Hirdetés
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin topik
- iPhone topik
- Kezünkben a mélynyomóval szerelt Redmi K90 Pro Max
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz
strike-force
üzenetére
Alapon megy, amíg nem tudok egy fullos ghostot csinálni a rendszerről.:P
Mást akkor se mérnék, ha éppen nem lenne készülőben fLeSs cikke.:D
Érzésre semmi difi.:DD -
-
erdoke
titán
válasz
strike-force
üzenetére
Mit szeretnél tudni?:F
-
na van valami update, vagy valami? ;]
-
erdoke
titán
válasz
strike-force
üzenetére
Talán a 8X AGP kevesebb túlhajtást bír órajelileg, lévén egy eleve jobban csúcsra járatott üzemmód. 1280x1024-ben használom a kártyát, szerintem nem valószínű, hogy a 76 MHz-en járatott 4X AGP-vel bármilyen lassulást tapasztalnék.
-
olyankor az számít valamit? (nem értek hozzá. felezi a frekvenciát, vagy ez mit jelent? tesztektből tudom, mondjuk, hogy 4x agp és 8x agp között leginkább 1600ban jönnek ki a különbségek, de akkoris csak max 5%-ról beszélünk)
most akkor ez milyen irányba befolyásolná a cumót? -
fLeSs
nagyúr
Nem szórakoztam a HT teherbírásával, és a szinkron hajtással sem 230 MHz alatt, mert a proci kihajtása volt a cél.
228/228 talán egy picit gyorsabb, mint a 233/194, és akkor a talán mellett ottvan még az, hogy a cuccaidat szivatod.
A64 3200+ és Opteron 146 között olyan minimális különbség van, hogy észrevehetetlen, tehát az AIDA/Sandra gizdázáson kívül semmire nem jó, amit csinálsz. -
erdoke
titán
válasz
strike-force
üzenetére
Nekem most 72 MHz-en megy gond nélkül. 76-on próbálnám még be, de ahogy írtam is, visszavenném az AGP-t 4X-re.
-
-
erdoke
titán
Mivel a proci órajelét is emelem, valószínűleg közel egyenes arányban lesz gyorsabb a rendszer, mint alapon. Mindenesetre ha belegondolsz, hogy 232/193 vagy 228/228, nem olyan nagy a különbség a proci órajele javára. Egyébként is csak próbáról beszéltem, és a kérdésemre nem válaszoltál.
Talán nem véletlenül nem rakott a VIA eddig PCI lockot a chipjeihez, talán csak a határesetekben van rájuk szükség...:F :))
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Apple Watch
- E-book olvasók
- Filmvilág
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- OTP Bank topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i7-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3618,96% Akksi
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest