Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iron Funeral
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Hát, miután ATi lapod van nem hinném, hogy akármivel is letudnálak nyűgözni de például az itteni tesztben teljesen rendben volt az nForce, még fogyasztásban is jó volt (azt hogy a CH2 mitől zabált annyit nem tudom, de ott volt másik két nF lap is). Nekem úgy tűnik, hogy kitett magáért az nV amikor megcsinálta az nF7-et, mind intel mind AMD platformra, sőt, nekem ~ 5 meg egy fél éve vannak nF lapjaim és még sosem kaptam kékhalált nF driver miatt, nem úgy mint a mostani lapnál, ahol a Realtek Ethernet vezérlő vicceskedett velem (először azthittem, hogy a hang) rákeresve a neten, tömegével találtam GB lapokkal ilyen bajt, majd később az USB vezérlő miatt is kaptam kékhalálokat (SB600 series USB Controller), a legújabb projektje pedig az volt, hogy amikor RMClock elindult kikapcsolt a gép... szóval most nincs semmi energiamenedzsment a gépen

#10713: És mondd, hol volt ott jobb az ATi??? Mert én annyit látok hogy kb. 10ből 7szer az nV chipsete volt a gyorsabb
, az meg szerintem egyenesen kizárt, hogy látványosan lassabb legyen a DLX lapjuk a ROG verziónál.
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE B760 GAMING X AX WIFI - Garancia 2027.09.06.
- KINGSTON FURY 32GB Beast DDR5 5200MHz CL40 KIT KF552C40BBK2-32
- 16 GB DDR5 5600 Mhz Samsung RAM !
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- Eladó új Asus Prime Z690-P D4 (3+1 db), AJÁNDÉK 256 GB M.2 SSD-vel és SSD hűtőbordával
- Update 11.28. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN Z1 Plus Seasonic 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

, az meg szerintem egyenesen kizárt, hogy látványosan lassabb legyen a DLX lapjuk a ROG verziónál.