- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ACE-
addikt
Nem tudom reprodukálni a hibát. Nálam ha be van dugva a headset, és átállítom a beállításokban arra, akkor kilépés visszalépés után is azon marad. Próbáld meg azt, hogy (Windows 10) jobb gomb a hangerő ikonra, Hangok, majd ott a Lejátszás és a Felvétel fülön is alapértelmezettre állítod a fejhallgató eszközét, nálam bedugott headset-nél így van.
-
ACE-
addikt
Próbáld meg azt, hogy amikor be van dugva a fejhallgató, akkor a beállításokban állítsd be azt fix-re, majd lépj ki, és jelentkezz be újra. Lehet néha kihúzogatod, és akkor valamiért az új beállításokat rögzíti. A régebbi Skype-hoz valóban volt egy prioritás lista erre, de az újban ez hiányzik.
-
törölt tag
Más hibára gondoltam, mert ez inkább az új verzió hozománya. Nem néztem még meg, hogy nálam a másik gépen a 6.22-nél van e ilyen jelenség, mert egyébként én például a Skype-ot vezetékes számok hívására is használom, szóval majd megnézem Windows 7 alatt, hogy Skype-Skype-nál mi a szitu.
-
törölt tag
Az a legfrissebb. Milyen operációs rendszeren használod? Mert ha Windows 8.x-en akkor van lehetőség a hagyományos asztali Skype helyett a Modern UI-s verzió használatára is. Nézd át a tűzfal szabályokat is, illetve ha van routered az ottani beállítások között is, hogy az UPnP engedélyezve van e.
-
Gondolom akkor is az internetet használnák, viszont azt olvastam,hogy TeamSpeak-kel megoldható, illetve Andoidra is van ilyesmi alkalmazás + még egy PC-re is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged