- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 11 - népalma
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
Produkció
senior tag
igen native ide az alap beállítás....azon se indul semmi, az 1 dolog ha kicsinálódott a windows, de a többi partícióval hogy történhetett ez? nem hiszem el komolyan
így is vagy 5órát szarakodtam vele tegnap mire összeraktam az egészet főleg azt a hyper 212-es hűtőt, és erre ez van
...mellesleg a régi nf590es lapomnál ha feltettem a chipset drivereknél a sata contorllert meghalt 1ből az egész.....az a baj hogy ezt a maxtort a cég eladása előtt alig gyártották, adatot is alig találtam róla, magyarországon szinte nem is lehetett kapni, én is úgy "szereztem"....valami maxline pro500...7h500f0....bár nem hiszem hogy akármi féle felismerési probléma lenne....mert telepítő cd megtalálja csak formázatlanul
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ford topik
- Mini PC
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 26
- Tesla topik
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Autós topik
- További aktív témák...
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest