- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftc
nagyúr
válasz
Gyuri27 #2482 üzenetére
Valakinek egy giga lap?
ha lenne VGA-m akkor beneveznék egy olyanramégha NV is megnézném DFI csodát
z0ty azért lettek corsair memoim olcsobban mert nem ot vettem amugy ADATA 800-s lett volna
nézd ha veszek egy oem licencet akkor tuti nem fogok cserélgetni bár nagyobb az esélye linuxnak
[Szerkesztve] -
ftc
nagyúr
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #2373 üzenetére
Hát lehet nem új vas, de legalább műxik rendesen + stabilan
Nem épp giga lapot akartam, meg nem épp ilyen chippel, de végülis semmi bajom vele
Itt lehet hagyni nyugodtan, nem galibádzik..esetleg még egy x2-t szeretnék bele, nagyon kacsingat rám egy EE-s 3800-as proci a boltban ahol most dolgozok
Vga-t meg sztem majd csak dx10-est veszek bele, ha jól saccolom nyár végére ott is árzuhi lesz..nyár meg amúgyse játékra való.
szerk: #2374 Cyberslider : ez az első eset, hogy arról hallok, hogy valaki FSP-vel szív..látatlanban is +mondom mostmár biztos hogy nem azzal van bibi...
[Szerkesztve] -
Probiker
aktív tag
-
ftc
nagyúr
válasz
Gyuri27 #2287 üzenetére
nézd
vegyünk egy rendert
legyen 1,9Ghz vs 2,5Ghz
10s-t ér? elenyésző...és lehet,hogy rosszul számolt ki valamit amire azt az egész további számolást folytatta....egy pl 1 órás rendernél lófingot se számit...
Vegyük játékok...1,9Ghz-n pl megy 25FPS-el 2,5Ghz-n meg pl 32-el.... ez mind2-nél alacsony szám....főleg ilyenkor egyre többször megy a gép 25 alá....ami diavetités
Bizonyitsátok be,hogy stabilan működik egy CPU huzott orajelen....valamiért pl egy X2 3600+ nem kapta meg az X2 4600+ jelölést....valamelyik gyártói teszten hibázott... -
ftc
nagyúr
válasz
Gyuri27 #2285 üzenetére
NF4-t passzivra?
amugy eredeti uj ára nagyraktárból 19K körül....
sosem értettem mi ez a DFI körüli nagy imádat.
Stabil alaplap márkák számomra azok ahol nincs tuning opció...és ha van tuning opció akkor a feszóltségek legyenek stabilak és a frekvenciák is.Szép és jó,hogy tuning 1000-el ha az embereket a stabilitás érdekli ...a tuning kb 5%....
és ugye nem kell még 1x leirnom a tuningról avéleményem.Én 2 okból szoktam tunngolni...Érdekel mit tud a vásárolt CPU illetve mit tud az alaplap...azt megy vissza eerdeti orajelre....mivel ha a jelenelgi nem elég egy tuningolt se lesz elég... -
janos1988
addikt
válasz
Gyuri27 #2249 üzenetére
Nehany kezdo kerdes.
Ez a M2A-VM HDMI tenyleg jo alaplap. par kerdes:
- valos a pci-e x16 sebessege vagy parasztvakitas es max 4-8x-en megy?
- ha veszek bele vga-t, int. vga-t tudom hasznalni mellete (extrai miatt)?
- teljesitmenyben (alaplap) mennyiben marad el 1 jobb am2-es alaplaptol? (neha latni alaplapokat, foleg ilyen olcsokat, amelyek elegge lemaradnak +10k-val dragabb tarsuktol ugyanazzal a procival; gondolom ez is ilyen?!)
X2 6000+ (2x3Ghz 2x1MB L2)-est gondolom meglehet rantani 1 kicsit nem is olyan hude jo minosegu (~30k netto) ddr2 2x1GB-os memoriaval is?! (mert ugyebar ami a csovon kifer es meg nem karos- ez csak vicc- , annyira nem erdekel a tuning csak mar manapsag alap 1 kis plusz loket, amit nagyon is erdemes kihasznalni)
C2D-t ugyertem az az alaplap ~25k nettoba (amit en terveztem venni), mig 1 ilyen AM2-es deszka (vagy a 6100-as geforces) ~18k bruttoba. (raadasul nekem nem igazan fontos a vga most per pill, ezert is kell int.-es)
A procik szinte 1 arban vannak X2 5200+ es az E6320 (es szvsz 5200+ leheletnyivel jobb mint a 6320-as, huuu mennyien nekem fognak esni, de ha varok kicsit AMD-s procik ara meg fog csokkeni, de C2D nem igazan.)
Mellesleg nem akarok ''komolyan'' tuningolni mert a fentebb emiltett amd-s proci is boven elegendo lenne es hat azok a Geil es tarsai memoriak meg gondolom sokkal dragabbak 30k-nal
De ha tudsz ehhez az amd-s laphoz 1 hasonlo C2D-sat ami kb. olyan aron kaphato es jo, megfogadom tanacsodat. (AsRock ConRoeXFire-eSATA2 is nezegettem, de ez nem vmi jo valasztasnak tunik, raadasul nincs benne int. vga)
[Szerkesztve] -
ftc
nagyúr
válasz
Gyuri27 #2223 üzenetére
a CF lényege 2 egyforma kártyát összerakni...a két kártya közül a lassabikhoz igazul a gyorsabbik...majd ha fizikát lehet számoltatni velük addig marad amit irtam...
sztem a 2 lap ful ugyanaz csak az egyiken asus logo a másikon asrock..meg az asrockhoz egy csomo mindent adnak :_D -
ftc
nagyúr
válasz
Gyuri27 #2217 üzenetére
Goodrammal első bekaőpcsra felfutott....ez annyira uj alaplap,hogy csupa ??????????? oldalon tlaálok hozzá cuccokat....de felraktam neki egy uj biost abban már van CnQ... ezt is ?? ?? oldalrol
de még mindig bejön a bios frissités....nem kell semmit sem felrakni flopppy-ra csak a filet hozzá..... -
ftc
nagyúr
válasz
Gyuri27 #2116 üzenetére
nem is vártam el mondjuk,hogy 1024-ben mindenben adjon norm FPS-t mediumon,de azért min grafon elvárná az ember...
FarCry ami megcáfolt..
még szedek le HD anyagot és akkor holnap kikerül...nem adok ki vackot kezeim közül...
alaplap marad,de nem vagyok megelégedve...leht kijön AM2+ váltok...akkora lesz már pénzem is...
Holnapi tesztben remélem nem lesz gond,hogy ömlesztve adom a kéekre a linket....igy leg nem törlik idővel...
[Szerkesztve] -
Ikol
csendes tag
válasz
Gyuri27 #1883 üzenetére
Szia. Köszi szépen a választ. Ahogy néztem ilyen abit lapot lehet venni boltba 19900ért sztem ez korrekt ár érte. Remélem nem lesz vele gondom, az az igazság, hogy abitom még nem volt.
Egyszer ezt is ki kell próbálni!
Mit értettél azalatt, hogy nem igazán lehet tuningolni? Azért valamennyit csak lehet. Nem szoktam tuningolni + egy ideig nincs is értelme sztem egy 4200+ x2 est tuningolni, de ez az én véleményem. de azért nagy lesz a kísértés
Köszönöm a tippet is a procira, de most megint kezdek elcsábulni mert találtam 4600+ X2 BOX - t 28k ért 1év garival. Remélem nem csak elírás. -
citkar
addikt
válasz
Gyuri27 #1790 üzenetére
nem is drága
lhet félreéretttem,azt hittem az összes690es chipset int vga-s,de ez nem?
az nekem jó,ha lenne teszt h mennyire jó a lap,tuning,megbízahtóság stb akkor nagyon érdekelne
na ez érdekes,aztí rja:MEMÓRIA FOGLALAT: 4 foglalat
de én csak kettőt látok..lehet velem van a baj?
[Szerkesztve] -
citkar
addikt
válasz
Gyuri27 #1735 üzenetére
egy kicsit lehet buta kérdés,de az nf570 ( vagy mennyi) mennyivel jobb az nf430nál? gyorsaság szempontjából,mi is az előnye egy álak felhasználóak mint nekem? v inkább vmiféle támogatottsága jobb?
vagy az új 690v
alig látok különbséget ha rákeresek,nem értek hozzá ezért kérdem
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest