Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Oliverda #12822 üzenetére
Az ideiek xarok, de a tavalyi 2 gigásak ütősek voltak, kb 10 db járt nálam, mind ment a fentebb említett kombinációban. Idén más volt a tíusszám, gondolom ezzel 1ütt a chip is, tavaly kingmax és elpida chipesek voltak nálam, mind2 fajta nagyon jó volt. JEDEC szerint 1066 ddr2 sincs tudtommal.
x2 240 árát kevertem az E3200 árával
jogos, kb 5k a különbség a sempron közt, hát elgondolkoztató, de aki komolyabbra használná a gépet nem fog sempront venni, akkor már "régi" x2, 3600+ mennyi lehet használtan? 5k? Több nem igen, ha a 240-esnek újan ilyen jó ára van. Persze ez feltételezi az am2/am2+ lap használatát és a használt cikkek vásárlását
X ram újan boltban 6k 3 év garral, itt eleve 5-nél többet nem adnak érte, gar nélkül nem tudom mért ne lenne reális 3k 3 évért cserébe..az én lapomért 1 hó használat után bolti ár-2k ajánlatnál jobb nem jött, 32 hó gar volt még rajta, gari jó helyre, kellékek bontatlanok...tehát ha gar nem lett volna rajta akkor még lehet nekem kellett volna fizetni hogy elvigyék
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Watch 6 LTE 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3249
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest