- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Óriáskészülék, kis akksival
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
Hello mindenkinek!
Megint elkezdtem gondolkodni azon, hogy építenék egy AMD-s rendszert, csak nem tudom milyen alaplap legyen benne...
Tudom, hogy ez nem egészen a topik témája, de a kérdés topikjában valószinűleg azt az egszerű választ kapnám, hogy: "Vegyél inkább Intelt"
A rendszer valószinűleg eleinte egy Phenom 9850-ből, Crucial 800-as ramokból és eleinte valami belépőszintű vga-ból állna. Mgejelenésekor csatlakozna egy HD4850, vagy 70 és némileg később (az is megjelenése táján) egy Deneb.A lehetséges lapok ezek volnának:
- ASUS M3A32 Deluxe, ezzel az a problémám, hogy a PH!-s tesztben tuning során nem szerepelt túl fényesen... (mivel nekem nem tetszik a hűtése, ezért ő kapna TR hűtést)
- ASUS Crosshair II Formula, ezzel az egyetlen problémám, hogy nVIDIA termék... és amellett nem örülnék annak sem, hogyha összeakadna a Catalyst-al...Viszont mivel ROG, ezért leginkább felé húzna a szívem.
- Gigabyte 790FX DQ6, vele az a gondom, hogy Gigabyte és nem tudom, hogy a gigák bios-a mennyivel másabb az ASUS-okénál...
-DFi 790FX M2R, vele is csak az a gondom, hogy félek, nem tudnám kezelni a bios-át...Előre is köszönöm a segítséget!
MOD: leginkább ami gondolkodtatóba ejt, az a DFi és a CIIF... utóbbihoz rohadt sok kiegészítőt adnak és ASUS
, viszont nv...
Új hozzászólás Aktív témák
- Jön a Shenmue III Enhanced
- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motoros topic
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman N4 FSP 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest