- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
lyzzard
aktív tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
a lap, amit először vettem, asrock volt, amit visszavittem a fagyások miatt, mert akkor arra gyanakodtam. utána jött az asus m2v, ami kevesebbet, de fagy. chipset ugyanaz, mert kell nekem az ide sajnos (2 idés DVDRW, meg 2*120 giga HDD), ezért lőttem ki az nforceokat, ahol csak egy ide csati van. a kártya tök jól megy egy másik nforceos lapban, sőt, bír 320 mhz-es magtuningot... heh... más kérdés, hogy nálam ugyanazokra az értékekre húzva is ugyanannyit fagy.
érdekes jelenség, hogy pl atitoollal alapsebességen artifact scanning kékhalálhoz vezet, míg más lapban nem.
amúgy szerintem ha megkérdeztem is volna is azt mondta volna akárki, hogy passzolnak a dolgok. mondjuk nem zavaró a dolog, mert pl oblivion alatt full grafikával van, hogy 5 órát bír fagyás nélkül, de néha bármilyen weboldalnál fél perc alatt halott.. de akkor másik oldalról közelítem meg a kérdést... melyik vidkari mehet jól ezzel a chipsettel, mert nem hinném, hogy van egy ASUS lap, ami nem kezel semmilyen vidkarit... azaz inkább széria... méginkább chipset széria...
és mondom... ram jó, máshol tesztelve. más táppal is ugyanaz, abból a gépből lett kikapva, ami az nforceos laphoz van. sajna odáig még mindig nem jutottunk el, hogy a 8600 GT-t teszteljük nálam, de hátha ti mást mondtok... én egy 7800-ra pályáznék ezután...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- UHD filmek lejátszása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Elemlámpa, zseblámpa
- Apple asztali gépek
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB G.Skill Trident Z Neo 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB SK Hynix 1600Mhz DDR3L memória garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest