Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kiszivárgott, mikor érkezik a Galaxy S26
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Na ja és emellé egy matria meg nem matrica. Az szedi le aki nem akarja.
Ezért is írtam nemrég, hogy jólenne egy terméklista, amelyeknél egyáltalán megtalálható ''lenne'' ez a kis plussz. De ilyen nincs és szerintem nem is igen lesz
Igaz nem ide kapcsolódik, de nemrég vettem egy hangfalpárt a géphez. Természetesen ennek a doboza sem volt leragasztva. Miután kibontottam látom, hogy az erősítőt tartalmazó sugárzó nylon zacsija nincs leragasztva (valamikor levolt, de a ''cellux'' már rá volt hajtva a belső oldalra) és a 220-as kábel zacsija hasonlóan van ''preparálva''.
Levontam tehát a következtetést: a hangfallal semmi probléma nincs, mert a boltban ahol vettem már ''letesztelték'', így ha lett volna gond, akkor már gariztatva lett volna még mielőtt megvettem
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest