- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Róth
aktív tag
válasz
Napster01 #731 üzenetére
"jelenleg ~5 Ft a vezetékes és ~53 Ft a mobil, sztem mobilt nem éri meg"
Nem világos számomra a tarifa, mert van ugye a "pay monthly" kategória, amit meg is rendeltem magyar vezetékes relációban 800 ft-ért (rohadtul jól működik és megéri), viszont van forgalmi díjas mobil/vezetékes is, ami vagy 53 ft (ahogy írod), de láttam 5 ft-os verziót is.
-
passatgt
aktív tag
válasz
Napster01 #731 üzenetére
Köszi, épp ezt kérdeztem
Az invitelnél nálam most 3990 ft a havidíj, mobilra 56,5 ft, nemzetközire meg 80 és 700 ft között van, sms-t meg nem lehet küldeni
szóval nekem simán megéri, ráadásul invitelnél hívás felépítési díj pluszba, vezetékes meg ua kb, skype egy picit olcsóbb
nemzetköziben meg nagyon olcsóbb, németbe sokat telefonálok, eddig 120 körül volt asszem, skypon 5ft?
váltok sztem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Antivírus szoftverek, VPN
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged