- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
-
olyankor az számít valamit? (nem értek hozzá. felezi a frekvenciát, vagy ez mit jelent? tesztektből tudom, mondjuk, hogy 4x agp és 8x agp között leginkább 1600ban jönnek ki a különbségek, de akkoris csak max 5%-ról beszélünk)
most akkor ez milyen irányba befolyásolná a cumót? -
fLeSs
nagyúr
Nem szórakoztam a HT teherbírásával, és a szinkron hajtással sem 230 MHz alatt, mert a proci kihajtása volt a cél.
228/228 talán egy picit gyorsabb, mint a 233/194, és akkor a talán mellett ottvan még az, hogy a cuccaidat szivatod.
A64 3200+ és Opteron 146 között olyan minimális különbség van, hogy észrevehetetlen, tehát az AIDA/Sandra gizdázáson kívül semmire nem jó, amit csinálsz. -
-
-
-
Nnnnnnnna. Akkor tegyük tisztába a dolgokat:
Ha mobil Bartonról beszélünk, akkor abból csakis és kizárólag 266 fsb-s van. Az órajelek pedig a következők:
Mobil Barton
2000+ - 1533MHz (11.5x133)
2200+ - 1667MHz (12.5x133)
2400+ - 1800MHz (13.5x133)
2500+ - 1867MHz (14x133)
2600+ - 2000MHz (15x133)
Mindegyik lock mentes és 1.45 Volt a Vcore-jük.
Bővebb info
AMD Tech Doc - AMD Processor Recognition Application Note 20734 - 34. oldal -
siriq
őstag
Hello!
Hat nem tudom mennyire szuperalo vagy sem de itt az en tippem.
Szoval tuzfallnak ZoneAlarm mert egyszer konnyen hsznalhato, hatekony foleg ha meg raksz hozza egyeni beallitasokat es tenyleg mukodik.
Az antivirus hat en eddig csak az f-prot ot hasznalatam de nemreg elkeztem vele parhzamosan hasznalni a NOD32 is.Igen 2 egyszerre mert ez van irva a nagykonyvben is kerdes mennyire uti a ketto egymast.
A valasz semmenyire.Nagyon jol osszefernek en is meglepodtem rajta de tokeletesen mukodik a gepemen.
A masik fontos ha IExplorert hasznalsz akkor mindenkeppen szedd le a patchet hozza mert nagyon hamar lejonnek a toraji virusok azon keresztul(ez az en tapasztalatom is, igaz futni mar nem tuttak de akkor is atjottek es ott figyelnek a vinyon es idegesito).
Ha ez megvan akkor egy egeszen jo kis vedelem van igaz egyebb aprosagot nem szbad elfelejteni(password a winre minimum es a remote-ot azt kapcsold ki mert egyik kedvenc a bejovo emberkeknek).
Ha ezekkel megvagy akkor nagyabbol mar aludhhatsz is.
Nalam 24/7 ben megy a gep.Max akkor van kikapcsolva ha a tap bedoglott de az ritkan van.
Jah a win nalam 2003 enterprise verzio de gondolom nem jelent nagy kulonbseget XP alat sem.
[Szerkesztve] -
-
hobizoli
nagyúr
Azert valahol nagyon jo tud lenni egy-egy ijen BetaBIOS -akar milyen hihetetlen is-, max nem muxik minden exotikus hw konfigban...de .megmutatja, hogy hol, min kell meg javitani, es a veglegessel is elo-elo fordulnak hibak olyakor, pedig vegleges, maskulonben eleg lenne az ujabb CPUmikrokod miatt kiadni az ujabbakat
hobizoli -
Gorneck
legenda
A felépítésük akkor majdnem egyezik!:D Amd-ből le vagyok maradva egy csöppet!
Kszar bios attól még tény marad az nálunk az ibm szerver részlegen! Bár vicces csak akkor szívunk a bios frissekkel mikor új lapok érkeznek! Mint most is jönnek a csak sata-s rendszerek rengeteg integrált kütyüvel!
[Szerkesztve] -
-
erdoke
titán
Sikerült telepíteni egy XP-t, és ott kiirtottam a boot.ini-ből a másikat (miért nem formázta le, pedig azon a partíción volt:F). Továbbra is vannak viszont érdekes dolgok. A DirectX redist-jét csomagolnám ki (önkicsomagoló exe), de nem sikerül, azt mondja, hogy valószínűleg nincs elég memória vagy elég lemezhely a swapnak, esetleg ''corrupted Cabinet file''. ????
-
Gorneck
legenda
-
fLeSs
nagyúr
A földbedöngölésben nem vagyok biztos, a fuvar meg no problemo, de ezt már ott is mondtam.
Azért ne feledd, hogy a procid egy FX-52, az enyém egy A64 3700+, a P4 pedig 3750-en lesz letesztelve, szal sztem reálisak az órajelek, plusz tuning szempontjából is reálisak az órajelek, mármint hogy ennyit lehet belőlük kihozni (OK, Viktor77 procija megy 3,9 GHz-en, de nem nagyon láttam rajta kívül ilyet). -
-
fLeSs
nagyúr
-
fLeSs
nagyúr
a 215 per 215 tuti lassabb, mint a 233 per 194, a memsávszél nem számit annyit, mint P4nél, ráadásul gyorsabb is majdnem 200 mhzcel.
p4es alaplap nem kell, van itt annyit, mint az állat, viszont egy olyan p4 kéne, ami megy kb. 3,7 GHzet stabilan.
Az nekem mind1, hogy 3 vagy 3,2 GHzes. -
-
-
-
fLeSs
nagyúr
Ehh, keversz vmit.
Itt most nem a szinkron/aszinkron dolgokról beszéltem, hanem arról, hogy az Athlon64-es procik esetében a memóriaórajel nem mindig a referencia szerint alakul (133/166), hanem az osztótól függ, amit te nem tudsz megváltoztatni. Bennevan egy grafikon az A64-es cikkemben, nézd meg.
Lehet 240/240, mért ne lehetne? -
-
fLeSs
nagyúr
Nos, a PCI sztem sem gáz, mert akkor már 240-en sem ment volna.
A RAM-ot próbáltam 333-as beállítással és 3:2-es beállítással is, tök mind1, nem megy feljebb.
A HT órajele amióta tuning van, azóta 400-ra van állítva (ez ugye növexik az ''FSB''-től függően).
Most egy próba erejéig 230/230-ra beállítottam a cuccot, 2,5-3-3-7-es időzítésekkel megy 230-on a RAM, erősebb időzítésekkel még nem próbáltam, ma már nem is fogom, mert húzok el.
Alapon 2-3-2-6-on járattam a RAM-ot, meg 242-es FSB-nél is, úgy 204 MHz-en járt a CPU-Z szerint.
Szal, egy FX-53-at vettél, legalábbis 2400 MHz-en sztem stabil lesz.
PS: 230/230, 2,5-3-3-7-en AIDA: 6124/2472 :DD -
fLeSs
nagyúr
Na, a 2450 MHz már nem teccik neki, a Win lefagy bootolás után azonnal.
Most a Gigabyte legjobb rézhütője van a procin max fordulaton járatva, szal nem hinném, hogy a hütés lenne a sz@r. :DD
Lehetséges, hogy a PCI elszalad? Az biztos, hogy 2300-2330 MHz között visszavált, mert különben a Barracuda vinyó már meghalt volna, ha nem...
2420 MHz-en vagyok most, most megnézem, hogy stabil-e, aztán ha igen, akkor ezen fogom letesztelni.
Ps: a topic címét én kozmetikáztam. :)) -
fLeSs
nagyúr
Nem csak játék és tömörités lesz a tesztben.
Ugyanazok lesznek benne, amik a 3400asok klubja cikkben, ugyanazokkal a példákkal.
Az az egy problémám van, hogy a memóriamennyiség és az időzitések bekavarnak, szal nemtom, hogy azok most végülis ehhez hasonlitható eredmények e (nincs kötőjel meg 1 2 hosszú mássalhangzó ezen a billentyűzeten :D) -
-
-
-
-
-
Weight:
635g (heat sink only) (de vágod, ez már csavros rögzítésű)
swiftech-el nem tudok mit kezdeni, mert én is berendelek egyet, az amd xp-re (slk900a)
amúgy itt nézz körül:
www.thermalright.com - amd heatsink - slk948u
15k körülre jönne ki ez is. swiftech-et is tudnék csak az mivel újdonság 18+ -ba lenne és annyival nem jobb.
teszt:
[L]http://www.1sweetpc.com/reviews/heatsink/slk948u/index.php[/L]
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged