Új hozzászólás Aktív témák
-
spiritex
veterán
Szia,
az új, 6-os verzióknál nincs arra lehetőség, hogy a smiley-k visszakerüljenek a chat ablak bal oldalára? Ha nincs, akkor legalább arra, hogy ha megnyitom őket a jobb oldalon, akkor még azon belül ne jobbra ugorjanak ki a gombtól, hanem balra? Nagyon elrontották ezt is, mert most a smiley-k annyira messzire kerültek a gépelési mezőtől, hogy sokkal többet kell egerezni, mire berakok egyet, majd írok tovább... -
stvrbll
csendes tag
Ezt válaszolták a Facebook-on :
We apologize for the inconvenience. This may be happening if you are using an older version of our software. For the best performance and most up-to-date features, we recommend you use the latest version of our software.
First, you'll need to uninstall our software from the device you are using.
Then, go to this link http://spr.ly/6031kJp9 and re-install our software for the correct device.
Please let us know if we can provide any further assistance.
The Skype Teamhát ezzel nem lettem sokkal okosabb
-
Rikarda
csendes tag
Töröltem azt a fájlt, elindítottam a skype-ot, de továbbra sincs egy msn partner sem. Igen, ebuddy-n, msn fiókkal be tudok lépni egyelőre, és a live-com -on is megvannak az emberek, ott nem tűnt el senki, csak a skype-on. Még annyi van, hogy amikor ez a hiba volt, akkor az egy új telepítés volt, tehát volt egy kb egy éves win7 korábbi skype-al, és újratettem friss rendszert legújabb skype-ot is, és akkor már csak skype-osok voltak.
-
Basszus! Most megyek és kipróbálom hátha megoldja nálunk is a problémát! Köszi a tippet!
Már ott tartok, hogy kap egy qrva winreinstalt a tetű skype miatt, már mindent kipróbáltam amit itt is írtatok. Sőt még azt is amit nem.
Agyrém. A Microsoft általam legjobban gyűlölt terméke a Messenger volt, a másik általam legjobban utált szoftver a Skype volt, most hogy egy tulajdonban van a kettő.... négyzetre emelkedett az anyázások száma.szerk:
nemjöttbe
kap egy win reinstallt, röhej, hogy így kell megoldani egy problémát... -
vzsryl
nagyúr
A jóbüdöskuuuutyamindenit, és jó.
Ott vannak a partnerek is.
Na most gyorsan írjátok meg, hogyan lehet kiiktatni örökre a program frissítőt benne? Meg se merjen nyikkanni nekem. Mert előtte én egy régebbi skype-ot raktam fel, ahol még microsoft-fiókos bejelentkezési lehetőség sem volt, sé azt automatikusan frissítette a 6.3-asra.(#3131) fradi81: Google-ban utánanéztem, és azzal sem mentem volna sokra.... Töröltem az Appdata-nál is a Skype mappán belül mindent, és ugyanúgy kifagyott...
szerk.: Huh, gyorsan megtaláltam az auto frissítés kikapcsolását... már kezdtem fosni, hogy nem lesz meg...
Köszi csako, megtaláltam magam is, csak először máshol kerestem.
-
vzsryl
nagyúr
Nincs skype fiókom, és nem is akarok, ha nem muszáj. Bár nem értem ezt az egész rendszert, az is biztos.
1. Live-t használok közel 10 éve (akkor még ugye messenger volt).
2. Állítólag ezzel a live accounttal be kell tudjak jelentkezni skype-ra, és onnan használhatom tovább.
3. Hogy lehet kivitelezni a 2-es pontot?Egyesíteni egyesítettem. Elfogadtam a szerződési feltételek stb... Azt jelöltem be, hogy kezdő skype-os vagyok, tehát nem is kérte, hogy milyen skype névvel fonom össze. Nincs skype nevem...
Szerk.: Ha simán a "valami"-t írom be, és a jelszavamat, akkor sem tudok belépni skye-ra. Tehát a "live:"-et elhagyom.
-
-
Lala6
őstag
Olyat nem lehet csinálni, hogy a meglévő skype nevemhez adom hozzá az MSN fiókot?
Az a bajom, hogy ha bejelentkezek az msn fiókommal, és egyesítem a meglévő skype fiókommal, akkor mindig csak az MSN nevemmel belépve látok mindenkit a partner listán. Ha csak simán a nevemmel belépek a skype-be, akkor nem látom az MSN partnereimet.
Én elsődlegesen inkább a skype nevem szeretném használni, de úgy, hogy ott legyenek az MSN partnerek is. Lehet ilyet csinálni? -
Bal0924
senior tag
Nemsikerül.
Ezt az üzenetet kapom..." Kérjük, lépjen kapcsolatba a Skype ügyfélszolgálatával a fiók kapcsolatának megszüntetéséhez."
És nem tudom mit kéne csinálni, egy angol oldalra küld...
https://support.skype.com/en/faq/FA12209/what-should-i-do-if-i-can-t-unlink-my-skype-and-microsoft-or-facebook-accountsNekem ez, mint a Kínyai!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Drón topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Antivírus szoftverek, VPN
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest