- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
Mert a legutolsó hivatalos információt még mindig nem frissítették sajnos!
A hivatalos fórumon olvasgatva olyan információt találtam, hogy egyes régebbi, amerikai modellek most decemberben kapták meg a "Nougat" frissítést.
Ezek alapján nekünk legalább januárig várnunk kell még.
-
lowzor
veterán
Szerintem meg úgy nem működne. Mindenesetre így nem merem bevállalni, hogy kétes a dolog működése.
Ha valaki tudna egy olyan eszközt linkelni, ami tuti működne, azt megköszönném.A B-Speech TX2-nek mondjuk ez a leírása az árukeresőn:
"A B-Speech(R)Transmitter TX2 vezeték nélkül átviszi a digitális zenét zenelejátszójáról, iPodjáról, HiFi-jéről, TV-jéről a vezeték nélküli Bluetooth sztereó fejhallgatójára. Bekapcsolás után automatikusan párosodik A2DP profilt támogató sztereó Bluetooth fülhallgatójával. A készülék kompatibilis minden olyan sztereó Bluetooth headsettel, amelynek 0000, 1234 vagy 8888 a párosító kódja."
-
norrberth
addikt
-
dancsuri
veterán
a 2016.11.30.-ai frissítés már 6.0.1, és teljesen hibátlan Sony v6.0614
Ez a tájékoztatás a következő tévétípusokra vonatkozik:
KD-100ZD9
KD-43XD8005 / XD8077 / XD8088 / XD8099 / XD8305
KD-49XD7004 / XD7005 / XD8005 / XD8077 / XD8088 / XD8099 / XD8305
KD-50SD8005
KD-55XD7004 / XD7005 / XD8005
KD-65XD7504 / XD7505
KD-65ZD9
KD-75ZD9
Más
Kodi beállítása (Youtube) -
blakey
titán
Azért azt én fenntartásokkal kezelem, olvasom, hogy kinél mi jön elő, mi még nem kaptuk meg így nem is érdekel a téma, nem mi vagyunk a béta teszterek.
Ez az amit érdemes figyelembe venni:
…The US and EU are at different levels in the firmware development cycle - fingers crossed that this is fixed when we get our Marshmallow update ! !! -
Pokolika
tag
Auchan.
Hivatalos magyar sony garival adták szóval nem érdekelt hogy ott van.Biztos ami biztos alapon fölhívtam a sony-t
Ha gondom van megy az itteni hivatalos szervízbe.
Ha jók az infóim még két darab van az ország valamelyik üzletében de nem egyhelyen az infós vonalon megmondják csak mondani kell mit keresel.
Még ha el is kell érte menni több 100Km-ert egy jó diesel egy 10-esből megjárja oda vissza.
Ennyiért bőven megéri sztem. -
blakey
titán
Ugyanaz a rendszer az új modelleken is. Az akadás több okból is előfordulhat, egyik, hogy ritkán indítod újra a készüléket vagy még meg sem tetted, esetleg olyan alkalmazás, funkció van bekapcsolva ami az akadást okozza. Milyen akadásaid vannak? Én megjelenítőként használom illetve YT és rögzítés de nem tapasztalok akadást, 1,5-2 hetente újraindítom a készüléket.
-
-
norrberth
addikt
Nálam is, kikapcsolom visszalövi magától.
(#23738) jófejsrác Ha kikapcsolod a tv-t akkor le kéne kapcsolja 5 perc után.
Vagy ha be van kapcsolva a tv úgy ne pörgesse?Leválasztás: Tv kikapcs, ha látod hogy leállt, leválaszthatod. A menüben nincs rá lehetőség.
Nincs a bementek közt USB, Discover gomb vagy Home és Videó, képek, zene.
-
hitchins
őstag
-
krx21
nagyúr
Van ilyen és lesz is biztos... De amúgy én nem vettem észre, csak gyorsabb lett mióta megvan.
Én nem nyomozok semmilyen firmware miatt, a tablet z2-ről amiről most is írok, örülök ha jön új. Jelzi a gép és én felteszem... A sony 1040-es erősítőmnek alapból volt egy mások által ritkán használt hibája, de nekem fontos volt. Jeleztem a hibát, meg is állapították, hogy mindegyik ilyen, lassan de készült egy hibajavító firmware...
Majd mindegyik új firmware hasonló történettel indul...
Szóval én általában bízok a hibajavító folyamatban még akkor is ha esetleg ritkán nem sikerül, majd javítják azt is... -
Én feltettem az új verziót. Annyi különbséget érzékeltem, hogy ha bekapcsolás előtt ki volt húzva a tv a hálózati csatlakozóból, akkor miután áram alá helyezted nem szabad azonnal bekapcsolni, mert nem indul el az Android. Kell várni kb 15 másodpercet, és szépen indul,
Pár napja irtam itt ezzel kapcsolatban, de akkor a kikapcsolásra gyanakodtam, de tévesen.
(Este mi mindig áramtalanítjuk.) -
Charliehun15
csendes tag
Ezt írtam én :
"Tisztelt Cím !
Érdeklődnék én , hogy a Black Friday akció alatt szereplő az Emag.hu által kínált "Sony Bravia Androidos LED Smart televízió, 126 cm, 3D, 50W808C, Full HD" termékre hivatalos Sony garancia érvényes-e ? Tehát ha megvásárolnám akkor a 2 év az hivatalos Sony garancia lenne?"Erre a válasz :
"Tisztelt Ügyfelünk!
Köszönjük, hogy felvette velünk a kapcsolatot.
A 2 év gyári jótállás minden újonnan vásárolt készülékre vonatkozik, függetlenül a boltban aktuális promóciótól.
Reméljük sikerült megválaszolnunk kérdését.
Bármilyen más Sony termékkel kapcsolatos kérdésével a későbbiekben is forduljon hozzánk bizalommal.
Esete a következő esetszámmal lett nálunk regisztrálva: ........... Ha további információra lenne
szüksége ez esettel kapcsolatosan, kérjük ne változtassa meg a címet a levélre való válaszoláskor,
hogy ezáltal könnyebben kezelhessük azt.
Tisztelettel,...."
Egy kicsit elbeszéltünk egymás mellett , vagy lehet nem jól tetttem fel neki a kérdést ! Erre írtam neki még egyet hátha válaszol még :
" Tisztelt ........ !
A kérdésem az lett volna , hogyha az EMAG.HU weboldalról vásárlom meg a fenn említett televízió készüléket akkor jár -e e gyári Sony garancia ? Magyarul hogyha bármi probléma lenne vele akkor az Emag fogja a szervízelést elvégezni vagy a Sony szervíz ??? Erre lettem volna kíváncsi !
Köszönöm Szépen..."Remélem így már érthetően tettem fel !
-
Steel Lord
csendes tag
Ezt böngészd végig:
E szerint van benne mindkettő.
"
BEÉPÍTETT TUNEREKDVB-T (digitális földfelszíni) IGEN
DVB-T2 (digitális földfelszíni) IGEN
DVB-S (digitális műhold) IGEN
DVB-S2 (digitális műhold) IGEN
DVB-C (digitális kábel) IGEN
Analóg IGEN" -
Steel Lord
csendes tag
Jól írja Tomp márkatárs!
Olvasd el ezt a cikket [Avforum 32 W706B test]
"Gaming Performance
Like every other 2014 1080p Sony TV, thus far, the W706 delivered a staggeringly alert response to controller input. Using our dedicated device, we measured an input lag between 14 and 15 milliseconds, which is supremely quick, and you’d have to be looking at a dedicated gaming monitor to best that kind of figure. Even then, it would be going some! "
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest