- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Moto Watch – még nem teljes a kör
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hi!
Nos ma voltam benn a bankomnál, ahol eddig a kérdésig nem jutottunk el, ugyanis nekem minden képpen azt ajánlották, hogy cseréljem le a kártyámat (Electron-ról Classic-ra vagy MasterCard-ra). Szóval így nem nyitottam számlát (egyenlőre), ugyanis(
!!!) vettem egy Linksys CIT200-t(
)(akinek komolyabb van attól elnézést kérek
) és mint számomra is csak utóbb kiderült, hogy jár mellé 60 perc ingyen SkypeOut szóval telefonra fel... 
Hogy milyenek a tapasztalatok...
... hát nagyon jók!!! Tényleg a telefon kezelhető, szó szeint a ''skype csakegy gombnyomásra van'', és mobil(!). Szerintem mindent elmond a használhatóságáról az, hogy az 58 éves anyukám, akinek 3szor (komolyan!!) kell megmutatni, hogy melyik gombal kapcsolja be a számítógépet, 2 perc után tudta kezelni, és azóta már beszélt az összes távoli rokonnal. Szóvalén teljesen át fogom tenni a telefonhívásaimat a skype-ra (nem mintha eddig nem így lett volna). Bár lehet, hogy a mobilhívásokkal még várok egy kicsit!
Bocsánat, a ''kitörésemért'', de csak is az elégedetség szólt belőlem...
Ui.: Az ''eddig a kérdésemig'' a korábbi hsz-emet jelenti.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- HP Elitebook X360 830 G7,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3 // Pentium G4400T // i3 6100, 6100T, 4130, 2140T i5-8500
- Asus VC239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

!!!) vettem egy Linksys CIT200-t(
)(akinek komolyabb van attól elnézést kérek
) és mint számomra is csak utóbb kiderült, hogy jár mellé 60 perc ingyen SkypeOut szóval telefonra fel...