- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tibor23 #6534 üzenetére
Hogy csinálod?
Jó ideig nekem is volt, pár héttel ezelőttig. Azóta vér szívás az egész fostalicska. Pl. nem állítható a szövegbeíró mező, mintha kötelező lenne egysoros üzikben kommunikálni. Nem állítható a helyesírás-ellenőrzés nyelve, noha hol angolul, hol magyarul megy a szöveg. Félképernyős file-ikon, ha kaptam valamit. Stb. stb. -
sequator
senior tag
válasz
tibor23 #6368 üzenetére
Szerintem amiket láttál, azok a márciusi hírek voltak. Amikor a 7.40est kivonták februárban egy biztonsági hiba miatt, majd márciusban visszatették a 7.41est.
A múlt hét óta a https://www.skype.com/en/get-skype/ oldalon a win7/8as gépeken már nem kínálja fel Get Classic Skype opciót, csak Win10en.
Answers.MS fórum 3. válasz.Ezek inkább arra mutatnak, hogy nem sokáig lesz Classic Skype. De ne legyen igazam.
sautia
-
-
tibor23
senior tag
válasz
tibor23 #6355 üzenetére
Megtaláltam a megoldást: Aki gyűlöli az új asztali Skype-t, vissza tudja tenni az utolsó működő klasszikus Skype-t, a 7.41 verziót, esetleg a 7.40-t, de korábbit már nem fogad el a rendszer. Egy élmény! Sajnos minden egyes induláskor kiírja, hogy akarod-e frissíteni, és a frissítés keresést nem lehet kiölni belőle, de más hiányossága nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Filmvilág
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Death Stranding (PC)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged