- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fotók, videók mobillal
- Bluetooth-headsetekről általában
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lyzzard
aktív tag
sziasztok!
Hallottam egy olyan pletykát, miszerint a K8T890 chipset nem kedveli az ati karikat. jelenleg abban a bajban vagyok, hogy van egy ASUS m2v-m (előtte egy Asrock AliveSata2-Glan lap volt), és mindkettő agyonfagyja magát kb. 10 percenként egy ASUS 8500 GT Silent karival (karin venti). A kártya egy Nforce chipes lapban hibátlanul ment. Gépben minden ki lett cserélve külön, külön, ramok, táp jó, az a gáz, hogy más nvidia kártyával még nem tudtam próbálni. a fagyás maga olyan, hogy (inkább 2D, főleg flashes környezetben) befagy a kép, néha frissít még egyet-egyet, utána újraindul. több driverrel lett próbálva, chipset driver fentvan, és a fagyás csak az nvidia driver telepítése után kezd jelentkezni. most éppen azon vagyok, hogy megszabaduljak a 8500-tól, és szerezzek helyette egy 7800-at, vagy egy X1650-et.. ötlet esetleg?

Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF GAMING X870-PLUS WIFI - 2 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-Z87X-UD4H Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG Strix B550-A Gaming / 23 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Samsung 2x8GB 2133MHz DDR4 / Beszámítás OK!
- Kingston FURY Beast 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB fekete titán használt, karcmentes 90% akku (344 ciklus) 6 hónap
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest