Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
norrberth
addikt
Ki hogy áll az üzemórával? Nekem lassan 8 hónapos lesz a tv-m
Kemény 10 nap van benne [link]
-
Jacktor
aktív tag
válasz
lviktor
üzenetére
Mivel senki nem válaszolt normálisan... Ha normál használatra lesz és nem mondjuk 1,5 méterről nézed (hanem több), akkor szerintem a 3. a jó választás (50w756c: 100Hz-es FHD).
Annyit még, hogy ha a hang minőségére érzékeny vagy, válassz hozzá egy soundbar-t is (nekem ez van: Sony HTCT80). -
GML
őstag
-
törölt tag
Szisztok!
Sony 50w805c tv esetében a PIP -et hogy kell használni?
Ha megnyomom az Action gombot van olyan lehetőség hogy Iker kép, gondolom ez lenne az, de sehogy nem sikerül, mindig azt írja hogy az adott képmódban nem elérhető. Már próbáltam minden lehetséges módon, Hdmi1,2 net, medilejátszás közben....
-
Tegla80
addikt
válasz
Gsx-rr
üzenetére
Nalunk sen(nalad action,de utana nemtom) gomb majd beallitasok,kulso bemenetek,bravia sync beall.,kesszulekvezerlo gombok es itt is tudok varialni.
Ez ott van nalam ahol a bravia sync eszkozok menupont is amit Te is megtalaltal nalad.....
Nezz ra,hatha.ati888
Ha a medialejatszobol viszed kozvetlen a hangot optikain egy DAC-ba(2.1/5.1 amit veszel) akkor abbol rca-n tudsz tovabb menni az erositobe....ha filmezel es muxik a mediaplayer es erosito akkor szol a hangfal igy viszont kozben a tv is ,de azt max lenemitod vagy hasznalod vele. Ez igy nem jo? -
ati888
senior tag
Sziasztok!
Van egy 55W809c-m, egy régebbi erősítőm (rca) és egy médialejátszóm, amin optikai kimenet van csak.
Meg tudom valahogy csinálni azt, hogy ha tv-zek, akkor a tv hangszóróját használjam, de ha filmet nézek, akkor az erősítőt? Azaz, ha ki van kapcsolva az erősítő, akkor a tv hangszórója szóljon automatikusan.
Gondolom úgy tudom összekötni, hogy az optikai bemenet megy a tv-be a lejátszóból, onnan meg az rca kimenet az erősítőbe.
Remélem érthetően fogalmaztam.
Ati
-
-
Tegla80
addikt
válasz
Gsx-rr
üzenetére
Nalam "b" szeria. Bekapcsolom a ps3/4 -et(nalad hangize,de barmi ami vezerelheto) megnyomom a sync gombot akkor jon egy menu....abban kismillio dolog van....ha ugy allitom a akkor nem muxik a ps menu-ben a tv-tav viszont ha maskepp akkor igen.
Nezelodj mert lehet csak beallitas....
Amugy nalatok nincs i-manual gomb? Nalunk abban sok minden van es menube is odarak rogton ,h kapcsolgatni is tudd azt amit tanit epp neked. -
Gsx-rr
veterán
Megpróbáltam Hdmi Arc-on keresztül összekötni a Soundbar-t(Jbl 400) És Tv-t
Mindkettőn van Hdmi Arc. Akkor gondolom mindkét eszköznél itt kell csatlakoztatni a készülékeket.
Bármelyik eszközt kapcsolom be bekapcsol a másik is ,de a hangerőt a tv távirányítójával nem tudom vezérelni.
Valamit kellene még állítanom? -
DoItYourself
addikt
Működnie kell, mert amíg nem kapcsoltam be a passthrough-t a Kodiban, addig is volt hang az erősítőn, de csak sztereó PCM. A Toslink a szabvány szerint amúgy is 48 kHz/20bit-re van korlátozva. De ha gond van, xb12x mutatott egy képet, ahol lehet manuálisan is állítani ezt.
-
GML
őstag
válasz
DoItYourself
üzenetére
Igen, Kodiról beszélek (ami a TV-n fut). Én is a hifimet használnám, de maximálisan csak 48/24-et tud fogadni.
Ha nem muszáj, akkor nem rendezném át emiatt a lakást, mert akkor tudna menni hálózaton a film nézése. Egy doboz UTP is olcsóbb, mint egy jobb HDMI. -
GML
őstag
válasz
DoItYourself
üzenetére
Azt be tudod állítani, hogy hogy milyen bitrátát és mintavételezési frekit adjon ki? Valamint stereo downmix?
-
PrinceHerceg
őstag
válasz
DoItYourself
üzenetére
Nekem is, de csak ha előtte bűvölöm kicsit, ami tarthatatlan!

-
DoItYourself
addikt
válasz
PrinceHerceg
üzenetére
16.1-es Play store-os Kodi nekem kiadja optikán, azt amit ki lehet: DD, DTS. Még az 5.1-et is.
-
PrinceHerceg
őstag
válasz
DoItYourself
üzenetére
KODI + 5.1

-
dh66e
veterán
válasz
PrinceHerceg
üzenetére
Srácok!
Ez tuti droid probléma,megoldja majd egy új rendszer? Nem lehet hogy a sony szoftveresei basszarintottak el nagyon valamit?
Nincs droidos tévém (más droidos cuccok ellenben igen),de nekem fura hogy a droid miatt vannak ezek a gondok. -
törölt tag
Üdv Mindenkinek!
Tudom, hogy nagyon láma vagyok, amikor fel teszem a kérdésem! Jöhet a kődobálás... (Ki volt az!)
Nos. Van ilyen olyan lejátszóm (műholdvevő, Mindig TV vevő...semmi komoly, a Popcornomat már régen eladtam).Csak kíváncsiságból szeretném kipróbálni, hogyan játszik le a tv-m (55W807). Csináltam NTFS majd Ext4-es pendrájvot, rá a filmmel. Letöltöttem a Kodit. Egyszerűen nem jövök rá, hogyan tudnám megnézni a tartalmat. Nem is találok oda a pendrájvhoz. (tudom, hogy hülye vagyok hozzá, ezért ez a része elmaradhat...)
-
DoItYourself
addikt
válasz
PrinceHerceg
üzenetére
Milyen hangbugokról van szó?
-
DUB Inc.
aktív tag
válasz
marlboromen
üzenetére
Ez engem is nagyon zavar. Hova tették az agyukat a mérnökök?
-
slrd
újonc
-
dh66e
veterán
válasz
PrinceHerceg
üzenetére
Egyébként mit vártok a 6-os droidtól?
(#30653) Hmmm1
A válaszom hihetetlenül fog hangzani:
A radírpók volt.(Moderátor)
Próbáld meg a kérdésed úgy feltenni hogy az ne sértsen valamilyen szabályt. -
GML
őstag
válasz
ateszm
üzenetére
Szegénynek elveszed a kedvét mindentől.
Beregisztrál és 10 perccel élete első PH!-s hozzászólása után válaszként egyből a egy letűnt kor dolgaival világosítod fel... (mint pl információ keresés) 
Itt kérem már az van, hogy nem keresünk infót, csak választ várjuk egy teljesen szubjektív, minden egyéb információt nélkülöző kérdésre, ami burkoltan csak egy megerősítés kérése lenne.

-
lviktor
újonc
Sziasztok!
Mi a véleményetek erről a két tévéről?
Sony KD43X8307CSAEP
Sony KD49XD7005BAEPvagy még nem éri meg megvenni az UHD-s tévéket és elég egy normál otthoni használatra a FHD is?
Általános használatra kellene a TV-é otthon a nappaliba.KDL-43W805CBAEP
KDL-50W756CSAEP -
PrinceHerceg
őstag
Sziasztok!
Vajon hol lenne érdemes informálódni a gyártónál a frissebb 6.x-es droid O.S kibocsájtása után, mert kissé viccesnek tartom, hogy több mint 1 hónap lecsengése után sem képesek kidobni végre az a nyavadt frissítést!

-
Tegla80
addikt
válasz
SipiBcs
üzenetére
En rovid leszek.....Ezeket ajanlja az aki kitalalta es legyartotta az ips panellal.
Ha magamnak nem vennem meg akkor masnak sem ajanlom,ennyi.....ha majd ujra eszhezternek Sony-eknal akkor ujra piackepesek lesznek,de ez igy nagyon melle ment sztem.
Szval ugy gondolom,h nem erte meg az oled-ert,de majd rajonnek Ok is talan. -
SipiBcs
őstag
Nem kötözködni szeretnék, de szerintem picit túl van fújva ez az IPS és meg ne vedd a TV-t dolog. Bejön egy átlagember, aki egyébiránt lehet az LG háza táján nézelődött még 20 perce (neki az is szép és megfelel), ezután itt feltesz egy típusra vonatkozó kérdést, mi meg lebeszéljük róla. Ezek után visszamegy az LG topicba és rádumálnak egy 6xxx-es 4k-t, hogy milyen remek lesz, közben meg 5 forintot nem ér.
Nekünk természetes, hogy szebbnek és jobbnak tartjuk a VA-t mint az IPS-t, de ezek mögé a hozzászólások mögé tegyük oda azt is: "szerintem"! Ha nem az, akkor az ajánlott modell vajon miért nem ajánlott, (csak a VA szerelmesek között nem az), hisz hetente sok-sok IPS paneles LG elkel a boltokban. Tehát nem mindenki VA párti és én pl úgy emlékszem az X83-as szériára, hogy még ha nem is egy X8505, de nem volt annak olyan rossz képe.
Ugyanez érvényes lehet a 2016-os XD7005-ös szériára is. Nem ajánlott! Oké, értem én, hogy belépő, meg 50 Hz, de sokak számára még mindig jobb megoldás lehet ha feltétlenül 4K-t akarnak, mint egy 5000-es Samu vagy egy 6-os LG.
Nem vitát szeretnék generálni, teljesen egyetértek, hogy ezek a tévék belépő kategóriásak és van helyettük más (sok esetben FHD), ami szebb, jobb és szuperebb volt, de azért véleményem szerint a SONY márákáról ilyenformán nem kellene lebeszélni a betérőket.
Bocs, ha hosszú voltam!

-
Joshi
titán
válasz
Gabe123
üzenetére
Így már nem szívesen ajánlanám, inkább egy VA panelest nézz. A DisplaySpecifications oldalon minden márka minden modelljének részleteit megnézheted.
-
Joshi
titán
válasz
Gabe123
üzenetére
Mivel IPS paneles tévé ezért filmre nem kimondottan ajánlott, viszont az input lagja 37ms ami jónak számít.
ui.: 420 Fontot szerintem simán megér.

-
Gabe123
aktív tag
Sziasztok.
43- 49 " -os 4k -s tvt keresek. A Sony KD43X8305CBU 4k tv mennyire ajálott ? £420 lenne es nem igazán találtam mást itt. (Nem Magyarországon lakom)
Több mint valószínű gépre lesz kötve ebből adódóan nem árt ha az inputlag nem nagy.
Esetleg más tv-et is meghallgatok. De max £500 -ig .
-
-
varmi2
nagyúr
Jól rémlik, hogy más régióban már kint van az android 6,0 a w755c-re?
Le lehet valahonnan szedni, és felrakni, vagy meg kell várni, hogy itt is elérhetővé tegyék? -
Zoli2017
újonc
Sony Bravia tévém, egy kikapcsolás után, többé nem tudtam bekapcsolni. Kérek segítséget, hová tudom vinni garanciális javításra.
-
GML
őstag
Olyan opció van valahol, hogy az optikán csak stereo max 48kHz/24bit jelet adjon ki?
Sajnos nem tud többet a DAC-om és emiatt nem cserélném le. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Gsx-rr
üzenetére
Sajnos amióta teret hódítanak a soundbarok (vagy fordítva?) azóta nem jó hangja van a TV-knek. Én akkor vertem fejem a falba, amikor eladtam a W4500-ös TV-t, az utána vásárolt modell hangja mint egy doboz.
Hozzá lehet szokni (sajnos), meg aztán a filmeket úgysem TV hangszórón hallgatja az ember.Aztán az is lehet feláldozták a hangzást a design oltárán: vékony kávába nem fér be normális hangszóró. W4500 még 12 cm széles volt.
-
virkir
veterán
válasz
Gsx-rr
üzenetére
Na igen a hang. Ha nem lenne ez a vékonyítási mánia akkor talán lehetne némi légteret hagyni a hangszóróknak és nem múlnák alul nagyfater sokolját.
Nézegetek angliából soundbar-t meg erősítőt is, előbbi 50font környékén már van és biztosan vállalhatób mint a tv hangja az erősítőkből meg 100-150 környékén már elég jókat lehet találni.
frontnak való hangfalam az van így valószínű, hogy egy erősítő lesz ráakasztva mert megérdemli. -
Gsx-rr
veterán
válasz
virkir
üzenetére
A távirányító az borzalom ,tényleg. Mikor megláttam csak néztem ,hogy ez meg mi.
Én egy valamivel nem tudok megbarátkozni. A tv hangjával. Ilyen gyenge nyekergést még nem hallottam tv-nél
az ember kiszúrná a fülét egy csavarhúzóval mikor megszólal!
Értem én ,hogy el kell adni a soundbarokat!
Néztem és kipróbáltam ma egy 390-s Sony-t. nem rossz! -
virkir
veterán
Na egy hét után a W808C...
A képminősége parádés, az én szememnek a sima SD tv adások is meglepően jó minőségben jönnek a HD-ról nem is beszélve. Betekintési szögre egy fokkal jobb mint az AS640 de azért ezt is jobb inkább szemből nézni.
Úgy néz ki sikerült egy jobb panelt kifognom alább a fekete és a fehér full fényerőn.
Az android meg egy áldás és átok sajnos. A menü elég lassúcska, megvolt az első fagyi is röpke öt nap alatt.
Ennek kapcsán kérdezném, hogyan lehetne kiirtani a felesleges szutykokat a homescreen-ről?
Aztán ezek nem tudják a PaT-ot? Mert nem találok rá sehol beállítást.
A távirányítója na az a vicc kategória. Elmehet a sunyiba a Sony egy ekkora szart rakni a negyed millás készülék mellé. Ennek kapcsán a keresést hol tudom állítani, hogy ne akarjon hanggal keresni mivel spúr a cég és olyan távot mellékel amivel nem működik?
A hibái ellenére még nem csillapodik a húbazmeg faktor. -
Peddy789
őstag
ma lattam a 7es sony, azthiszem 48?? colos verziojat mm-ben.. hat elkepesztoen szar volt. En nemis ertem azis 560 euro... 2 eve amit vettem 44colos 7es sonyt meg mindig jobban nez ki.. hogylehet 2 evvel kesobb azonos aron szarabb tevet kapni?!
-
Gsx-rr
veterán
Ki milyen alkalmazasokat hasznal a tv-n?
-
Joshi
titán
válasz
pinnacle
üzenetére
Ez itt már off, érdeklődj a médialejátszós topikban.

-
Joshi
titán
válasz
pinnacle
üzenetére
Médialejátszóval vagy 4K Blu-Ray lejátszóval. Ha ezen készülékek prémium kategóriásak, akkor rendszerint jobban skáláznak fel mint egy prémium 4k tévé. Ez azért van, mert a soc sokkal inkább fejlettebb/jobb/részletesebb beállítást nyújt stb. mint a tévében lévő.
Jelenleg a prémium 4K 55"-os tévék olyan 500k-tól kezdődnek, ez alatt nagyon kompromisszumosak. -
ati888
senior tag
válasz
blakey
üzenetére
GARANCIA PLUSZ biztosítás alapján nyújtott kiterjesztett garancia szolgáltatás biztonságot nyújt
díjmentes javítás(ok), vagy (gazdaságtalan javítás esetén) a meghibásodott termék cseréjének formájában,
a gyári jótállás (garancia) lejártát követően,
a vonatkozó biztosítási feltételek szerint,
belső hibára visszavezethető meghibásodások esetére. -
Gsx-rr
veterán
Kiterjesztett Sony garanciat mashol vasarolt keszulekre,hol lehet intezni?
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE85QN990FTXZU) 215CM 8K 240HZ NEO Q-LED VISION AI CSÚCS TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE85Q60DAUXXN) 215CM Q-LED SMART UJ MODELL! AKCIÓ!
- 27% LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
- LG 65" 65UT73006LA 165cm UHD 4K HDR Smart Led TV!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Digitális jelet küld tovább a tv-d a HDMI-ARC-on keresztül. a többit megoldja a recsegő.