520 #26810 üzenetére
Fú. Azért durva a garancia kérdése. Még a törvényeket sem tartják be néhol, nem hogy szívességet tegyenek az elégedett felhasználónak. Ráadásul én türelmes ember vagyok, a kínai rendelésekre is várni kell, de ez a 8 hét nálam is kiveri a biztosítékot. Addig nem tudja használni a terméket. Kíváncsi vagyok betartják-e a plusz 2 hónap garanciaidő hosszabbítást és az cserélt alkatrészre újrakezdik-e a számlálást.
-
Tegla80
addikt
-
lugomon
tag
válasz
kets520 #26769 üzenetére
Véglegesen csalódtam a Sony-ban. Soha többet, semmilyen Sony terméket nem veszek.
Amit a szervízzel kapcsolatban említesz, 8 hete sz@rakodnak a javítással..na ilyen nincs. 30 nap a max. javítási idő a törvény szerint. De az is már trógerség szerintem.
A helyedben már réges régen megoldottam volna egy fógysztóvédelmi vizsgálat belengetésével. 8 hét utan meg át sem venném a készüléket, ugyanis már ennyi idő után rég csereköteles. Szégyellhetik magukat, hogy ezt nem lépték meg.
Egyébként a valóban nagyon korrekt Központi Szalonnak felajánlottam még egy lehetőséget, hogy a 2016-os IPS paneles modellre ráfizetek, és elhozom. Náluk 414 ezer ft volt. ( 55XD85..)Jelenleg is 399 ezer az Edigitalban. Ezen az áron nem tudták adni. Ezért is adták visza a pénzem. Azt a modellt láttam pár napja az MM-ben. A királyi Tv adás ment rajta, és nagyon szép volt, tűéles.
Nem vagyok meggyőződve róla, hogy nem egy hibás példányt fogtam ki a 2015-ös modellből.
Kizárólag Philips, és LG márkában gondolokodom tovább.
-
norrberth
addikt
válasz
kets520 #26378 üzenetére
Nekem a Dell notim volt szervizbe, kijelzőcserén mert 241 ezerért csak 2 évet bírt. szerencsére 3 év gari járt hozzá, szinte éreztem hogy tuti baj lesz. Ezek a hentesek ha hozzányúlnak.
A sírás elkapott mikor visszakaptam a csavarok hiányoztak belőle, a zsír új billentyűzet helyett egy szar kopott fost kaptam bele, holott nem is volt baja.
Alja szétfeszengetve, kevés a lelkiismeretes szerelő. Ezek kegyetlenek.
Amit tudok inkább én megcsinálok mindent csak más ne nyúljon hozzá mert abba nem lesz köszönet. -
tthom
senior tag
válasz
kets520 #26362 üzenetére
Ha van multimétered, mérj rá a tápjára. Ahogy elnéztem kb. notebook táp feszültséget ad a TVnek. Szóval ha a tápból nem jön delej, egy notebook táppal megpróbálhatod ha van otthon. Persze, ha egyezik a feszültség.
Szerk: de ha garis, akkor nincs gond, max a szállítás miatt.
-
norrberth
addikt
-
norrberth
addikt
válasz
kets520 #24961 üzenetére
Hát esetleg 6.0 Mályvacukorral változhat a discover menü, de nem sok esély látok rá.
Más: Ma voltak nálunk vendégek, és a tv buzi rokonomnak megmutattam mit tud a sony
Ennyit mondott! Neki is ilyen tv kell! "Márkát direkt nem írok" neki milyen van.
Sokszor elgondolkozom hogy a Sony tényleg ennyire jó?? -
blakey
titán
válasz
kets520 #23864 üzenetére
LCD-nél nem fekete a fekete, nem garanciális hacsak nem valami extrém felhősődésről van szó. Olvasd el a topikot ill. egyéb LCD topikokat és meglátod, hogy a tv-den lévő jelenség mennyire általános. Hibátlan, homogén LCD tv ritka, semmi sem garantálja, hogy szervíz után jobb lesz, sőt talán még karcos is lesz azon kívül, hogy jobban felhősődik.
-
dualcore
őstag
válasz
kets520 #23794 üzenetére
Átváltasz műholdas adásra, majd Opciók-Rendszer információ- És legalul jelerősség:jelminőség.
Wolf 33
Amadeus11
Már mindenképpen próbáltam de nem megy. A jó az, hogy tudok fotót megosztani, hálózatból telóról lejátszani, de a tükrözés nem megy. Egy-egy buliban igen jól jönne.
Blakey
Most én is egy Huawei P9 ről próbálom de nem megy. Van NFC-s táv is, csatlakozna de hibával ledob.
-
dota1
aktív tag
válasz
kets520 #23723 üzenetére
SONY TDG-BT500A vagy alternatívaként ötöd áron gyengébb frissítéssel.
-
-
dualcore
őstag
válasz
kets520 #23554 üzenetére
Esetleg egy HD Sentinelt eressz rá a merevlemezre, nincs e valami gebasz vele, vagy keress rá bad szektor hibára. Más ötletem nincs.
Elviekben mennie kellene, nekem is van 3.5 Hdd és jó táppal simán megy.
K Norbi.
Nekem már régóta külső STB box van (humax). Annó a HM rendszer miatt a HDMI bekötése végett, ilyet kértem Legezától. Már rég kértem volna modult, de a HD adások miatt nem bolygattam az ügyet.
Úgy meg pláne, hogy csak a feleségem néz tv műsorokat, én soha.
Jó lenne a kalibráció, de most sok volt-lesz a kiadás. (Kisbaba-lakásfestés-klíma beszerelés-Tejfakasztó) és mindjárt eltapsoltam néhány 100 ezret.
-
Joshi
titán
válasz
kets520 #23543 üzenetére
A #23496-re gondolsz? Próbáld meg a filmlejátszást egy pendriveról, lehetőleg ugyan azt a filmet ugyan abban az usb foglalatban. Ha arról gond nélkül megy akkor a hdd-vel nem stimmel valami, de az is lehet hogy kevés az 1db usb foglalat a hhd-nek.
(#23542) dualcore csak vicceltem ám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Robogó, kismotor
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox tulajok OFF topicja
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest