Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Íme, a One UI 8
- Fotók, videók mobillal
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
Felraktam az újat egy új rendszerre, de ka az abéakát kiixelem megmarad atálcán a nagy ikonja is...
Azt valahogy ki lehet kapcsolni tudom, csak nem találom (persze úgy kéne, hogy bejelentkezve maradjon..) -
ledgeri
nagyúr
Jaaj.. ha ez a probléma ajánlom (ha megadtad a számod...) a hívással megadott ideiglenes jelszót:
én is akartam új jelszót, meg el is felejtettem..
Kértem e-mailben. kaptam egy linket, ami nem működött :"próbáld meg későőbb" 1 nap, 1 hét,2 hét múlva is ez fogadott... (persze az alatt próbáltam párszor már...)
Ok volt addig amikor már kellett volna az acc, akkor megpróbáltam az sms-t is, 2 napon próbáltam, de nem jött semmi...
Végső elkeseredésemben megpróbáltam a hívást harmadnap, és csak úgy rohantam át a telefonomért egy fél perc után!!!!Viszont azóta 2-3-szor keresett a live-os kódhelyrállító, csak egyszer sem tudtam felvenni...
-
ledgeri
nagyúr
Csak ki kell írnom magamból, hogy egy őrület volt megélni azt (elsőnek..), hogy egy chat progi ment a skypehívás alatt, és amint abba a progiba írás után Entert ütöttem egyből hallottam a hangszórómon azt, hogy nála megérkezett az üzi: Brazíliába....
-
ledgeri
nagyúr
Üdv!
Hogyan tudnám szerkesztés (átírom..) nélkül elrejteni a Vezeték- Keresztnév kombót elrejteni, úgy, hogy bárkinek csak a skype nevem legyen elérhető....? (visszavonni a publikuságát a mezőnek..)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Targus Universal USB 3.0 - (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Samsung Galaxy S24 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest