- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos1988
addikt
Na ja 213-mas fsb... Intergalas hatranya
19700 brutto a 2x1 gb kingstone 667-es.
Amugy azt latni hogy ez a memoria nem igazan csipazza az asus p5b-e alaplapot. -
janos1988
addikt
Hellosztok.
Mi a velemenyetek errol az alaplaprol?
[link]
Lenne benne 1 4600 x2 (am2) es 2x1 gb kingston 667 ddr2. Jobb fajta trionak elmenne? Ja es hat a tuning, nem gond lapnak 200 helyett 230-250-es fsb?!
Menne vele gond nelkul 1 ide-s iro, 1 sstas seagte barracuda es 1 satas wd raptor 74gb-os?
[Szerkesztve]
De ha tudtok jo alternativat ami elmegy 230-250-es fsbn es van rajta firewire, int vga +hdmi es digitalis kimenet, 2 pci es 1 pci-e x16 akkor johet az is (felteve ha tenyleg jo alaplap)
[Szerkesztve] -
janos1988
addikt
válasz
Gyuri27 #2249 üzenetére
Nehany kezdo kerdes.
Ez a M2A-VM HDMI tenyleg jo alaplap. par kerdes:
- valos a pci-e x16 sebessege vagy parasztvakitas es max 4-8x-en megy?
- ha veszek bele vga-t, int. vga-t tudom hasznalni mellete (extrai miatt)?
- teljesitmenyben (alaplap) mennyiben marad el 1 jobb am2-es alaplaptol? (neha latni alaplapokat, foleg ilyen olcsokat, amelyek elegge lemaradnak +10k-val dragabb tarsuktol ugyanazzal a procival; gondolom ez is ilyen?!)
X2 6000+ (2x3Ghz 2x1MB L2)-est gondolom meglehet rantani 1 kicsit nem is olyan hude jo minosegu (~30k netto) ddr2 2x1GB-os memoriaval is?! (mert ugyebar ami a csovon kifer es meg nem karos- ez csak vicc- , annyira nem erdekel a tuning csak mar manapsag alap 1 kis plusz loket, amit nagyon is erdemes kihasznalni)
C2D-t ugyertem az az alaplap ~25k nettoba (amit en terveztem venni), mig 1 ilyen AM2-es deszka (vagy a 6100-as geforces) ~18k bruttoba. (raadasul nekem nem igazan fontos a vga most per pill, ezert is kell int.-es)
A procik szinte 1 arban vannak X2 5200+ es az E6320 (es szvsz 5200+ leheletnyivel jobb mint a 6320-as, huuu mennyien nekem fognak esni, de ha varok kicsit AMD-s procik ara meg fog csokkeni, de C2D nem igazan.)
Mellesleg nem akarok ''komolyan'' tuningolni mert a fentebb emiltett amd-s proci is boven elegendo lenne es hat azok a Geil es tarsai memoriak meg gondolom sokkal dragabbak 30k-nal
De ha tudsz ehhez az amd-s laphoz 1 hasonlo C2D-sat ami kb. olyan aron kaphato es jo, megfogadom tanacsodat. (AsRock ConRoeXFire-eSATA2 is nezegettem, de ez nem vmi jo valasztasnak tunik, raadasul nincs benne int. vga)
[Szerkesztve] -
janos1988
addikt
Hellosztok.
ASUS M2NPV-VM (int. vga-s) alaplaprol mi a mi a velemenyetek? Tuning, megbizhatosag, melegedes bla bla.. Mennyiben befolyasolja a teljesitmenyt a sok integralt dolog benne?' No meg ez az alaplap tesztekben sokban kulonbozik 1 izmosabb 30k koruli AM2-es lappal?
Egyelore 1 AMD Sempron 3000+ AM2 lenne benne, es majd nyar vege fele mikor mar olcso lesz az X2 6000+ () vennek bele egyet (felteve ha belemegy). Ezt az X2-ot mennyire lehet meghuzni 1 pl. ''DDR2 2048Mb 800MHz Geil Kit of 2 (2x1024Mb) CAS 5-5-5-15, 1.8V, aluminium hűtő, dobozos'' ilyen vagy ehhez hasonlo memoriaval, ami meg nem karos neki, 20-30% menne tuningba (?). Mert C2D-t szeretnek igazan 1 Asus P5B-E alaplappal es 1 E6420-as procival de itt az alaplap nettoba 8k-val tobb mint az AM2-es bruttoba...
Na meg 1x ha majd lesz 8800 gtx-em
a proci ki tudja hatjani?!
Koszi elore is a segitseget.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest