Új hozzászólás Aktív témák
-
mzx
senior tag
válasz
alratar #2441 üzenetére
Köszi, pár dologgal kísérleteztem közben, ötleteidet is próbálom.
Egész pontosan LUBUNTU -t használok. Grafikus felülete: LXDE. Tehán nem gnome, nem kde.
A plusz linked alapján tovább forszirozom pár perce a skype hangbeállítását, de hát van variáció bőven:
Sound Devices /
Microphone:
Speakers:
Ringing:Mindhárom után választható a hangeszköz, vagy micsoda. Nálam szerepel egy csomó Sound Fusion változat. Párat már kipróbáltam, de még mindig nincs eredmény.
A skype-static-oss csomagot is felrakom most, de ubi topicban remélhetoleg megmondják hogyan kell (kezdő linuxer vagyok
A 3 év alatt csak alapszinten érdekelt. )
-
mzx
senior tag
válasz
alratar #2430 üzenetére
Skype alatt ha belebeszélek a mikrofonba, hallom a fejhallgatón a saját hangom. Windows -on tudtam ugyanezen mikrofonnal telózni skype alatt, de ubuntu linux-ról akarok mindeképp.
Hangrögzítés: mint írtam, a skpye hangpróbateszt sikertelen, különféle állítások alatt is, miközben fokozatosan tolom fel a mikrofon csúszkát (semelyik sáv sem néma a mixer-en). A skype próba hang teszt során felvételt készít arról, amit a mikrofonba beszélek, de az néma alapzaj.
Nincs webkamerám. Egy szál mikrofon, megfelelő helyre dugva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged