Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nokia 6700 classic - folytassa, Nokia!
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
Sziasztok!
X2-es topicban már leírtam a gondomat, de ott épp hitvita folyik abit vs. dfi témában
így itt is megpróbálom, hátha
Egy 3600+ X2-es (brisbane) procival és az Asrock ALieNF6G-DVI alaplappal szívok.
Mint az előbb kiderült (most néztem a honlapot) a Windsor magosakat mindet kezeli, a Brisbane-t viszont csak 1.6-os bios-tól, az én lapomon meg természetesen még csak az 1.4-es van Szóval a bois eljut odáig, hogy kiírja a procit, memóriát, majd detektálja a vinyót és a dvd-írót, aztán megáll a kép
Tudtok valami megoldást, a vigyem vissza az alaplapot-on kívül?
Ja a gépben nincs floppy, bár ha jól gondolom ez egyébként is lényegtelen.
...
Beszéltem vizesek szervizével, azt mondta a srác, hogy ahol elakad ott nem a proci miatt kellene elakadnia a bootnak, hanem valami más gond miatt, pl. valahol letestel a ház-alaplap, vagy egyéb (memó?) hiba szerinte attól, hogy csak 1.6-tól van támogatva még el kellene indulnia a procival a lapnak, merthogy kiolvassa belőle, hogy milyen frekin/szorzóval/fesszel kell kezelnie
Gariban nem csinálnak bios frissítést, vigyem vissza a lapot, megnézik, ha náluk se megy ezzel a procival, akkor visszaadják a lap árát (azzal sokra megyek)
ezután kiszedtem a lapot a házból és az asztalon raktam össze:
fejlemény, hogy mostmár meg se mukkan a rendszer, lehet, hogy a táp nembírta az am2-tőt? (Foxconn ház gyári 350W-os táppal)
Ez a történet
Új hozzászólás Aktív témák
- 2x8gb 3600MHz CL16 Gigabyte aorus memória eladó! +2 DEMO modul
- G.Skill Ripjaws M5 RGB DDR5-6400 CL32 típusú memória 2 32GB(64GB) Kit.
- Kingston FURY beast ddr4 3200mhz 64gb kit, x2 32gb
- Corsair Vengeance White RGB 2x16Gb 6000 cl36 bontatlan/új eladó (XMP/Expo)
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2X16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Beast White EXPO - 10 év bolti gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 32GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 - TOUCH
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
így itt is megpróbálom, hátha