Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ACE-
addikt
Nem tudom reprodukálni a hibát. Nálam ha be van dugva a headset, és átállítom a beállításokban arra, akkor kilépés visszalépés után is azon marad. Próbáld meg azt, hogy (Windows 10) jobb gomb a hangerő ikonra, Hangok, majd ott a Lejátszás és a Felvétel fülön is alapértelmezettre állítod a fejhallgató eszközét, nálam bedugott headset-nél így van.
-
ACE-
addikt
Próbáld meg azt, hogy amikor be van dugva a fejhallgató, akkor a beállításokban állítsd be azt fix-re, majd lépj ki, és jelentkezz be újra. Lehet néha kihúzogatod, és akkor valamiért az új beállításokat rögzíti. A régebbi Skype-hoz valóban volt egy prioritás lista erre, de az újban ez hiányzik.
-
törölt tag
Más hibára gondoltam, mert ez inkább az új verzió hozománya. Nem néztem még meg, hogy nálam a másik gépen a 6.22-nél van e ilyen jelenség, mert egyébként én például a Skype-ot vezetékes számok hívására is használom, szóval majd megnézem Windows 7 alatt, hogy Skype-Skype-nál mi a szitu.
-
törölt tag
Az a legfrissebb. Milyen operációs rendszeren használod? Mert ha Windows 8.x-en akkor van lehetőség a hagyományos asztali Skype helyett a Modern UI-s verzió használatára is. Nézd át a tűzfal szabályokat is, illetve ha van routered az ottani beállítások között is, hogy az UPnP engedélyezve van e.
-
Gondolom akkor is az internetet használnák, viszont azt olvastam,hogy TeamSpeak-kel megoldható, illetve Andoidra is van ilyesmi alkalmazás + még egy PC-re is

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 32GB 1TB FHD+
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- HP 150W töltők (19.5V x 7.7A) kis kék, kerek, 4.5 x 3.0 mm
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4673
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4619, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest