- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Mobil flották
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
LALA_kiraly
üzenetére
Jah, a 3200-estől én is elvárnék annyit, csak ez a proci 1800-ról indul, és 9-es a szorzója
A véletlen úgy hozta, hogy csere+némi kp útján jutottam hozzá, amire kell, arra bőven jó lesz. MSI-ből nekem is elegem volt, ez a lap csak a színében emlékeztet rá
Annak, aki kis pc-t akar összehozni, de azért néha jól jönne egy kis plusztöbblet is amit tuninggal el lehet érni, jó választás, nem hiszem, hogy bármiben elmaradna egy ATX laptól. Igaz, az nem tuningfüggő, de 4 PATA eszköz csatlakoztatható rá, tehát 2 IDE csatija van, 4 DIMM foglalat, 2x sata2, külső vga vez. teljes 16x, elvileg USB-s eszközről is tud bootolni, azt kipróbálom és ha műxik ODD-t se kell a gépbe építenem
Ezt a gépet max memó terén bővítem, egy komolyabbat már 65nm-es am2-es x2-vel terveznék, de ha hosszútávon is állja a sarat a lapom, akkor az is biostar lesz
#1331) éN79 : abból, ha jól tudom, csak 1 fajta változat jött ki 90 nm-es gyártástech-kel, és az EE-s..más nem készült belőle
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A véletlen úgy hozta, hogy csere+némi kp útján jutottam hozzá, amire kell, arra bőven jó lesz. MSI-ből nekem is elegem volt, ez a lap csak a színében emlékeztet rá
Annak, aki kis pc-t akar összehozni, de azért néha jól jönne egy kis plusztöbblet is amit tuninggal el lehet érni, jó választás, nem hiszem, hogy bármiben elmaradna egy ATX laptól. Igaz, az nem tuningfüggő, de 4 PATA eszköz csatlakoztatható rá, tehát 2 IDE csatija van, 4 DIMM foglalat, 2x sata2, külső vga vez. teljes 16x, elvileg USB-s eszközről is tud bootolni, azt kipróbálom és ha műxik ODD-t se kell a gépbe építenem
Ezt a gépet max memó terén bővítem, egy komolyabbat már 65nm-es am2-es x2-vel terveznék, de ha hosszútávon is állja a sarat a lapom, akkor az is biostar lesz