- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 - origami
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- MWC 2026: Rangos díjjal távozott az S26 Ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
"én kivágnám a Creative-ot a gépből, de van aki ragaszkodik hozzá."
Jaja
Már több, mint (húha, nem is emlékszem már mikor vettem
) ... szóval elég régen vettem az Audigy-m. Nagyságrendileg években lehet számlálni. A pontos dátumra nem emlékszem, de mikor megjelent, azév karácsonyán (na ezt jó pontosan megaszondtam). Azóta is rendben kiszolgál, nincs vele semmi gondom. A legelső időszaktól eltekintve, mikor a gyári meghajtó szépen behalasztotta az magyar XP-t, köszönhetően a kreatívék meghajtóprogramírás tudományának (azóta használok angol XP-t
), bár régen el is felejtettem a kreatív féle meghajtókat és megelégedéssel használom már évek óta a KX meghajtót. Még egy darabig nem kívánok megválni eme hardvertől 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Asztrofotózás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen monitort vegyek?
- iPhone topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyúrósok ide!
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
- További aktív témák...
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Új Lenovo Thinkbook 14 G7 WUXGA IPS Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel Arc Win11 Pro Garancia
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Már több, mint (húha, nem is emlékszem már mikor vettem
) ... szóval elég régen vettem az Audigy-m. Nagyságrendileg években lehet számlálni. A pontos dátumra nem emlékszem, de mikor megjelent, azév karácsonyán (na ezt jó pontosan megaszondtam). Azóta is rendben kiszolgál, nincs vele semmi gondom. A legelső időszaktól eltekintve, mikor a gyári meghajtó szépen behalasztotta az magyar XP-t, köszönhetően a kreatívék meghajtóprogramírás tudományának (azóta használok angol XP-t