- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Produkció
senior tag
problémám a következő: vettem tegnap egy giga 790FX dgq6-os alaplapot, benne egy 9850-es procival, és 2gb 1066os kingmax rammal. Hazahoztam, beszereltem, egy hyper 212-es hűtővel, majd indítani akartam a windost(régi konfigommal még ment előtte pár órával), majd ahogy jött volna be a windows kint volt az üdvözöljük felirat(elég kicsi volt a felbontás) nyomott egy kék halált és újraindult....ezt kb 3-4szer eljátszotta akkor néztem meg a biost, ahol láttam hogy az előző tulaj állítgatott ezt azt....nyomtam egy set to defaultot, utánna már a 2. ablakon(táblázatos rész) ahol a verifyin dmi pool data van nem megy tovább, ez az utolsó amit még kiír...próbáltam 1 rammal, más foglalatokba, más sata kábellel semmi, betettem xp telepítőt az azt írja ki hogy van egy c meghajtóm 131gb ismeretlen, és 350gb formázatlan( eredetileg 4partíció volt kb 100-100-150-120gb....) utánna még írt ki olyat is hogy eide-sként használom a sata-s vinyót, és átállítsa-e achi-ra....nem tom mi az az achi, 1.ször hagytam hogy leteljen az idő...nem lett jó, aztán nyomtam yest, akkor se lett jó, majd nyomtam no-t azóta ki se ír semmit és ugyanúgy rossz....bios beállításoknál van valami amit bekellene állítani az sb600on hogy lássa a sataII-es vinyót? lehetséges hogy eltűnt 500gb-nyi adaton...pl szétcsúszott a file-rendszer vagy ilyesmi? haverom gépébe benyomtam 2.lagos vinyónak és formázatlannak ismeri fel....járt már vki így? mit lehetne tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
- XPEnology
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS notebook topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asztalos klub
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Gigabyte FXA-990-UD5 / Beszámítás OK!
- Kingston HyperX 16 GB (2 x 8 GB) DDR3-1600 MHz memóriapár
- ASUS ROG STRIX X870-F GAMING WIFI ~ÚJ - 3 év FirstShop garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 2x4GB 1600MHz DDR3 kit / HyperX Fury / Crucial Ballistix Sport
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- 27% - Erazer P20 GAMER PC! i7-14700F / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest