Új hozzászólás Aktív témák
-
lyzzard
aktív tag
sziasztok!
Hallottam egy olyan pletykát, miszerint a K8T890 chipset nem kedveli az ati karikat. jelenleg abban a bajban vagyok, hogy van egy ASUS m2v-m (előtte egy Asrock AliveSata2-Glan lap volt), és mindkettő agyonfagyja magát kb. 10 percenként egy ASUS 8500 GT Silent karival (karin venti). A kártya egy Nforce chipes lapban hibátlanul ment. Gépben minden ki lett cserélve külön, külön, ramok, táp jó, az a gáz, hogy más nvidia kártyával még nem tudtam próbálni. a fagyás maga olyan, hogy (inkább 2D, főleg flashes környezetben) befagy a kép, néha frissít még egyet-egyet, utána újraindul. több driverrel lett próbálva, chipset driver fentvan, és a fagyás csak az nvidia driver telepítése után kezd jelentkezni. most éppen azon vagyok, hogy megszabaduljak a 8500-tól, és szerezzek helyette egy 7800-at, vagy egy X1650-et.. ötlet esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Részletezte a Clearwater Forest felépítését az Intel
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Motoros topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P53s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest