Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Telekom mobilszolgáltatások
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Produkció
senior tag
igen native ide az alap beállítás....azon se indul semmi, az 1 dolog ha kicsinálódott a windows, de a többi partícióval hogy történhetett ez? nem hiszem el komolyan
így is vagy 5órát szarakodtam vele tegnap mire összeraktam az egészet főleg azt a hyper 212-es hűtőt, és erre ez van
...mellesleg a régi nf590es lapomnál ha feltettem a chipset drivereknél a sata contorllert meghalt 1ből az egész.....az a baj hogy ezt a maxtort a cég eladása előtt alig gyártották, adatot is alig találtam róla, magyarországon szinte nem is lehetett kapni, én is úgy "szereztem"....valami maxline pro500...7h500f0....bár nem hiszem hogy akármi féle felismerési probléma lenne....mert telepítő cd megtalálja csak formázatlanul
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
így is vagy 5órát szarakodtam vele tegnap mire összeraktam az egészet főleg azt a hyper 212-es hűtőt, és erre ez van
...mellesleg a régi nf590es lapomnál ha feltettem a chipset drivereknél a sata contorllert meghalt 1ből az egész.....az a baj hogy ezt a maxtort a cég eladása előtt alig gyártották, adatot is alig találtam róla, magyarországon szinte nem is lehetett kapni, én is úgy "szereztem"....valami maxline pro500...7h500f0....bár nem hiszem hogy akármi féle felismerési probléma lenne....mert telepítő cd megtalálja csak formázatlanul