Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ACE-
addikt
Nem tudom reprodukálni a hibát. Nálam ha be van dugva a headset, és átállítom a beállításokban arra, akkor kilépés visszalépés után is azon marad. Próbáld meg azt, hogy (Windows 10) jobb gomb a hangerő ikonra, Hangok, majd ott a Lejátszás és a Felvétel fülön is alapértelmezettre állítod a fejhallgató eszközét, nálam bedugott headset-nél így van.
-
ACE-
addikt
Próbáld meg azt, hogy amikor be van dugva a fejhallgató, akkor a beállításokban állítsd be azt fix-re, majd lépj ki, és jelentkezz be újra. Lehet néha kihúzogatod, és akkor valamiért az új beállításokat rögzíti. A régebbi Skype-hoz valóban volt egy prioritás lista erre, de az újban ez hiányzik.
-
törölt tag
Más hibára gondoltam, mert ez inkább az új verzió hozománya. Nem néztem még meg, hogy nálam a másik gépen a 6.22-nél van e ilyen jelenség, mert egyébként én például a Skype-ot vezetékes számok hívására is használom, szóval majd megnézem Windows 7 alatt, hogy Skype-Skype-nál mi a szitu.
-
törölt tag
Az a legfrissebb. Milyen operációs rendszeren használod? Mert ha Windows 8.x-en akkor van lehetőség a hagyományos asztali Skype helyett a Modern UI-s verzió használatára is. Nézd át a tűzfal szabályokat is, illetve ha van routered az ottani beállítások között is, hogy az UPnP engedélyezve van e.
-
Gondolom akkor is az internetet használnák, viszont azt olvastam,hogy TeamSpeak-kel megoldható, illetve Andoidra is van ilyesmi alkalmazás + még egy PC-re is

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Projektor topic
- Vírusirtó topic
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Programozás topic
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- További aktív témák...
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Új Lenovo T14 Thinkpad G5 WUXGA Ultra7 155U 12mag 32GB 512GB SSD Intel iGPU Win11 Pro 2év Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ASUS TUF Gaming VG27AQ1A IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Eladó Nokia 5.4 4/64GB kék / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest