Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lujza17

csendes tag

Hali!

2 hónapja újra lett telepítve a gépem és Windows xp helyett Windows 7-m van. Azóta a skype fizetős hívásaimmal problémáim vannak, a kapcsoláskor csak én hallom a hívott felet ő engem nem, azt is csak max fél percig, aztán totál lefagy a skype, se befejezni a hívást nem tudom, sem bezárni a programot csak feladatkezelővel. Ezután a számítógép újraindításáig nem tudok újra belépni, sőt van hogy 3-szor is újra kell indítanom. Kb 1 órás bohóckodás után végre összejön a hívás (vezetékes magyar, külföldről) hibátlanul, mintha mi sem történt volna.

Ezt a W7 előtt soha nem tapasztaltam sem hallottam róla. A webkamerát a skype felismeri, ritkán kell csak manuálisan beállítanom - hívás előtt mindig ellenőrzöm (teszthívást is csinálok), ennek ellenére mindig le kell futnom a köröket h sikerüljön a kapcsolat. Érdekes módon skype to skype simán műxik, CSAK a fizetős hívást ismételteti velem. Persze a pénzt meg vonja...

Van valakinek valami ötlete, h mit kellene beállítani? Már próbálkoztam régebbi-újabb skype-verziókkal, sikertelenül, most az 5.1 van.

Néha már az őőőőrületbe kerget :O

Új hozzászólás Aktív témák