Hirdetés
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzx
senior tag
válasz
alratar
üzenetére
Köszi, pár dologgal kísérleteztem közben, ötleteidet is próbálom.
Egész pontosan LUBUNTU -t használok. Grafikus felülete: LXDE. Tehán nem gnome, nem kde.
A plusz linked alapján tovább forszirozom pár perce a skype hangbeállítását, de hát van variáció bőven:
Sound Devices /
Microphone:
Speakers:
Ringing:Mindhárom után választható a hangeszköz, vagy micsoda. Nálam szerepel egy csomó Sound Fusion változat. Párat már kipróbáltam, de még mindig nincs eredmény.
A skype-static-oss csomagot is felrakom most, de ubi topicban remélhetoleg megmondják hogyan kell (kezdő linuxer vagyok
A 3 év alatt csak alapszinten érdekelt. ) -
mzx
senior tag
válasz
alratar
üzenetére
Skype alatt ha belebeszélek a mikrofonba, hallom a fejhallgatón a saját hangom. Windows -on tudtam ugyanezen mikrofonnal telózni skype alatt, de ubuntu linux-ról akarok mindeképp.
Hangrögzítés: mint írtam, a skpye hangpróbateszt sikertelen, különféle állítások alatt is, miközben fokozatosan tolom fel a mikrofon csúszkát (semelyik sáv sem néma a mixer-en). A skype próba hang teszt során felvételt készít arról, amit a mikrofonba beszélek, de az néma alapzaj.
Nincs webkamerám. Egy szál mikrofon, megfelelő helyre dugva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 9 6900HX / 16GB DDR5 / 512GB NVMe
- Asus STRIX RTX 3090 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Licencek
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest