Hirdetés
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
De az a vicc, hogy azon a gépen van aktív ikon, ahol az új fiók van, a többi gépen nincs, amikor ezt az új fiókot akarnák hívni. Mást meg simán lehet hívni, azoknál ott van az ikon és lehet is beszélni velük, szóval a mikrofon beállításoknak nincs baja.
De közben megoldódott. Ami reggel a skype ikonra kattintva nem működött, az most megnyitotta a teamset egy böngészőben (ami egy vicc, amikor ott a telepített teams app...), és a böngészőben már be tudtam lépni az eddigi fiókba. Majd kijelentkeztem a teams appban az újonnan létrehozott fiókból, és bejelentkeztem a régi adataival, amit persze nem fogadott el először az e-mail címet megadva. De a felhasználónévvel már sikerült, és láss csodát, egyből működik a mikrofon is és lehet beszélni bárkivel (nem nyúltam a beállításokhoz).
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Battlefield 6
- Spotify
- Ez a mondat angolul?
- Vicces képek
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Óra topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest