- Nem nyílnak a Foldok?
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iOS alkalmazások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Derlie
tag
Sziasztok
Lehet hogy én is nagy hülyeséget kérdezek, hátha van már ilyen. Szóval én TV adást szeretnék küldeni skypeon (de nem webkamerán kersztül), illetve ha azt nem is lehetne akkor egy általam lejátszott filmet meg tudna nézni egy emberke a világ másik felén? Minőség nem annyira lényeg, csak nagyjából lehessen látni az embereket meg hangokat. Barátok közt rajongó az emberünk....
Eddig én csak ezt találtam [link]
Valakinek esetleg jobb ötlete? Nem szeretnék én is a tv előtt ülni amikor megy a sorozat
köszi a segítséget
-
Derlie
tag
Nagyon jó ez a progi, mi is használjuk. Képet még nem tud de majd ha kijön a teljes verzió,(mert most beta van asszem) az tudni fog képet is, de csak pénzért.
Haverommal mi is órákat beszélünk, router mögött mindketten és nem szakadt meg abszolút. Konferenciát is próbáltunk de 4-5 embernél már nagyon negy lett a káosz
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest