- iPhone topik
- Közönségkedvenc tábla készül hazai startra
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iron Funeral
őstag
válasz
04ahgy
üzenetére
Én nem mondtam egy szóval sem, hogy nem lehet igaza daa-raa-nak, csak annyit mondtam, hogy nekem nem volt bajom még nF lappal, nem úgy mint ezzel, első ATi lap aztán mindenféle lúzer hibával megáldott, de megoldottam! Most énis mondjam azt, hogy kakiarcú drivereket csináltak hozzá? Mondjam azt, hogy a Vista nem volt hajlandó feltelepülni AHCI(azthiszem így van írva) módban, míg az nForce lapon kérdés nélkül felkúszott rá...?
Vagy USB vezétlő miatt kékhalát kapni? Mekkora LoL már nem? A melegedés meg erősen összefügg a fogyasztással nem? Ez esetben nincs/nem nagyon van lemaradvan az nV.
Az 1 terás (
) merevlemezt csak példaként hoztam a 4db 250-es ellen,nem a méret volt lényeg, hanem az arányok miatt írtam. RAID-ről nem tudok nyilatkozni, nekem nincs, és nem is érzem szükségét a létrehozásának, persze nem mondom, hogy nem lenne ajobb a mostani felállásnál.Nézzétek meg a Tenacious D-t, nagyon kész az a film
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte GA-E350N WIN8 (Rev. 1.0) használt alaplap integrált CPU-val
- SK Hynix 32GB modulok egyben (1x32GB) 3200Mhz - több db elérhető!
- SK Hynix 32GB modulok egyben (1x32GB) 4800Mhz - több db elérhető!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.skill Ares 2400Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 7760 64GB/ 1TB/ 27% Áfás!
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Honor Magic8 lite 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) merevlemezt csak példaként hoztam a 4db 250-es ellen,nem a méret volt lényeg, hanem az arányok miatt írtam. RAID-ről nem tudok nyilatkozni, nekem nincs, és nem is érzem szükségét a létrehozásának, persze nem mondom, hogy nem lenne ajobb a mostani felállásnál.