- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
OccsE
aktív tag
válasz
sityupityu #12397 üzenetére
SJ4000+ nal talalkozott mar vki olyan problemaval, hogy 1080-as felbontas 60fps videot vagok a Sony Vegas-szal, majd konvertalom 720p 30fps videova... Es a mozgasoknal nem "tiszta" a kep hanem kicsit elmosodik
A normal 1080p 30fps alapu videoknal nem volt ilyen... -
OccsE
aktív tag
válasz
sityupityu #12382 üzenetére
sry
.... alapba akartam irni....
-
OccsE
aktív tag
válasz
sityupityu #12380 üzenetére
Regebben ajanlott volt a White Balance-t nem Auto-n hagyni.
En a 4000+ -nal tungsten-t hasznaltam es nem voltak a szinek igaziak. Ez a feher egyensuly problema ugye meg a 4000-eseknel volt problema.... Hetvegen gondoltam kiprobalom az Auto beallitast....
GYONYORU kepe lett a videoimnak! -
havri1
félisten
válasz
sityupityu #12365 üzenetére
+(#12362) oszy
Köszi, akkor nem piszkálom.
-
oszy
veterán
válasz
sityupityu #12349 üzenetére
Igen!
(#12350) _seth_: Nekem is ez az érzésem.
De így is egész jó kis kamera.
-
kiborg
aktív tag
válasz
sityupityu #12307 üzenetére
Szia!
Legújabb gyári 1.2-es firmware-t raktam fel.
Rakjak vissza régebbit? Honnan? -
Attila444
aktív tag
válasz
sityupityu #12322 üzenetére
Az összes SJCAM szériához nagyjából ugyanazok a kiegészítők járnak, minimális különbségekkel.
Hálózati adapter nincs benne, meg talán a gyorskötöző és a fém kábel.
Az a 44.3mm azt hiszem az optikával együtt annyi. -
Attila444
aktív tag
válasz
sityupityu #12320 üzenetére
Mire vagy kíváncsi?
Teljesen ugyanaz, mint az SJ4000, szenzor, chip, optika, minden megegyezik, csak más a formája.
Most hétvégén pont akciós volt, 17000ft. -
TaaT
nagyúr
válasz
sityupityu #12300 üzenetére
-
noresz01
csendes tag
válasz
sityupityu #12295 üzenetére
Köszönöm, kipróbáltam, másik kártyával minden ok.
Most teszteltem az elméletben Class10-es kártyát, hát max Class4, de inkább egyszerűen csak iszonyat lassú...0,3 és 1 MB/s írási sebesség szerintem mindent elmond. :-) -
noresz01
csendes tag
válasz
sityupityu #12291 üzenetére
Na ami szinte biztos, hogy a kártya, az nem a legjobb :-) Azt néztem a gyártó honlapján, hogy ők Transcend vagy Samsung kártyát ajánlanak.
A Samsung ok, azt ismerem, de a Transcend gondolom valami kínai, azzal van valakinek tapasztalata? árban, nem rossz, 32 gb 10 usd körül van, de nem nagyon találok teszteket... -
noresz01
csendes tag
válasz
sityupityu #12288 üzenetére
most olvasom, hogy azt írják, hogy csak márkás sd-t használjunk, mert különben gond lehet. Nekem valami noname van, ami elvileg class 10-es, de lehet, hogy nem az... :-) formáztam, ami csak sokadszorra sikerült, ez sem valami jó jel, és most nyomok neki egy tesztet, hogy egyáltalán mit is tud.
melyik SD kártya az ajánlott hozzá?
Norbi
-
noresz01
csendes tag
válasz
sityupityu #12283 üzenetére
Jó kérdés, nem próbáltam másik kártyával. Lehet, az nem jó?
Norbi
-
TaaT
nagyúr
válasz
sityupityu #12270 üzenetére
Szerintem is
-
coolicool_hu
tag
válasz
sityupityu #12249 üzenetére
Igazából nem a vízálló tokban lehet tartani és szűrőt lehet rá tenni.... bár tudom az autós tartó sem rossz, de az "cseszteti" a felső led takarót (amit el szoktak hagyni az emberek) ez meg nem
-
TaaT
nagyúr
válasz
sityupityu #12256 üzenetére
Nem tudom, nem is néztem.
krumplista: Arra talán jó egy UV filter 700ft-ért.
[link]
-
TaaT
nagyúr
válasz
sityupityu #12249 üzenetére
-
Moonwolf
senior tag
válasz
sityupityu #12238 üzenetére
Egy kicsit melegebb mint akkutöltés közben.
-
razzorr
őstag
válasz
sityupityu #12232 üzenetére
Akkor jó,azt hittem kell vagy 6-7órát.
-
razzorr
őstag
válasz
sityupityu #12200 üzenetére
Neked milyen van?
Az a 120fps azért csábít, el lehet vele szórakozni
Ahogy nézem a YT-on a videókat, kezd eldőlni hogy csak a + osat veszem meg. Bár ha valaki lebeszélne róla, holnapig szóljon, mert akkor rendelem, üdv. -
razzorr
őstag
válasz
sityupityu #12198 üzenetére
A lényeg hogy értjük egymást.
Elolvastam persze minden speckót róluk, csak érdekelne hogy megéri e a 10 ruppó felárat. Meg hogy mik a vélemények, akiknek volt dolguk mindkettővel.
-
razzorr
őstag
válasz
sityupityu #12194 üzenetére
Ahogy kollega is írja a 4000 és a 4000+ közti különbség. A + változathoz azért írtam oda a wifit, mert a termékleírásban is így van, csak pontos akartam lenni
-
coolicool_hu
tag
válasz
sityupityu #12194 üzenetére
"SJ4000 vs SJ4000+wifi?
Vagy: SJ4000+ vs SJ4000+wifi?"Szerintem csak simán SJ4000+ az újabb kamera típusa, valamint nincs abból wifi mentes verzió
-
válasz
sityupityu #12192 üzenetére
Már nem tudtam melléírni:
Tehát a kérdés:
SJ4000 vs SJ4000+wifi?
Vagy: SJ4000+ vs SJ4000+wifi?Mert számomra nem egyértelmű.
-
razzorr
őstag
válasz
sityupityu #12192 üzenetére
Ha jól látom nem ugyanaz az optika se. Te nem kevered véletlenül a 4000wifi és a 4000+wifi kütyüket? Csak kérdezem. Mert én a pluszos kamerát kérdezem, nem a sima 4000wifiset.
Szerk.
Okés már egyről beszélünkA Pluszos érdekelne.
-
razzorr
őstag
válasz
sityupityu #12190 üzenetére
Főleg a képminőség és az üzemidő érdekelne.
Lehet félreérthetően írtam.
A két modell: 4000 vs 4000+wifi -
+vakultam
csendes tag
válasz
sityupityu #12152 üzenetére
Igen, bocsi átsiklottam felette, vagy nem figyeltem eléggé.
Köszönöm a segítségedet !! -
Rent
senior tag
válasz
sityupityu #12173 üzenetére
Hogy lehet ezen javítani? Színbeállítás mind1 mire állítottam, sárgás kicsit mindenhogy. Lehet az a baj, hogy d600 full frame hez szokott a szemem. :/
-
Cxgrav
aktív tag
válasz
sityupityu #12134 üzenetére
Köszönöm szépen, hogy tesztelted
-
Cxgrav
aktív tag
válasz
sityupityu #12132 üzenetére
Kolléga által kitett linken elérhető videót ha felhangosítod, ugyan arra a morajlásra gondolok
-
Cxgrav
aktív tag
válasz
sityupityu #12128 üzenetére
Most készítettem vele ismét egy felvételt.
A kattogás amit tegnap egy felvétel alatt hallottam az megszűnt, viszont az alapmorajlás még megvan.
Ahhoz tudom hasonlítani, mikor egy hangfal be van kapcsolva, viszont nem játszol le zenét. Ugyan az a "zúgás".Nálad még az sincs, full tiszta a hang? - mert akkor sajna megyek szervízbe
-
erzol
őstag
válasz
sityupityu #12115 üzenetére
20150408-as fw volt rajta, amikor vettem.
Hivatalos oldalról a v1.1-et tettem rá és ez már magyar. A menü is 6-ról 7 oldalra bővült. Sajnos leírást sehol sem találtam, hogy mivel lett több funkció, de az antishock lehetőséget azóta nem találom. -
válasz
sityupityu #12081 üzenetére
Na, akkor helyesbítek. A Cyclic Record-ot be kel kapcsolni a körkörös felvételhez. Hogy azon belül mit állítasz be az rád van bízva. A Car mód annyiban merül ki, hogy ha be van kapcsolva és a kamera a szivargyújtóról kap áramot akkor a felvétel elindul, amikor leállítod a kocsit és nem kap áramot a kamera akkor meg leáll a felvétel.
-
+vakultam
csendes tag
válasz
sityupityu #12072 üzenetére
Köszi !!!
