Hirdetés
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- OnePlus 15 - van plusz energia
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Boci_83
üzenetére
Most azért ragaszkodnék hozz, mert egy 3600-os brisbaneom eltűnt a süllyesztőben úgy néz ki, és nem kívánok 10k fölött megint x2-re fordítani pénzt..1ébként meg volt bőven sempronom, meg a64-em is, egy 3200-es semi és egy 3000-es a64 között sebességben én nem vettem észre igazából különbséget, sőt, mintha a sempron fürgébb lett volna
Pedig mind2 1800mhz-en jár alapból. Most meg azért venném ezt az EE sempront, mert kiba olcsó, asszem 6 v 7k-ért kapnám, lehet megmaradna az AMD gépem így netezésre, letöltésre, akár full passzívan is, kicsit alulfeszezve a procit. Kb ennyi a történet
#4061 diablo1984 : egy celeron tényleg ratyi, csakhogy az újak nevükben cerkák csak, conoe magjuk van, ugyanaz az utasításkészlet, aki már vett ilyet rosszat még nem mondott róla, és alapból max 35W TDP-s. Alapon nemtom mit mennek, 2.5G fölött nagyon húzós a teljesítményük az biztos, akinek volt x2-je vagy és átállt c2d-re, azt mondják, átlag 40%-kal gyorsabb azonos órajelen, csak normális lap kell alá, mert ugye intelnél nincs IMC.
Valszeg a vége az lesz, hogy lesz AMD meg intel gépem is

Postára visszatérve, nekem 1x fordult elő, hogy harmadnapra ért ide valami, egyéb esetekben másnapra itt volt, úh stikli lesz valszeg, a srác elvileg jövőhéten jön haza, majd kiderül..több hsz-e vvan mint nekem, ezért nem is fordult meg a fejemben, hogy esetleg átb@szás lesz, persze még mindig ott a lehetőség, hogy a posta a hunyó, hallottam már róla rémtörténeteket
Felbontott csomagok, megvámolt csomagok..stbstb..
#4065 Gyuri27 : amikor én vettem, még nem ilyen árban volt a ram
Legolcsóbb 1GB/800-as KM lett volna, 7.5kért, csak osztán addig vártam, amíg újra felment
Új hozzászólás Aktív témák
- UPDATE 12.31. Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- Corsair 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 VENGEANCE RGB PRO SL Black - bontatlan, új
- PC bontás - Cooler Master Q500L, Corsair RM850x, ROG B550-F, Ryzen 7 3700X, 32Gb, 1+1Tb SSD
- KINGSTON FURY 32GB Beast DDR5 6000MHz
- ASRock FM2A78M Pro4 AMD FM2+ alaplap, + Quad Core A8 5600K processzor
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pedig mind2 1800mhz-en jár alapból. Most meg azért venném ezt az EE sempront, mert kiba olcsó, asszem 6 v 7k-ért kapnám, lehet megmaradna az AMD gépem így netezésre, letöltésre, akár full passzívan is, kicsit alulfeszezve a procit. Kb ennyi a történet
Felbontott csomagok, megvámolt csomagok..stbstb..