Új hozzászólás Aktív témák

• SentryGun

aktív tag

válasz noorbertt #2540 üzenetére

#noorbertt:
    Én napi szinten használom külföldről vezetékes számok hívására, mert ez az egyik legolcsóbb megoldás... Abszolút telefonvonal minősége van, inkább a netes kapcsolattól szokott függni a vonalminőség. Amúgy 98%-ban kiváló, néha előfordul az elején hangkésés (kb. 1-2 mp időtartamig, aztán meg is szűnik). Mobilnetről is többször hívtam vonalast, ha jó a térerő, akkor semmi gond nincs a kapcsolással, és a minőséggel sem.
    Gyenge adatkapcsolatnál előfordulhat szakadozó vonal is, de nem gyakori. Eddig egyetlen egyszer dobta el EDGE sebességen.

-------------------------------
    MÁS:
    Kézibeszélős VoIP telefont használ valaki? Pl. ilyesmit?

Ha igen, akkor ez hogyan csatlakozik? Mit használ, a vonalat, vagy a netet? Wifi-n rá tud csatlakozni a hálóra? Alig találni ezekről infót... (A Philips oldala vonatkozó "bővebb információ" oldala meg be sem jön...
    Annyit kibogoztam, hogy sima vezetékest is kezel, de hogy a Skype csatlakozást hogy valósítja meg, arról nincs infó. Ha kábelen, akkor kiesik, mert nincs szabad helyem a routerben. :(
    Ha esetleg valaki használ, akkor tudna ajánlani készüléket, amit érdemes megvenni? (Márka teljesen mindegy.)
    Köszöntem!

Új hozzászólás Aktív témák