Milyen állásba tegyem a beállítást, mert arra gondoltam, hogy ha a Cyclic Record OFF állásban van, valamint a Capture Mod a Single állásban, akkor kezdi újra az elején. Lehet ez így nem jó ??? -
Roll1983
csendes tag
válasz
sityupityu #12031 üzenetére
A nyers nekem is éles és a színek is rendben vannak. Nekem a renderelésel van nyűgöm és a Youtube-ra való feltöltéssel.
-
Aslan
aktív tag
válasz
sityupityu #12033 üzenetére
A sima SJ4000 Wifi elvileg csak annyiban különbözik a sima SJ4000-től, hogy van benne wifi. Ha jól tévedek. Az SJ4000+ Wifi már más!
-
TaaT
nagyúr
válasz
sityupityu #12013 üzenetére
Megrendeltem, remélem gyorsan megjön.
-
bbubby00
őstag
válasz
sityupityu #11829 üzenetére
32 nekem is gond nélkül fut. Arányos időkijelzés, minden rendben van.
Eddig még a filmek összevágására nem vitt rá a fene -
bishop36
csendes tag
válasz
sityupityu #11800 üzenetére
Lefagy bekapcsoláskor az sj4000 feliratnál. Azóta megint visszajött a probléma szóval nem a FW a gond. Viszem vissza
-
bishop36
csendes tag
válasz
sityupityu #11796 üzenetére
Ha normálisan működik nemhiszem. Nekem mondjuk megoldotta a legújabb a problémám
-
cigam
titán
válasz
sityupityu #11703 üzenetére
Attól függ, mi van a fiók mélyén
andikaaa
Rengeteg helyen kapni vízzáró tasakot. -
nana95
tag
válasz
sityupityu #11669 üzenetére
A gyártói oldalon megadott legújabb jó(U20150624V02 valami ilyesmit tudok kiszedni a txt-ből amit mellékeltek)? Vagy van valamilyen ami ajánlottabb?
Köszi! -
válasz
sityupityu #11651 üzenetére
Valóban nem tesz különbséget a között, hogy már egyszer be lett gépelve ugyanaz a kód.
Egy sapka sz@rt nem ér így ez az ellenőrző rendszer! Szégyen!!! -
Uzi74
senior tag
válasz
sityupityu #11600 üzenetére
Elárulta magát, hogy a déli féltekéről posztol
-
alfagyuri
tag
válasz
sityupityu #11580 üzenetére
Na írja át valaki az összefoglalót !
-
OccsE
aktív tag
válasz
sityupityu #11570 üzenetére
Ugy beszeltek errol, mintha lenne BARKI is akinek ez lenne a FELADATA (es most aztan szegyelje is magat, hogy nem kepes foglalkozni vele!!!), hogy csakis pontos es naprakesz adatok legyenek a 0. hozzaszolasban!
Az egyszer elkeszult, mert tettunk bele paran energiat es megcsinaltuk... Nyugodtan barki magaenak tekintheti a FELADAT-ot. Osszegyujtheti a valtozasokat, linkeket, eladokat, infokat, kepeket szerkeszthet bele.... Hivhat admint es kerheti a 0 hsz. frissiteset.
Nem sirni kell, hogy vmi nem jo ott, hanem tenni erte, hogy friss es naprakesz legyen.... -
bbubby00
őstag
válasz
sityupityu #11534 üzenetére
Nem lenne rossz...
Csak akkor vesz fel, ha mozgást észlel (akár 5-10másodperc), vagy mozgásra elindítja és megy 3/5/10percre v amíg van szabad hely?! -
bbubby00
őstag
válasz
sityupityu #11532 üzenetére
Akkor rádugok egy 10k mAh powerbankot!
De köszi az infót!! -
mati12
senior tag
válasz
sityupityu #11507 üzenetére
-
szentkuti11
addikt
válasz
sityupityu #11501 üzenetére
100-120 fölötti tempónak nem nagyon lesz kitéve, 125 köbcentivel gazdálkodom.
Köszönöm mindenkinek a megnyugtató választ!
-
motoflug
őstag
válasz
sityupityu #11492 üzenetére
Nincs. Tömegközlekedés.
-
don pardon
aktív tag
válasz
sityupityu #11472 üzenetére
Köszi szépen!
OccsE: neked is
, nagyjából egy hónaposra terveztük az utat, végül így sikerült teljesíteni: 11 nap oda ott 6 nap pihi aztán vissza 9 nap. Duna mentén mentünk ki, vissza meg toronyiránt az alpokon keresztül így km-ben az rövidebb volt
-
axlfsi
veterán
válasz
sityupityu #11417 üzenetére
Nem bonyolitottam; pontosan ezt irtam en is. Csak a fene gondolta volna, hogy egyeseknek bonyolult lesz a megfogalmazas
-
Bear
aktív tag
válasz
sityupityu #11322 üzenetére
Jaj fiúk, mintha a kamera csak drónhoz lenne használható....Nekem is van, nyaraláshoz víz alatti felvételekhez vettem, de ha drónozni kezdenék nálam is szempont lenne hogy elbírja...
-
bbubby00
őstag
válasz
sityupityu #11331 üzenetére
2héttel ezelőtt ugyan így 720ban tökéletes videót készített napsütésben
-
bbubby00
őstag
válasz
sityupityu #11327 üzenetére
Összefolyik az egész kép...
-
BalooTM
tag
válasz
sityupityu #11324 üzenetére
Nem értem miért kell így reagálni, szerintem életszerű a dolog, kamerám van, drónt én is nézek. Élnek olyan emberek is a földön, akikben fordítva merülnek fel ezen igények, és meg merik kérdezni a fórumban, ami elvileg erre való.
-
válasz
Persze.
Csak ez nekem kicsit olyan, mint ha valaki megvesz egy bukósisakot és utána ahhoz vesz egy motort.
Tényleg, a többiektől kérdezem: Ti milyen motort ajánlanátok ehhez a kamerához? Mert ha tudtok valami jót akkor motorcsere lesz.
-
andikaaa
aktív tag
válasz
Mivel kamerám van, drónom nincs... Ezért nehéz lenne fordítva, de azért köszi a választ!
-
sqpp
őstag
válasz
sityupityu #11318 üzenetére
Használtan veszem egy itteni fórumozótól, aki szintén motorozott, így szerintem az alap dolgok lesznek. De mindenképpen sisakra szeretném majd.
-
Slyer
senior tag
válasz
sityupityu #11310 üzenetére
igazából szeretem ha mindig up to date minden tech cuccom, csak eddig ez valahogy kimaradt. Nem használom semmi másra, csak kocsiban, amikor megyek. de ha esetleg bárminemű minőségjavulás elérhető új fw-vel, akkor beleugrok
-
axlfsi
veterán
válasz
sityupityu #11294 üzenetére
Ez bizony nem SJCAM
-
OccsE
aktív tag
válasz
sityupityu #11191 üzenetére
Az utobbi hozzaszolasoddal nagyjabol meg is adtad a valaszt magadnak....
Azert lett kisebb a merete es vacakabb a minosege, mert a konvertalas ugy van/lett beallitva, hogy valoszinuleg kisebb felbontasu es alacsonyabb bit rataju lett a video...
-
válasz
sityupityu #11190 üzenetére
Ja, és csak most néztem meg( az előző bejegyzésem után), hogy milyen lett. Baromi sz@r lett a minősége az eredetihez képest. Miért?
-
maj-viktor
őstag
válasz
sityupityu #11177 üzenetére
Itt legalább már nem mernek SJ4000-ként hivatkozni rá... csak "akciókamera"
Szemben pl. a szuperstore-al...
-
szatyi1
tag
válasz
sityupityu #11094 üzenetére
Ampert akartam
Mar telik 2.5 oraja de meg mindig vilagit a kis piros ego...
Es neked telefontotovel hamarabb toltodik? -
_Smooth
senior tag
válasz
sityupityu #10960 üzenetére
A kimondottan kormányra szánt cucc nekem se érte át. Én az egyik gyorstalpat kötöztem fel az egyik csatos hevederrel. Nem akartam a ragacsot is használni az alján, viszont így csúszkált. Ezért aláraktam a kormány rögzítőből a gumi lapot és jól rászorítottam. Most stabil volt.
A csiszatolás is segített... amíg menet közben újra simára nem csiszolódott -
Domike84
csendes tag
válasz
sityupityu #10882 üzenetére
szia,
Köszi
Azt tapasztaltam a videok nézegetése közben youtube... a wifis verzióknál nincs csík már megnéztem egy pár videot és képet is
-
Domike84
csendes tag
válasz
sityupityu #10858 üzenetére
Köszi hogy megnézted
Neked is a sima van vagy wifi-s?
Én kipróbáltam másik fw-el is de maradt a csík
A módokat is végignéztem de úgy is látni néha halványabban máskor erősebben.
-
Cocos 2.
csendes tag
válasz
sityupityu #10859 üzenetére
Köszi.Ez nem jó hír sajna.
-
válasz
sityupityu #10267 üzenetére
Bocsánat, én is a HDR-re értettem a kérdésem.
-
hatesz
tag
válasz
sityupityu #9725 üzenetére
Hát én is csak lestem, vagy a kamera menüjében vagy az első csatlakozáskor az app-ban láttam.
Na majd megesem bár azt hiszem azóta nem találkoztam ezzel. -
Gerzson6875
tag
válasz
sityupityu #9635 üzenetére
Én freissítetem a legújabbra, és mintha jobb lenne, bár már nem emlékszem, melyik verzió volt rajta, régi menüs
a régivel néha begerjedt valamiért, magas hangon sípolt a felvétel, de ez megszűnt. -
mm89
őstag
válasz
sityupityu #9632 üzenetére
-
mm89
őstag
válasz
sityupityu #9624 üzenetére
Igen találsz hozzá, bár nekem a gyári kapcsok szorultak benne. Teljesen jó cucc ez a heveder, én raktam már a kutyám határa is
-
Attila444
aktív tag
válasz
sityupityu #9625 üzenetére
A hero 3 és 3+ más, de egyik sem jó SJ4000-re. Lehet kapni rávalót, akkor minek akarsz goprosat?
-
maj-viktor
őstag
válasz
sityupityu #9600 üzenetére
Fénykép résszel én sem / más sem elégedett... sportkamera... így a videója a mérvadó a fénykép funkciója csak plusz... de ennyi pénzért a jelenlegi piacon mit akar az ember!? Ár/értékbe ha mutatsz jobbat...
Annó pont erről csináltam tesztet timelapse összehasonlítás:
SJ4000 Sport Camera (GoPro Clone) - Test Video #48 - TimeLapse Tests (From RAW video VS RAW pic)
https://www.youtube.com/watch?v=TteY1O8RT4ESJ6000-ről... pont tegnapi... no comment
[Re:] Mire képes egy tizenpárezer forintos akciókamera? -
fuze
őstag
válasz
sityupityu #9467 üzenetére
Szerintem a monitor képfrissítése miatt akad be. Ez normális. Amúgy én sem látom
-
sambenez
addikt
válasz
Firefoxban nézve nekem is szaggatva megy a kereszt forgalom 9 percnél.
De IE-ben nézve viszont teljesen folyamatos. Letöltve és úgy lejátszva szintén folyamatos.
Szerintem böngészőben nézve a flash rontja el FF alatt. -
sogeri
csendes tag
válasz
sityupityu #9470 üzenetére
Nem, nem látom
-
zodo
nagyúr
válasz
sityupityu #9466 üzenetére
Párom gépén, böngészőben nézve (sajátomon nem játszhatók le a videók) tényleg nem százas a felvétel de letöltve (1,36Gb) a számítógépre már a nyers anyag nézhető.
Viszont én sem látom az említett jelenséget.
Látom hogy "remeg" a közlekedési lámpa fénye vagy a benzinkút kijelzője olvashatatlan de hogy szaggatottan haladnának azt nem.Tölts fel egy nyers videót, szívesen megnézem.
-
sogeri
csendes tag
válasz
Az baj ha én nem látom ezt?
-
válasz
sityupityu #9466 üzenetére
A 9-ik percnél még jobban látni. A szembelévő forgalom amikor megindul még nincs semmi, de amint kanyarodik az út(nekünk jobbra) és átmennek keresztirányú mozgásba akkor egyből jön a szaggatás. Nekem így rohadt csalódás ez, egy telefonnak a kamerája nem csinál ilyeneket.
-
mm89
őstag
válasz
sityupityu #9450 üzenetére
Én AMD videó editorral kezdtem, teljesen jó.
-
Minstrel
senior tag
válasz
sityupityu #9443 üzenetére
-
HornedReaper
senior tag
válasz
sityupityu #9359 üzenetére
Vastag telefon kijelzovedo-foliabol vagtam egy karikat
-
GeryGreyhoun
tag
válasz
sityupityu #9342 üzenetére
Nem véletlenül nincs a mai napig SJ5000 a GreyVshop kínálatában. Jó szívvel nem tudnám senkinek ajánlani, pláne annyiért, amennyiért reális lenne (számlával és garival mostani árfolyamon olyan 65-70K Forint) és nálam alapelv, hogy csak olyan dolgokat árulok pénzért, amit én is megvennék.
-
Hunyus
senior tag
válasz
sityupityu #9329 üzenetére
Szia!
Én úgy tudom,hogy igen kompatibilis vele.
-
válasz
sityupityu #9008 üzenetére
Megoldódott!
Más: Szerintetek szabad(érdemes) olyan tartalék akkut venni hozzá amin nincs rajta az SJCAM logo?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest