- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gino20
őstag
válasz
Pikkolo^^ #57455 üzenetére
Pontosan, ami ugyan nem bizalomgerjesztő, de nem feltétlen jelent rosszat (de persze messze van a 0 vagy ahhoz közeli ,,km-hez") és a látottak alapján ekkora méretben és ezzel a minőséggel még akár így is lehet jó vétel egy ,,helyinek", de nekem ez így együtt sok volt.
-
Clemi
veterán
válasz
Pikkolo^^ #57347 üzenetére
Ha megnyitod a képet látni fogod, hogy az alul lévő csatorna listában ott van egymás mellett 011-en at RTL Klub és szintén 011-en a Pramount, és mindkettőnél ugyanaz a műsor címe ami megy. Ezt a hülyeséget egy csomó csatornánál megcsinálta, és nem csak itt, hanem a műsorfüzetben is.
Most újra bescanneltem a csatornákat a TV-vel, exportáltam pendrive-ra, átszerkesztettem az editorral és jónak néz ki, de holnapra kiderül, mert legutóbb is eleinte jó volt, utána meg összekeveredett minden. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
Pikkolo^^ #15880 üzenetére
Ez a biztonsági garancia, vagy a sima? Mert nem mind1...Amúgy 2 különböző Sony üzletbe kérdeztem ha leverem a TV-t és összetörik akkor biztonsági garanciába kifizetik/megcsinálják...Mind2 kapásból azt válaszolta igen. Azaz most a gyerek teszi tönkre vagy én szerintem teljesen mind1.
-
dh66e
veterán
válasz
Pikkolo^^ #15851 üzenetére
A sony nem hiszem hogy tönkre tenné inkább:
-a google yt szervere cseszekedik.
-a tv-n nem a legfrissebb szoftver van.
-megint változtattak valamit amit a tévé yt alakalmazása nem tud feldolgozni normálisan.
Nálam a 829-en jelenleg jól működik bár nem néztem 30 videót folyamatosan.
Javaslat:
Router újraindít,szoft frissítés,teljes áramtalanítás 30 mp-ig. -
-
Szroncs
tag
válasz
Pikkolo^^ #2739 üzenetére
Nekem semmi gondom nincs a wifi vel igaz csak 1 falon megy at kb.5 meterre van a router a tv tol,raadasul csak 1 TP link rol beszelunk de teljesen fasza. Ami sajnalatos, hogy nem raktak bele a 300mbs n es wifi-t csak a 150est. Ugyan azt mit a ps3 ban van...meg a hp laptopomban meg telefonok nagy tobsegeben. Sajnos ezzel sporolnak. Egyebkent hangsujozom ujra minden-t frankon lehet kuldeni a tv nek de 25gb+ os filmek bizony akadoznak/hatnak.
zsokagi
Ha a router-t kabellel rakotod tv re mar jobban jarsz biztos vagyok benne, hogy nekem is gyorsabb lenne mint a fentebb mert adatok azzal mar szerintem boven vinni kell mindent. De meg akkor is kerdes marad, hogy a tv ethernet bemenete 10/100 as vagy gigabites? -
cabii
tag
válasz
Pikkolo^^ #1926 üzenetére
http://www.argep.hu/product_1204558.html
Hmm hát ha Neki megfelel, akkor nincs miért berzenkedni. Mondjuk én is inkább külön komponenseket vennék, de hát ezeknek az egybe rendszereknek is megvan a maguk előnye. Kicsik, kompaktok... ...meg nem foglalnak nagy helyet, ellenben mindenütt elférnek.
Na jó. Szóval a gond inkább ilyenkor jön elő, amikor több dolgot szeretnél csatlakoztatni. Bár ahogy láttam ha a gépet a Tv-be dugod, attól még a Tv-t optikaival rádughatod a music centeredre. Csak nem biztos, hogy a sztereónál több csatornát kapsz. Én mondjuk nagyon jól elvagyok a sima sztereóval, de az is igaz, hogy nem ilyen kicsik a hangfalaim, és az erősítő is inkább hifi.
C
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- World of Tanks - MMO
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Gombászkönyvek egyben
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest